287
Саморобний або зворотний бік любові. .
Іноді люди непроможні відносини.
Це коли ви познайомитеся з людиною і починаєте лікувати його особливим способом, але щось у вас не «док» і відносин одного в парі чітко не відповідає ставлення-споживанням другого. І замість зміни своїх відносин-споживання за ситуацією хтось починає страждати і втратити дотик з об'єктивною реальністю.
Вам подобається, і він не схожий на тебе. І ми знову робимо. І більше. А потім сльози.
Найчастіше це відбувається з дівчатами, які хочуть «домінантувати» або «забудити» певну людину і закохатися в любов з «поганими хлопцями», в їх грубій маскулінності, що бачить перспективу надійного плеча і сімейної підтримки, коли хлопці, в цілому, потребують сексу з цією дівчиною. Нехай хлопець, безперечно, "Кращий" і неординарний. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. "Я збити його!" Я думаю, що це класичний.
Або, наприклад, дуже класний секс, як прелюдія не менше прохолодного сімейного життя. Але не завжди приходять з іншого. Одне з улюблених фільмів, Bitter Moon, про це.
Або, коли вони вперше почали зустрітися, вони придумали багато речей про один одного. Це те, що безробітна випускника поп-циркової школи з тридцяти-п'ять років стане талановитим підприємцем і дасть вам машину, або хронічний ек-люд, який залишив кілька дружин і дітей, нарешті, стане в правих руках, зразковий сімейний чоловік і люблячий батько.
Саморобність має сенс. Ми відчайдушно чіпляємо до образу і не хочемо, щоб він пішов.
Ми дуже комфортні, після того, як всі:
Laziness gets harder.
Людина дуже лаціна визнати, що картина світу він бачить не відповідає дійсності.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І це життєрадісна оптимізм є надзвичайно небезпечною, я кажу вам.
Коли ви живете не кращими обставинами, а не найсвідомими людьми неподалік, які подбають про вас не найчеснішим способом, але ви «слабтеся» часом після того, як їх грубі слова, деякі болісні ситуації, що повторюються «таким солодким і інфекційним оптимізмом», що «ми все ще мають все добре!» – це стає своєрідною нормою і в болючому заєцьі є всі учасники в смородженому конфлікті.
Людина іноді боляче лежати, щоб зупинитися, наприклад, і втратити свій скромний трохи високої обізнаності над «tormentor-aggressor» і «Я все ще буде добре!» По-перше, це дуже ефективний спосіб відчувати себе зайнятим з благородною причиною, і з 100% успіхом - так з синього відчувається як «право, вид, гідний, освічена людина» в компанії «грушки, перегні, самопізнання і просто вілли». І нічого не робити.
У зв'язку зі своєю статистикою, що хтось спочатку мав у відносинах «не так добре, як я хотів би» раптом стала якісною. Саме тому це ледаче самоприйняття є настільки небезпечним - що час пройде, він стане розумним, він прийде до своїх почуттів ... він почне оцінити мене більше і так далі. Я хотів би бути неправильним, звичайно. Але коли чоловік все своє життя, скажеш, не поспішає заробити багато грошей – припустити, що раптом щось станеться до нього і він подарує роботу – ви можете ... але шанси невеликі. Або, скажімо, підтримуючи круті стосунки з батьками, молода людина навряд чи стане душею пекарні сім'ї. Або подразнюється на увазі інших людей, носиця може щиро захоче і любити себе. А хтось, хто говорить про те, що хтось і про вас.
У слово, моральність – це: бездіяльне зв’язок – це не дивно, що навіть коли ми дійсно хочемо чогось, і нам здається, що сила нашої любові достатньо розбити стіни – якщо людина не властива зробити щось, то є дуже маленька ймовірність того, що він займе і зміниться і щиро стане тим, що ми хотіли б (повна з музикою, яку ви любили, чудовий відпочинок та інші переконливі точки контакту).
Тих відносин, в яких щось вирушило неправильно з самого початку, загиблого, тріщинного і стиглого – закінчиться. Іноді цей процес займає роки. Але що відносини закінчується. Так як вони були в оригінальних відносинах, що закінчується. І коли-небудь, що важливо щось, що має закінчитися — починає шанувати в будь-який спосіб (спільна йога, релігія, народження дітей навіть ...) — стає похмурим пастом, їсти всіх, хто в ньому. Вони просто перемішують ролі...
Здається мені, що для того, щоб запобігти цьому, завжди слід приймати злегка контемплятивне положення, наприклад, це ... залишити дихання повітря між собою і ставленням і оцінкам того, що відбувається. І не намагайтеся, якось розтягувати приємні спогади сьогодні, якщо сьогодні не так, як обіцяні вчора:
Джерело: d-yatsenko.livejournal.com/