Петроіс Кляв: Демократичний з родофілами Zamamo

Петрос Клява, реаніматор дитячої клінічної лікарні, вчений і філософ в житті, відомий в Латвії.

Дівчині, день після дня, він повернувся до життя або супроводжує дітей у останню подорож. Відверто схожий на знаменитий д-р Хаус, він, як популярний телевізійний характер, нескінченно любить своїх маленьких пацієнтів і безперешкодно до людської гідності і реалій нашого світу. У розмові з МК-Латвією, говорять про причини страждань дитинства, лікар виявився прямим Привіт, це дорого.

Маринові батьки

Петро, чому ви ставитеся до дитячого лікаря?

Петрос Клява - Ймовірно доля. Я отримав в дитячий факультет, і таким чином, «побачити» викладачів моєї школи. Я думав, що я мав працювати з дітьми.

Які травми найчастіше виникають?

Петрос Клява – Ми у першому місці в Європі у вбивстві дітей на вулицях громадського транспорту, авто. Це дуже типово для Латвії, щоб їздити п'ятими батьками своїх дітей на квадроциклах або дозволити їм їздити самостійно. Такі ліберти стають причиною серйозних травм. Крім того, діти травмовані велосипеди, ролики без шоломів, висихають в водоймах або коли інші діти виглядають після них. Багато нещасних випадків пов'язані з лікарськими засобами і хімічними розчинами, і, звичайно, опіками, коли діти потрапляють в багаття або заливають в'яною рідиною. До речі, якщо ваша дитина опікується окропом або вогоньм, тільки допомога можна дати, щоб поливати ділянку холодною водою протягом трьох п'яти хвилин. Це позбавить від больових відчуттів, тобто глибини опіку, на весь ступінь !!!

Що таке причина для такого довгого списку?

Петрос Клява – Головною причиною є: в Латвії, і в усьому світі, 60-70% батьків є морон. За даними спостережень нашого охоронця, це те, що багато батьків привезли своїх дітей до нас в першому місці без застібки. Щодня я бачу страждання і смерть дітей, викликаних ігноруванням, привітністю і загартуванням батьків. Я говорю про системне ігнорування. Дівчина відверта KROT - страшний хімічний розчин для очищення каналізацій. Він стояв під мийку на кухні, всипається в лимонад. У Європі отримала пересадку печінки на 200 000 євро наших грошей. Дітям потопають в ставках кілька метрів від батьків «уважних». Тільки протягом тижня травневих свят минулого року батьки одного і половина тисяч дітей перетворилися на допомогу! Чому Латвія не піклується про наше друге місце серед країн, які не миють руки? Які переваги від нашої необмеженої свободи?

Точка не повертається

Багато батьків помітять, що вони дуже втомилися, працюють важко, не встигнуть, не всі коментарі в інтернеті написані, не всі програми переглядаються, і не погані для держави, в якомусь чином підтримують сім'ї з дітьми.

Петрос Клява – десятки тисяч дітей, які загинуть голодом. Це добре або погано? Якщо вони збереглися, то всі діти мають достатню кількість їжі? Якщо кожен на Близькому Сході використовувався туалетний папір, там не залишиться дерев, які залишилися протягом декількох років. Я маю на увазі, якщо кожен живе добре, цивілізований, Земля загине двадцять років. Всі не повинні жити добре. Виклики для зменшення населення здаються страшними з точки зору емоцій натовпу, але з точки зору погляду на причину науки – необхідно. Не один у світі подбає про виживання дитини. Вони дають йому наркотики, щоб вбити себе і платити за нього. Пройшов точку повернення. Тому правильного регулювання буде здійснюватися на різних рівнях.

Ви коли-небудь називали рацистом?

Петріс Клява - Іноді. Я прочитав десь, і тепер я не пам'ятаю, що НЕ більше не розглядає будь-яке насильство, пов'язане з використанням проблеми дитини. Тепер, очевидно, він став нормою життя. Коли я бачу дітей в Курземі або Латгалі, які заморожені і голодні і зловживані, я не розумію, чому їх батьки можуть відтворювати, викликаючи її право людини. В результаті вони позбавлені батьківських прав. Це ідіотична цивілізації. Необхідний контроль народжуваності. У різних країнах, стерилізація була проведена одночасно, не тільки з песофілів, а й людей на безсмертному, тваринному рівні. З іншого боку, їхні діти лякаються жахливо від хвороб, поганого харчування та догляду.

Коли я отримую маленьку несвідому людину, у мене є три секунди, щоб зрозуміти, що відбувається. У четвертий день починає діяти, змінити стан дитини. І таким же чином, інші процеси повинні бути керовані - суспільство, країна.

За останні 10 років наша лікарня зробила гігантський стрибок у розвитку, і є величезні можливості допомогти дітям. І моральний, духовно-фізичний стан дітей пропорційно погіршується. Давайте мені дати вам деякі приклади з життя. Ми пішли на дзвінку в Курзема, малюк відвертав MOT. Наслідки жаху до пересадки товстої кишки, стравоходу. Дитина в комі, проколів з болями, штучною вентиляцією. Молода мама кричить. Я віддаю, як це все відбулося. Не для репроха, але для її втілення жаху. Вона сказала: «Дуже ванну і відвертаю її». Ви можете уявитись? Ще одна дитина на пікнік заливається рідиною для світла гриля і спійманого вогню. У ICU мій дад почав командувати нас. Ви повинні бути в багатті, а не тут! Я хотів би сказати йому: ще одне слово ми будемо називати поліцію і скласти звіт, що це, швидше за все, кримінальне справа. Тато відразу притискав вуха і спокійно, не перериваючи нашу роботу.

Моя улюблена бабуся в саду прокатає огірки. П'ятирічна дитина тягнеться, захоплює пляшку кола, в якій заливається оцтова сутність і напої перед її бабусям.

Мама - сонечко, дитина грає на сонці щодня. Він був привезений до нас як окропу. І мами, як це не зробити нічого! Необхідно впливати на безправність дорослих щодо дітей. Я повторю, є речі, які не повинні статися.

- Які?

Всі хімічні розчини на кухні, гараж, повинні бути недоступними! Так бувають препарати. З кожним роком діти гинуть від бета-блокаторів. Важкий до онуків, щоб поспілкуватися з вбивством свого онука. Безперервно, безвідповідно. Я шкода за мій бабуся і мій малюк.

Не кладуть хімічні розчини в пляшки лимонад. Діна Свірідова перетворила канадську книгу з педіатрії для батьків. Наприкінці публікації 40 сторінок про те, як захистити дитину – на кухні, на машині, на природі, в зоопаркі. Скрізь. Тисячі дітей страждають від укусів собак.

Найважче, щоб довести необхідність велосипедних шоломів. Я кажу, що ті, у кого є мозковий захист. Я мріяв, що багато дітей сьогодні, які народжуються випадково, будуть народжені батькам, які здатні відповісти на них. У Німеччині проведено опитування молоді щодо пріоритетів: 70% кладуть освіту, роботу, дохід, житло та рівень культури в першому місці. Останнім часом діти. Що таке, коли ви починаєте думати принаймні трохи в цьому житті, коли ви можете подарувати щось дитині, то ви повинні почати його. Хтось цивілізований підхід! І коли люди відтворюють як код, це нездатний.

Чому ви економите дітей, які дихають і купуються?

У Лієпаї під час війни жив відомий хірург, доктор Зеке, євр. Не загинув. Він працює на німецьких мовах. Після прибуття Червоної армії, вони хотіли б стріляти його для допомоги німцям, але він добре працює з Червоною армією. Пізніше отримав золотою кальпелю. Кожна людина повинна зробити те, що йому доглянуто. Він обов'язковий до Бога, до чоловіка і до серця.

Ігнор з обмеженою консистенцією

Чи впливає на рівень розвитку виховання дітей?

Peteris Klyava – Який рівень нашої обмеженої, негарантової свідомості, це як ми бачимо світ. У Тибеті це називається кармічним баченням. Найкраща людина може дати свою дитину, щоб зменшити ігнорування свого розуму, щоб не нав'язати його на дитину. Як сказав Феербач, люди думають по-різному в замку, ніж в хати. Коли я бачу собаки, які доглядають за краще, ніж діти, я відчуваю себе крім. Вони подряпини, одягнені, поцілунки, оголені. Скільки дітей не бачили цього раніше? Що таке цивілізації?

- Так, що один, до речі?

Петрос Клява – У нас є війни, банки, крадіжка, вбивство, неконтрольована родючість, захворювання тощо. Такі генії як Ціловський, Успенський, Бердяєв і багато західних вчених розповіли про сім масштабів розвитку цивілізації. Так ми на нуль. У планеті лежить і насильство. На Принцтоні, Гарварді, Ял, навчають ріпакувати світ для особистого набору. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Інтелектуальні батьки шукають компроміси. Відомість, знання структури розуму, Всесвіт є компромісом про те, як наші діти можуть жити в розумному майбутньому.

Демократія з Smell of Pedophilia

Кілька років тому ви публічно підтримали смертний штраф. Ви змінили ваш розум ще?

Петрос Клява - Ні, я не змінив мій розум. I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen

Якщо ви читаєте кримінальні літописи, здається, що навіть елементарні поняття для доброго і зла втратили всі значення, є заміщення концепцій.

Peteris Klyava – Людина такий нерозвинений тварини, що він піддається страху. Він єдиний, що зберігає його в межах заперечення. Вони не бояться нічого більше. Груша над. Є демократія з запахом педофілії. Проблема не демократія, але її сприйняття. Inga Marte Thurdkildsen (Містер дитячої та гендерної рівності в Норвегії) У інтерв’ю вона під назвою «соціальна традиція» у Норвегії – авторська замітка – вона виступає за впровадження в елементарні школи. І це норма для них. Діти повинні бути навчені тим, що ви можете розповісти, що тато незабаром прийде дуже близько! Думка, що нічого не буде випускати останні гальма. Ми не читаємо Чехова, Толстого, Пушкіна, Доросса, Blaumanis. Коли страх знімається з суспільства, суспільство формується, що захід пропонує. Звісно, не всі Заходу такі, але це тенденція. Західний світ опускається морально. У двох поколіннях спотворене розуміння демократії може знищити будь-яке суспільство. Не існує механізмів для суспільства, щоб стати інтелектуальною. Переважна більшість намагаються жити в один день, зануривши на будь-яку вартість. І діти виростають в атмосферу виживання за рахунок іншого.

Чоловічий комплекс

- Немає шансів?

Доведено, що коли людина приймає рішення на основі мудрості та знань правил, він змінює себе і світ навколо нього. Батьки повинні займатися навчанням, освітою та знову освітою. У Росії все ще духовність і Захід бояться. Не духовність такої структури, як церква, але космічна духовність, яка переходить як сучасні знання. Це майбутнє людства.

Який батько повинен приймати свинець?

Петеріс Клява: У сім'ї все починається з батька. Але батьки деградовані. Вони були підняті одною матір'ю, які були занедбані або чоловіки яких п'яні. Одна така мати може тільки підняти сина. Ці складні сини не можуть формувати сім'ю, захистити стан.

Чоловічий комплекс – особняк людства. Це буде мудро відродити піонерів або скаутів, незалежно від того, що ви називаєте їх, де мудрі, духовні, відповідальні чоловіки будуть підняті. У Європі вісім мільйонів освічених молодих людей виявляються з роботи. Вони не скажуть, Вони хочуть все, швидко і легко.

Так, ми почуємо більше і більше про немовлятство молодих і не тільки чоловіків. Чи можна їх змінити?

Петрос Клява: Люди зараз намагаються шити разом ідеї про світ від обмежених і негарантових страхів і знань, і зробити дітей. Якщо ви сприймаєте дитину як божественний духовний істота, диво Бога, то його потенціал необмежений і дитина розвивається в цій енергії. Але якщо трапляються речі по-різному ... є обрізання будь-якого мудрого майбутнього цієї дитини. Знову, сьогодні це все залежить від мами і тато. Не хочу, щоб діти більше! Шкільні питання. Добробут колективного інтелекту розумних людей. На суді можуть бути тисячі людей, але це може бути здійснено 30 чоловік, і це буде достатньо, щоб отримати його, де потрібно йти. Допомогти на сучасному психологічному рівні, що я роблю на лекції.

32 штрихи

До Вас об’єднають сотні мами та даї без вищої освіти: Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Петрос Клява – Я назавжди запам’ятаю справу, коли батьки, які не були академічними інтелігенціями, погодили дати серце своєї 3-річної дитини до іншої. Перший раз в Латвії. Людина не повинна бути академічною. Його земляна освіта не має значення, якщо він знає, що він є і практика розвитку. Це остаточна мудрість. Яка освіта у святих?

- Вони любили. . .

Петрос Клява - Я пам'ятаю одну матір. Потрібно з кримінальним записом. Вона породжувала дитину з повним спектром захворювань, в тому числі векторних захворювань. Під час інтенсивного догляду вона опинила ще один материнський телефон. Не слід судити, але освічені. Ні один сподобалося її. Французькі психотерапевти зарекомендували, що якщо людина не розірвав 32 рази на добу, він не може знайти почуття щастя, не розвивається. Дивись, як ми любимо і піклуємось один одному. У нас немає росіян або латвійських. Є діти. І якщо світ домінував той самий підхід, що ми маємо в інтенсивному догляді, наша цивілізація буде абсолютно різною.

до Яка любов до тебе?

Peteris Klyava - Любов є однією з ідей і стану. Як поняття на земному рівні – відповідальність, особливість і вміння дарувати благородні знання і з усім серцем, щоб виконати поставлене завдання. Духовно, любов є повним підсвітом і абсолютною компасією.

Доссер

Пітеріс Клава народився 20 липня 1964 р. Закінчив дитячий факультет Ризького медичного інституту. 25 років працює реаніматором у клінічній лікарні дитячого університету. У 2001 році він ініціював і провів візит Далай Лама до Латвії. Упродовж декількох років він провів телепрограму «Хто і зараз!». Він є творцем Товариства Реанімаре, який прагне відповісти на вікове питання: як зробити наше життя гармонійно. Проводить лекції, проводить семінари. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: talumala.com/en/chelovek-i-ego-vselennaya/5047-demokratiya-s-zapakhom-pedofilii