Я бачу чоловіка. . й

й

«Я люблю чоловіка», - сказав клієнт на налаштуваннях. «Я не скажу його, я боїся, що рано чи пізно я бажав його фізично». Вона була відчайдушною.

З цим запитом жінка вже перевернулася до багатьох психологів і психотерапевтів. вона «згортає» її гнів, купила перфораторну сумку, вирушила до лісу (виходить вона консультувала «поглинати» її агресію на найбільшому дереві). Вона пішла на дихальні техніки, мала тіло орієнтований терапевт і навіть спробувала використовувати ляльку voodoo.

На той час, але все вийшло. І якщо раніше для її неконтрольованої небезпеки необхідно було почистити спирт від свого чоловіка або деяких інших, на її думку, хороша причина, зараз досить було відкрити капелюшку на трубці зубної пасти або подрібнити його тапочки в коридорі.

У співвідношенні депутат від небезпеки, взяв на себе місце бабуся клієнта, в процесі інтерв'ю вийшов, що бабуся дійсно мала дуже складну жіночу долю. Чоловік протягом багатьох років збити і обдурити на неї, зловживали діти.

Жінка не могла висловити своїх почуттів, а не могла її захистити і її дітей. Вона здивувала і продовжує страждати. Таким чином, в систему було відштовховано величезне почуття агресії та небезпеки. І великодня себе незрівнянно «доку» це і «зловила» у відносинах з чоловіком.

Дистриб'ютори називають цей динамічний подвійний зсув. Не дивно, що всі попередні спроби позбутися від небезпеки були невдалими. Робота, орієнтована на симптом в той час, коли на цьому рівні немає розчину.

На глибокому несвідомому рівні ми плетемо в нашу сім'ю, наші долі з'єднуються з долею наших предків невидимимими нитками. Більшість сценаріїв життя ми стикалися з батьками до дітей, а коріння наших поточних проблем часто лежачи на глибині білизни!

Відчуття, що виникають в сім'ї і кінських відносинах, вони можуть передаватися «за спаданням» і визначити наше життя тут і зараз. Навіть ті, хто відсутній (припустимо, наприклад,) присутні енергійно і впливають на решту сім'ї. Іноді, після прибуття, тобто дітей і онуків, навіть не підозрюють, що вони втрачають чуже життя, чужий сценарій.

Вирішити тут було подивитися на долі моєї бабусі, щоб подякувати їй за те, що він здатний тримати і вижити. Щоб попросити дозвіл на любов свого діда незалежно від того, щоб прийняти її життя за цією ціною і прийняти, що до цього часу вона була ткана в неї теж, і що вона зараз приймає все це, так що минуле може залишатися в минулому.

Таким чином, розташування дозволяє бачити кореневу проблему, яка знаходиться всередині загальної системи, що дозволяє позбутися системного переплетення і відновлення основних замовлень.

Для цього клієнту було дуже загоєння. Вже в процесі роботи було видно, як її тіло було коноплею, її фістінги розпушувалися. Коли вона лопала в сльози, її чоловік підійшов до неї і акуратно притискав її, жінка вперше, після глибокого сну, побачила очі, які подивилися на неї любов.

"Я шкодую, я плутаюся." Тоді вона додала, «Я дуже багато грошей. й

Джерело: ishchenko.pro/ya-nenavizhu-svoego-muzha/