Як і Узбек шовк і килими. Базари Ферганської області та Андян

У 16 днів поїхали близько 4000 кілометрів по Узбекистану – з Аральського моря до долини Фергана. Ми побачили унікальну природу і насолоджувались архітектурою старовинних пам'яток різної епохи, присмаченою місцевою гостинністю і національною кухнею. Крім того, вони зустрілися з місцевими мускатами. У цьому звіті ми будемо говорити про наш маршрут по Узбекистану, витрачені гроші, про національні особливості і як окремі види безмежні.

Як зробити Uzbek шовк і килими? Базари Ферганської області та Андян Як і все в цьому житті є початок і кінець, наша поїздка в Узбекистан прийшов до кінця. У 15 днів ми відвідали майже всі регіони цієї дивовижної, різноманітної та гостинної країни. На цій посаді ми побуватимемо шовкову завод в Маргані, відвідати кілька базарів і погуляти по Андяну. 1. Побачимо, як виготовлено шовк. личинки в гарячій воді

2,2 км По дії гарячої води волокна починають відокремлювати

р.

3. У Довжина нитки з одного кокону становить близько 1 кілометр. Після того, як нитка намотується на бобінах.

4. У І ось шовкові черв'яки самі поїдають листя мусульгії.

5. Умань Магазин ниток.

6. Жнівень Фарби виготовляються з натуральних рослин і насіння

7. Про нас Дівчата плетуть килим. У день вдається зробити 1 сантиметр килима

8. У Для мене це пекло роботи.

р.

9. Навігація І ось процес остаточної підготовки тканин. Леді в ломі має 8 пелюсток.

10. 100% шовк зроблений тут, але шовк з основною бавовни особливо популярний, тому що він приємний для тіла.

11. І є також автоматизований магазин, після того, як знайти в якому кілька хвилин, голова починає боляче.

12. Маргилан славиться своєю величезною базою. Це дійсно дуже неприємний і веселий.

Габаритний зображення

13.00 р. Будь-яке насіння? Що робити?

14. Якщо було місце, я б взяв деякі з цих речей зі мною. Дуже зручно сидіти і спати на них.

15.00 р. Ми пішли на базар з причини, і подивились на лоб. Я повинен збити всіх постачальників. В кінці вони знайшли ... за $3. У Хіві ми запропонували аналогічну гру за $35 :

16.00 р.

17.00 р. На ринку дідусь несе маленький тандерик з шамою

18 років Пам'ятник Кодексу Стародавнього права в районі Фергана

р.

19.00 р. На шляху ми припинили бачити те, що таке блоя.

20. Казань всіх кольорів і розмірів

21. Я хотів би бачити ринок блохи, але не бачив його.

р.

22. Повернувшись до Ферагани, щоб знайти автомобіль до Андяну і кордону з Киргизіями. Я повинен сказати, що Фергана і майже всі міста долини виглядають досить сучасні. Що робити?

23. Шість квитків в одному кадрі, а ще 3 не підходять

24. Хто хоче ворота? Приходьте!

25. Ми пішли на ринок Фергани, щоб купити вишні. Витрата вишні - 1 кілограм на 30 кілометрів :

26. Узбек-тукс

27. Поїхали до Куви, щоб побачити пам'ятки. З визначних пам'яток тільки пам'ятник і навіси викопок

Р

28. Ви повинні сплатити приплив до чистоти в цих місцях. В цілому міста Узбекистану чисті. Пакистан нагадав мені про це і багато інших.

29. Мармурові ручники на пам'ятник тримати на скотчі - це найсучасніша технологія :

30. У Ташкентській Малалі не вдалося побачити повноводний ярк, але в безпосередній близькості від Андріжана. Це спеціальна конструкція, яка доставляє воду для поливу саду. У цьому випадку немає труби на ділянці. Я вгадаю, що я отримав воду сьогодні.

31. Модельні будинки будуються по всій країні. Видаються до населення за 15 років. Будівля йде в божевільний темп. Ці будинки були представлені в кожному регіоні країни. Уряд думає про населення - добре зроблено!

Габаритний зображення

32. Миколаївський будинок в Андижані

33. На вулицях міст Фергани долині, ми були захоплені почуттям, що ми були кудись в курорті Турецьке місто.

636130

34. Ми ніколи не бачили таких ознак.

35. Шукайте в асортименті знання!

Р

36.00 Р У Андижані збережені мадраса, які використовуються як музей

37. Ми не встигли, і ми вже побачили прикладне мистецтво над дахом в 15 днів!

38. Ми поговорили з охоронцями і пішли.

39.00 р. На площі з мадрасом є сучасна будівля іншого музею.

р.

40. Тексти пісень, а це означає: Він, чому ви не збираєте нас? Фото, ху? Ці діди були гарячими перцем, сміхаючись, зйомкаючи з нами і жартами. Це, як вони 30 років - немає старших :

41. Немає борошна.

Р

42. Чисті лінії є запорукою здоров'я

43. Andijan має дуже красиву мечеть. Мінарети унікальні. Як мінімум в Узбекистані я не бачив нічого подібного.

44. У долині Фергана є контролери трафіку, як це. Звертайтесь до нас. І по всій Узбекистані, картонні поліцейські вагони можна побачити уздовж доріг.

Користь до Киргизії перехрещено без проблем - вони витрачали не більше 30 хвилин на три. На кордоні знаходиться гігантський чайник. Фото з мого Instagram - на кордоні вирішили не підібрати нормальну камеру. Я поясню причину у фінальній публікації.

Джерело: el-magico.livejournal.com/tag/%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D1%D1%D1%D1%82%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%

Категории

Смотрите также

Новое и интересное