227
Досягнення. .
Подумав про слабкість. Це те, що багато людей говорять, включаючи мене. Я тільки недавно почула такі варіанти.
Досягнення:
Визначте свої почуття;
необхідність догляду та уваги іншої особи;
Не в змозі сказати/до чого потрібно.
Хороші варіанти, всі три добре для мене.
І у мене є припущення, що держава влади не заважаний на всіх, ідеальна до якої повинна прагнути. Але стан слабкості практично абсолютний, якщо тільки через те, що страх бути слабким вже робить мене трохи подібною.
Аливно-вразливий до мене, це синоніми. Хоча я завжди хотів бути живим, решта це не було.
Я виявив, що мій вразливість, вразливість і слабкість не є абсолютною. Що навіть коли я хотів, що я все ще може багато. Що мій слабкий стан просто кладе мене в кращому положенні, щоб вибрати те, що дійсно важливо мені прямо зараз, що витрачати свої обмежені ресурси на.
Оскільки ідея влади є своєрідною ідеєю омніпотенції. Я можу допомогти всім, що я не потрібен нікому.
Виявилося, що слабкість скидається мене добре з реальним станом речей. Я не можу зробити все, але я можу зробити те, що дуже важливо для мене. Я не буду допомагати всім, але тих, хто хоче допомогти. Я не хочу. Це де я можу попросити підтримку.
Автор: Ольга Князєва
Джерело: www.b17.ru/blog/17222/