349
Великий успіх з невеликими зусиллями: 6 порад для батьків
У сучасному світі ми часто шукаємо швидкі рішення, які будуть досягнуті з меншими зусиллями. Незважаючи на те, що не існує готових рецептів виховання батьків і створення гармонійних відносин в сім'ї, існує кілька простих щоденних заходів, які дають відмінні результати.
Ми знаємо основне правило, яке говорить: «20 відсотків ваших дій виробляють 80 відсотків ваших результатів». Згідно з цим поняттям, якщо ви визначаєте 20%, ви можете зосередитися на них і стати більш ефективним. Це також стосується виховання дітей.
У 20 відсотках ми можемо допомогти нам значно збільшити наш вплив і зробити наші стосунки з дітьми більш зрозумілими і гармонійними.
1,1 км Читати з ними.
Читати різноманітні книги, художня та наукова література. Час читання - улюблений час в нашому домі. Наші діти мають більше книг, скільки інших сімей просять більше ТВ або відеоігри. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Заохочує творчість і розширює можливості зрозуміти інших людей, час і місця. Читання з дітьми – це час взаємного задоволення та навчання.
2,2 км Поговорити з ними.
Послухайте їх першими. Дозвольте їм розповісти про свої бампи і синці, перемоги і поразки. Послухайте намір, щоб зрозуміти, а не реагувати, критикувати або виправити. Якщо ви слухаєте всі маленькі речі, вони довірять вас більш важливими секретами. Також, поділитися своїм життям. Розкажіть історії вашого життя. Поділіться своїми історіями про те, як ви зустрілися з мамою або татом, про роботу, про гру, про друзів, про смішні моменти і навіть про боротьбу і труднощі. Недавня стаття в Атлантиці описує дослідження, що свідчать про те, що таке спілкування не тільки дає можливість зміцнити вкладення, але й розвиває почуття емпатії у дітей. Моя дружина і я використовую час укладки, щоб розповісти історії, як це. Діти люблять.
3. У Грати з ними.
Не потрібно бути довгими іграми, які приймають багато часу. Неважливо, що ви робите, щоб грати з ними: отримати божевільний, побудувати щось, fantasize, або просто запустити і стрибати. Грати – це наша дитяча початкова мова та найглибший спосіб дізнатися та висловити емоції. Це важливо для вашої дитини і для серця.
4. У Покажіть свою любов.
Я люблю тебе. Зробіть свою звичку, щоб поспілкуватися і скажімо до ваших дітей. Або візьміть інший час, щоб поговорити з ними. Потрібні бути прийнятим і любим є одним з найглибших людських потреб. Ми хочемо, щоб вам було якомога простіше думати про здоров’я. Вони повинні переконатися, що вони люблять і значущі. Я знаю, що ви відчуваєте це, але обов'язково, щоб розповісти їм! Ви можете зміцнити вкладення через дотик, поцілунки і поцілунки. Створюйте власні сімейні традиції, які є особливим для вас і ваших дітей. Може бути метелик поцілунок, або діти будуть танцювати з вами, стоячи на ногах. По-різному люди розуміють, що це важливо, щоб показати його і говорити про це.
5. Умань Їжте з ними.
Сімейна вечеря - це те, що минуле. Однак, є наукові дослідження, які показали, що сімейні вечері є одним з кращих і найефективніших способів зміцнення ураження. Сім'ї, які збирають для сімейних вечерь, як правило, мають менший відсоток "диффікулта" підлітків і злочинців. Сісти разом. Використовуйте цей час, щоб поговорити. Я знаю, що з молодими дітьми складно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
6. Жнівень Поставити їх в.й
Нерідко батьки хочуть, щоб діти вийшли якомога швидше, але укладання може стати такою, що кожен буде виглядати вперед. Прийміть час, щоб бути разом перед сном, не подумайте про бізнес. Багато порад з попередніх предметів в цьому списку можуть бути включені в вечірній обряд і дарувати нам незабутні моменти духовної інтимності з дітьми. Видання
Джерело: alpha-parenting.ru/ ¥16/bolshie-uspehi-malyimi-usiliyami-6-sovetov-roditelyam