312
Нагадуємо літо і літо.
Як великий тактик і стратег, я не ходив до навчання і їсти все восени і взимку, і тепер прийшов час укладати фундамент для мого особистого тренду цього літа - міні або максі? Стрінги на пляжі або парео?
І я завоював його від часу.
1,1 км Встановити реальну ціль. Якщо я ніколи не був тонкою талією, важливо розуміти, що у мене не буде, ніяких дієт і вправ не вирощувати нові довгі ноги і великі красиві груди. Ми повинні зосередитися на щось інше, що ми знаємо, що ми маємо. Краще, ніж себе, в власних умовах охорони здоров'я і шлаків – ми не станемо.
2,2 км Не лякати себе. Я маю на увазі, ви можете сказати до ваших подруг, "О, ви знаєте, що я багато роботи і я нічого не їсти - але мій бат і стегна є життєрадісним і я так невірним," але хто краще відключився? Türkçe, English, Українська... Я повторю. Не 20 хвилин до відео між кухнею і дитячою кухнею. Кілька. Години. Всі Я. День. І не їсти нічого взагалі - це означає... добре, це повідомлення я не їсти. Я не думаю, що я нічого не їсти:
3. У Не прощадуйте себе ще раз і не захоплюйте в котеджах, рукоділля для душі і пансіонату. Іноді, навколо другого тижня навчання і дієти, це може здатися, що речі не всі, що погано. Добре, вік, так, добре, обмін речовин не такий же. І що ви хочете - Я 30, 26, 35, 24, 33, 38, 25 ... І подруги з матірами також будуть симпатично – вони кажуть, що? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Що ви думаєте? Дуже дякую! Так, з своєї точки зору - але жінка не красива для домогосподарок, важливо розібратися в принципі. Хочу погодитись з ними. Ну - подумайте, добре, є стегно трохи округлих, але внизу і манжети - але добре! Я раджу вам піти в гардеробну в магазині одягу для підлітків і спробувати купити шорти там. Яка людина, яка любить вас виглядати безвісти. «Ох, чому мені потрібні шорти – я вже дивлюся на себе» Порівняно з минулим роком, я дивлюся страшно. І це факт. Ось чому я навчаюся навчатися. Ось як я зараз. Моя дупа не вписується в будь-які брюки, крім зимових прогулянок, негабаритні легінси і старі джинси я занурився. І я знаю, що я можу краще виглядати. Я буду.
4. Забезпечити консистенцію і безглуздість. Жорстко кажучи, дівчата, в кінці лютого ми продаємо в рабство. 50 відтінків сірого в моїй версії виглядає так:
(Це мій тренер з ременем для сидіння).
Знайти себе хороший сумний тренер.
І ми робимо багато роботи, регулярно навчаємо, чесно навчаємо. І з'їсти мудро, нічого шкідливого, навіть у вихідні, навіть «темно чніцель з дієтовим соусом і, звичайно, Кока-Кола». І ми прилипаємо до цього графіка не на тиждень, але протягом трьох місяців.
5. Умань Кожен, ймовірно, має власний тип навчання, з якого вони втрачають вагу і підтягуються найкращим чином. Що не так важливо. У мене є йога від мого улюбленого тренера. Минулого року я пішов три рази на тиждень до ковзання, іноді протягом двох годин - все змочився лід, ковзаючи в сорочку з плечами. Але ас не змінився, нічого не змінився на всіх, битва була втрачена, бо йога було зроблено двічі на тиждень. Але там в залі на килимках - з якоїсь причини, хоча я піт не так багато. Після свого класу, особливо, коли я пропустив його, crepature буде плюшевим протягом трьох днів. Я можу відчути кожен м'яз в тілі, де я не знаю там м'язи. І більшість з усіх, зібрані глутеус Максимус (Діма знає багато про класи для дівчаток) і прес іноді болить. Дифузійне навчання – це не «Я роблю відео, і це дуже важко для мене, і я також проштовхую, квату і протримую бар на одну хвилину». Добре зроблено, якщо так - але я просто розмовляю зараз з моїм маленьким, племінним жиром, щелепою, є небагато робити - але приводити його, тут я особисто, можливо, решта нас чарівно неправильно - але мені потрібно робити годину і половину важкої сечі принаймні 4 рази на тиждень (2 дні занять відновлення і 1 день вимкнення). Це мочилово -- як я розповісти вам -- це асана, наприклад, я знайшов досить складно. Зачекайте хвилину. Це не просто для мене, щоб стояти так навіть протягом декількох секунд (задня нога прямо). Але в класі мого тренера це постава відпочинку і практично релаксу. Щоб ви зрозуміли:
Для одного уроку ми, ймовірно, більше 20 підходів до ручності. Підставка на руки, якщо ви не знаєте, як це зробити, це дуже складна вправа. Не про руки, це про кардіо, коли ви намагаєтеся стрибати і зберігати баланс. Про нас
Так, той факт, що в процесі підготовки затискачів, які періодично темніють в очах і підлогу плавають, а іноді трохи нудоти і коліна самі кашель вгору і ви восени - хороші симптоми. Серйозно. A-a-a-a-a-a-a-a
6. Жнівень Хороша їжа. Це не означає, що ви повинні зупинити їсти алтогетер. Дуже необхідно – інакше ви не будете мати сил для навчання. Але вам потрібно таку їжу, яка не зіпсує вас і буде вноситися токсичними пухирцями і бамперами з видимими реберами і позначеними біцепсами. Що ми їсти. Їжа повинна бути:
простий
- максимально натуральний
в невеликих порціях і часто
Один, що ви подаруєте дворічний.
Запечені овочі, «піплові» пісні супи, крупи - все це наша. І, звичайно, зелень.
До речі, якщо ви навчитеся правильно, то це нудота під час занять допоможе підібрати здоровий раціон. Після високої якості йога я не хочу їсти щось важке, жирне і непотрібне. Як правило, після вечірнього класу я не їсти вечерю, але просто пити кефір і їсти банан або пластину свіжої зелені і деяких насіння.
7. Про нас Правильний розподіл часу і зусиль. Sleep є запорукою відновлення та здоров'я. Переконайтеся, що ви отримаєте достатньо сну. І вам не доведеться плугувати в перші два тижні, щоб потім не вдалося продовжити навчання. З повагою, Ваша діяльність. Не потрібно безперечно кермувати навчанням в порушеннях спонтанного графіку. В іншому випадку, все почне розсипатися і спалювати в певній точці, і вам доведеться забивати для занять, і ви будете вичерпані і нерви. Заплануйте все заздалегідь. Видання
Джерело: d-yatsenko.livejournal.com/#entry-d_yatsenko-141528