310
Кілька фактів про успіх, що чашка чаю навчила мене
Переклад дуже оригінальної статті від власника маленької чайної компанії Plum Deluxe.
Я сказав вам про жертв, які ви повинні зробити, коли ви починаєте бізнес. Хтось з вас запитав мене, якщо ви повинні жертвувати все для бізнесу, і я кажу ні. Сьогодні я хочу поговорити з вами про успіх. У мене було кілька успіхів в житті; останній досвід, який я почав чайну компанію, навчав мене більше, ніж будь-який попередній.
Яка кількість речей не може бути передчасною.
Одна з речей, які зачаровує мене найбільш про чашку чаю, що ви не можете прискорити його.
Якщо інструкції кажуть, що чай повинен бути заварений протягом 5 хвилин, вам доведеться чекати до тих пір, поки він не заварить - фізичного способу (до того ж) заварити його швидше. Це чудова нагадка, що деякі події в нашому житті, які ми очікуємо, щоб мати великий результат вимагає трохи терпіння. Якщо ви хочете заварити чай, ви можете просто насолоджуватися його (в цьому випадку, ripping печива для чаю і спілкування з друзями).
Успіх виглядає як... Часом ми і наші істоти потребують трохи часу, щоб відкрити, тому замість бою, насолоджуватися процесом.
Пити чай правильно, щоб уникнути неприємностей.Я люблю старі, ласощі чайники з великими ласощами. У мене є один. Але ви помітили, як легко його розбризкувати? Якщо ви залите занадто швидко, гарячі чайні джгути з носа і легко залийте чашкою. Якщо ви залите занадто повільно, чай занадто тонкий. Єдиний спосіб отримати правильну кількість чаю без засихання його вибрати правильний кут чайника.
Успіх виглядає як... Інколи затримка призводить до втрати можливостей, і має Знаходження правого ритму є запорукою успіху і вимагає досвіду.
Можливості можуть остудити, але іноді є другий шанс.
Будь-який, хто знав, що льодяний чай смакує погано. Смак чаю завжди може бути відновлений, потрібно просто порожати чашку і заварити чай знову.
Я думаю, що можливості можуть також охолоджувати і застигти, тому важливо використовувати їх якомога швидше після ретельного оцінювання. Ви ніколи не знаєте, яка пропущена можливість знову придумати. Я хотів би вірити, що деякі з них були дійсно призначені для вас, щоб знайти свій шлях назад.
Для кращих продажів нічого важливіше, ніж дрібні речі.Ви можете пити чашку простого неперевершеного чаю, але найпопулярнішими чаями, щоб створити ідеальний аромат, завжди змішувати з декількох сортів.
Є нескінченна кількість чайних сумішей, від найпростіших до найнадійніших. Для створення естселера потрібно не тільки якісні інгредієнти, але і знання про те, як їх краще змішати, трохи більше одного, трохи менше іншого, і ви можете спробувати додати щіпку третини.
Успіх виглядає як... Задовольнювати компоненти та навички створення їх разом найкращим чином.
Ви повинні знати, що ви хочете.Світ чаю досить великий. Чай може бути гарячим або льодом, цікавим або заспокійливим. Це може бути цілюща трав'яна або гостра суміш. Здається, що чай може бути будь-яким сортом речей, але він стає особливо доречним тільки тоді, коли ви розумієте, що ви хочете від неї. Бажаєте, щоб вам було якомога простіше думати про здоров’я? Візьміть траву. Ви хочете освіжити ранковий напій? Ерл сірий - найкращий вибір. Чай льоду Peach ідеально підходить для літніх вечірок на веранді.
Успіх виглядає як... Так, ви можете спробувати поєднувати несумісні — але коли ви знаєте, як виглядає успіх і відчуваєте, що ви шукаєте.
Джерело: megamozg.ru/post/10588/