Гроші та духовність

Гроші – це щось духовне.

Гроші – життя.

Без грошей в нашому суспільстві не можна вижити.

Гроші дають нам можливість вижити.

浜у 涓 蹇

Гроші та духовність є двома однаково цінними крилами. Якщо людина віддає перевагу одному з них, то відчуття неординарного польоту душі, від якого ми отримуємо задоволення, просто не з'являються, стає неможливо.

Чому? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Наше завдання – продовжити сім’ю, дати народження нових поколінь. Ми повинні брати відповідальність за наших дітей, навчати та супроводжувати їх в цьому житті.

Якщо у вас є діти, то є партнер, тому ви несете відповідальність за нього. Ми порушуємо основні закони природи. З іншого боку, кожна з нас в душі має певні імпульси до того, що цей світ живий і кожна людина має мету. І є більше, ніж це.

Ми бачимо, що світ є послідовним і феноменологічним, ми знаємо, що планета обертається, серце б'є і життєві витрати. Існує кілька розумних пояснень. Але потреба в духовності була присутній у людини до тих пір, поки він існує на планеті. Відповідно, якщо ви повинні видалити деякі аспекти життя, ми перестаємо бути повними, відчувати себе менш повним.

Це абсолютно зрозуміло, що люди, які покинули матеріальний світ і вибирають духовність, не як можна завершити як природа. Якщо ви залишили матеріальну відповідальність, вирушили до Гімалаї, до печер, покинули те, що природа дала вам тут, то для мене це рух проти природи.

Один з моїх викладачів розповів мені цікавий сюжет. Історія була про християнську венозовану духовку, яка не могла загинути протягом тривалого часу. І святих знають, що якщо один з них не може залишити мирно, то є гріх, який перешкоджає його відходу світу. У кожного був сюрприз: якщо людина цього розміру, що може мати гріх? Він постраждав протягом довгого ранку, він назвав своїх братів і попросив їм допомогти йому повернутися на ноги. Як вони тримали його, він дивився на своє тіло і сказав: «Попередня мене, мій бідний донькі, ви постраждали так багато від мене». Він зробив злочин проти м'якоть, дотримуючись аскетизму - він не закінчив їжу або сон.

Якщо ми йдемо на природу, ми також злочинці. Для мене матеріал і духовні сторони абсолютно рівні. І якщо людина говорить, що він успішним у духовній сфері, але не виходить в матеріальну сферу, я вважаю його не повністю гармонійною особою, і навпаки. На щастя, є люди, які добре в обох сферах. Я бачу, що їх розвиток є наказом швидше, ніж ті люди, які, скажемо, рядків з одним веслом.

Відмінність духу і речовини полягає в тому, що різниця між водою і льодом: заморожена вода лід, і плавлений лід є водою. Hazrat Inayat Хан, індійський музикант і філософ, Суфі

Видання

Джерело: ishchenko.pro/dengi-i-duhovnost/