Як заробити гроші в кризі і паніці

Фрагмент живопису Володимира Маковського (1846-1920) «Збірник Банку» (1880 р.) У самому серці живопису Маковського – перший банкрутство спільного комерційного кредитного банку в історії Росії наприкінці 1875 р.

«Для того, як ви починаєте панікувати і терористичну діяльність, як страшне життя, – буде хтось, хто зрізав гроші з вашої паніки». Отримав рекламний лист, я вирішив зрозуміти больові точки, які маркетологи притискають.

Ось тут. Він зробив. У цьому... не навіть спам (проти якось цільовий і персоналізований, я не відхиляю зусиль), скоріше, просто маркетинговий лист, все добре, я думаю. Я охоплюю назву сайту (як не зробити її непотрібною рекламу) і прізвище колеги:

В цілому, відповідно до цього прикладу, ви можете написати короткий курс "згасити всі сорти щита, щоб смоктати, натискаючи на їх больові точки". Я хотів пофарбувати суб'єкт і бути капітаном Обвісним, знову нагадуючи елементарні. Що я думаю, що я буду.

По-перше, персоналізація. Мене ім'я. Так це не просто люди на вулиці, вони знають мене кудись? І я навіть знаю, де на цьому місці знаходились один з моїх старих колег Сахаліну. Він тільки мав увійти в неї з Vkontaktika і, не дивлячись на список дозволів, натисніть кнопку «повільнити доступ до сайту». І список дозволів, ймовірно, "перегляд списку друзів". Ось на списку друзів там скрипт і пішли, відправляючи цей джгут до всіх. Як приїхати мої друзі вже там, і я не пограю від гурту? Не без причини, після того, як всі сорти щитівних офісів, як вічно пам'ятні "Дешелі" як ransom для процедури "безкоштовно" запитують кілька чисел друзів, прямо?

Ну, слоган є "тільки для успішних жінок", звичайно - що самореспективний сосок не має права бути успішним? Ну, або принаймні, збирайтеся успіху! Успішний Чоловік і Успішний Chica в дорогих одязі і інтер'єрах - ви, користувач, звичайно, хочете бути такими, що, правильно? Якщо ви хочете, приходьте сюди!

Але це не так просто - страх! Жах! паніка! тривога! Що робити в кризі, коли рубль впав на 2 рази? Як зберегти те, що залишилося? ... або є, "переважати точну ситуацію в країні" ... від мрійних небес до грішної землі, де корупція і бездіяльність! Так, так, звичайно, я хочу бути успішним, не програшу, чия остання копійка (найчастіше в таких випадках - надзвичайно мало) спалюється, куди піти, що робити, ааааааааааааа? ! ?

Ми будемо говорити про те, що «Не встигнути затримати зараз». Так, звичайно! Так само, як і продавці пилососів "Кірбі", які розсмоктують їх сміття, виключно: "Не встигайте думати, не встигнути замовляти друзів, погодившись сьогодні - і ми дамо вам легеневі знижки / розстрочки." Коли я поспішаю, і я не на торговому майданчику, де на тижні «розглянули» якийсь одяг, чекаючи остаточного продажу, але просто звертайте увагу на те, як якийсь ебать від гори намагається мені скористатися – мій внутрішній параноїдний кричить, що вони намагаються ебать мене, і найчастіше це право.

І в кінці, ретельно зліва на десертну цитату не з будь-якого, але від Rockefeller себе. Похід до успіху хлопчиків і курток люблять Rockefeller, немає базаром. І картина з видом на епоху Невський проспект, місце, де кожен відвідує туристичні листя тонни грошей: З підтекстом «місце для тих, хто знає,»?

Я не ходив на сайт навіть з цікавості, nah — але я досить впевнений, що я знаю, що відбувається. Там, заголовки, такі як «шк, криза», збивають ще сильніше страху серед мас – і всілякі оплачені кроки від подрібнених «експерти», «аналітики» або «консультантів» будуть ненав’язливо підштовхуватися під цим страхом. Або не – і в поверненні буде тонна відверто трашної реклами, яка буде «виведеним трафіком» отримано від користувачів, які приходять і повертаються на емоційне паливо. У будь-якому випадку, не витрачаючи час на це, краще відкрити професійну літературу? Це набагато більш простий спосіб, я гадаю його!

Що я шукаю тут, дам і джельмен? І той факт, що ви можете бути абсолютно будь-якими політичними поглядами, будь-якою фінансовою ситуацією і з будь-яким колом спілкування. Але завжди – я підкреслюю, завжди! – коли ви починаєте панікувати і будете захоплені, – як страшне життя, – буде хтось, хто, з вашої паніки, відрізає його дуже приємним (і часто болючим) Гешефт. Для того, щоб покласти його непристойно і непристойно, податок на витривалість. Це, звичайно, епік-гротеск – але я постійно бачу подібні методики маніпуляції на сайтах новин, банерних рекламних оголошеннях та навіть громадськості в соціальних мережах. Для себе я назвав це весь рух "перегони хамстерів" - і я відмовляю брати участь в них, щоб бути заражені психічними вірусами і породами, які мені не потрібно. Не робіть собі хамстер, марад. І якщо не щастя, то не менше миру!

Джерело: /users/1077