Для тих, хто в плювати або я сміюся 5 років

Якщо вам складно і світ нашкодити, читайте статтю до кінця. Не можна просто підійти. Що робити, якщо ви серйозно дотримуєтеся щось значуще, ви неминуче впаде в отвір.

В першу чергу ви відчуваєте великий емоційний ліфт. Запуск, англійська, відносини, особливо бізнес. Ви не помітите нічого поганого. Але якщо ви йдете далі, ваші високі очікування не обов'язково збігаються з фактом. Ви будете дуже розчаровані. Більшість пасажирів залишають на цій зупинці.

А що? А потім, непарно достатньо, життя робить контроль пострілом, як правило, щоб отримати ще гірше і важче. Ви, звичайно, не чекали. Ця зупинка залишає ще вісім відсотків решти пасажирів.

Ми працюємо з нашими клієнтами. Далі настає найбідніша стадія - відсутність прогресу або плато. Це легко визнано спортсменами. Якщо на ранніх стадіях прогрес був очевидним, зараз ті ж дії залишають вас на одному рівні. Проводимо тестування на життя.

Коли уроки, нарешті, навчаються, коли обраний правильний шлях, звичайно, є неминуче зростання. І це незрівнянне щастя. Зростання може статися швидко, або його можна затримати протягом декількох років. В залежності від того, як швидко ви можете змінити, вивести висновки та помітити помилки та дізнатися уроки. Як ви можете побачити, тільки кілька людей вижити. І це добре.

Плювати - соціальний фільтр Це проблеми і труднощі, які обов'язково зустрічаються в шляху всіх, хто вибрав не залишатися посередником. Плювати - це зіткнення неадекватності своєї картини світу з реальністю. Це плювати, а не що-небудь ще і об'єктивно, що є причиною великої нерівності в людському досягненні.

Що таке неадекватність? Коли ми говоримо, що хтось неадекватний, ми не означає, що вони кидають себе на людей або слинять малюнки. Ми абсолютно не визначилися. Неприпустимість вашого світогляду за несподіваною. І несподівана проблема і несподіваний успіх – це дві особи неадекватності. Ви думали, що гроші прийдуть швидко, і це займало шість місяців. Ви думали, що як тільки ви поставите візитну картку в Інтернеті, ви отримаєте дзвінки з неба. Ви подумали, що ви не змогли зробити контракт, і ви закинулися. Це означає, що ви були неадекватними в цих питаннях.

Вся країна знаходиться в отворі Наша країна, як я пишу це, впала в отвір. Як завжди, я не маю сумнівів, ми виведемо. Плювати також має антисептичну дію. Багато паразитів і зайвих зростів відмирають.

Я не можу писати фразу Ніцше тисяч разів, але я не маю вибору.

Якщо ви не вбиваєте нас сильнішими.

Що робити? По-перше, щоб зрозуміти, що якщо ви виявите себе в складній ситуації, то світ покарав вас на неадекватність. Ви не засудили, допускаються і робили те, що доводили вас до поточної точки. По суті, це не втома, але ви. Це важко визнати, хоча.

Але слід визнати. В іншому випадку ситуація буде гірше.

Як в Анонімному клубі «Салкіліка» люди говорять перед усім, «Я 28 років і алкоголь».» Визначте проблему 50% розчину.

«Я ___ років і неадекватний. й

І тяжко, це означає, що ви відмовляєтеся від своєї голови, визнати, що ваше розуміння речей може бути неправильним і відкриваючи сигнали ззовні.

Запитайте на допомогу. Запитайте на консультацію. Обов'язково познайомитеся з тим, хто вже був у складних ситуаціях. Поведи мене, вони розуміють, що ви добре і знаєте, що робити.

Не соромлюся себе.

Якщо ви нічого не робили. Або вони будуть працювати так повільно і таким же чином, що ймовірність зробити щось неправильне, буде мінімізувати.

Ви вибрали шлях зростання, що означає обов'язковий варіант котловану. Плювати це найпростіший, але дуже напружений спосіб виправити вас на шляху до вашої мети. На даний момент дуже складно, але потім ви дізнаєтеся, що це було необхідно.

Поведінка в складній ситуації має різну логіку, від поведінки, коли все нормально. І зараз ми будемо говорити про неї.

Життя і мертві. Є здорові клітини в організмі, і є пацієнти, які харчуються енергією здорових. Ось ваш випадок. Є ті сфери (заробітники, відділення, товари та напрямки, клієнти), які підтримують життя, і є ті, які призводять до смерті.

Якщо ви нарешті усвідомлюєте, що ви падають, перше, що робити зрізається, що прискорює падіння. Щоб відмовитися від чітких некомерційних напрямів, вимкніть нерозбірні та безробітні працівники, можна навіть відмовитися від найбільш проблемних клієнтів. Щоб знайти головне.

Не можна різати все. Що потрібно звернути увагу і ресурси, і які не працюють. Збереження на все – погана стратегія.

Зняти вампіри і зібрати загін. Найголовніше, що зараз є нормальним станом. Ваша енергія тепер перетворюється в дії, які роблять різницю. Якщо у вас є антиенергетика і антидержава, ви все ще робите антиактивний.

Вирішення проблем і прийняття складних рішень вимагає величезної кількості енергії. Вішуючи голову в піску і мислення, як вагітний ninth grader в жарт, що все буде вирішувати себе абсолютно неправильно. Тимчасова ілюзія спокою перетвориться в молотковий удар на голову.

Все, що відсмоктує енергію з вас (народи, новини, клієнти) слід відхилити якомога простіше.

Не дивитися телевізор, ігнорувати обмінний курс рубця і долара, якщо це не безпосередньо стосується вас. Видаліть всі вечері і ті, хто приносить негативність, паніку і апатію до вашого стану.

Будь-яка труднощі 100 відсотків розкриває сутність людей. Хтось починає ставити палички в колесах, хтось на першому сигналі небезпеки проходить з корабля, і хтось кладе плече підтримки і допомогу. І часто це не люди, які перебували у передмісті в щасливих часах.

Зручність, лояльність та лояльність виважають всі інші якості. Не ігнорувати допомогу, подякувати за підтримку, підтримувати всіх себе. Отримайтеся разом з командою. Будь-які труднощі простіше вирішувати разом. Поділитися обов'язками, відсвяткувати перемоги разом, зустріти виклики разом. Якщо ви розумієте, що ваша реальна людина.

Я сміюся 5 років. Неважливо, наскільки важко. Що б не сталося, я завжди знаю, що це буде проходити, що я дізнався. Я пам'ятаю час, коли я сидів з подругою в московському дворі. Я повинен терміново знайти 600 000 рублів за зарплати, оренду та обов'язки постачальників. Всім не було грошей. За останні гроші в гаманці ми придбали бар і кефір. Немає грошей, що залишилися, і не ідея, де її отримати.

Я ще вдячний за віру і підтримку, за відсутність будь-яких репрошень і скарг протягом найскладнішого періоду. Ймовірно це через цю віру, що я пережили.

Я сидів на лавці, закінчуючи баром. Всередині це був так гіркий і боляче, що я бажав кричати і скуштувати на вершині мого голосу. Але я проходив, шліфуючи зуби і думаю, що раз в 5 років я пам'ятаю цей день і посмішку. Після того, як я вже знаю, як я вийшов і як охолоджую долю.

Я посміхала, я знаю, що я вийшов. Я знову посміхався в п'ять років.

Автор: Михайло Дашків.

Ви можете сподобатися ВікторуФранклу, який втратив сенс життя.

Джерело: molodost.bz/knowledge/dlya_teh_kto_v_yame/