Тест: Дізнайтеся про вас психопатом

Чи існує багато різних тестів, щоб визначити, чи є кримінал.
Найпростіша і найбільш поширена система в Канаді - PCL-R (психопатія - переглянуто). Він критикував багато, часто випитав результати, і ще довгий час він залишається досить надійним і поширеним інструментом – так як його легко використовувати, і тому що це, незважаючи на все, зазвичай показує досить правильні результати.

У тесті 20 питань присвоєно значення 0, 1 або 2 в залежності від відповіді. Відповідно, максимальний тест може забити 40 балів.

Ті, хто набрав понад 30, є кінцевими психопатами. У районі двадцяти обираються індивідуальні злочинці без психопатічних тенденцій.

Звичайна особа, яка не має кримінального запису, повинна набрати в зоні п'яти. І це те, що робить мене особливо щасливими – звичайні люди без кримінального запису, які зараховують дуже високі (припустимо в межах прийнятних) показників, є ... ta-dam! – юристи! Як і лікарі, військові і міліції. Я не знаю про вас, але я знайшов його залізом.

Що стосується самого тесту, то тут є його питання/критерія. В цілому, звичайно, щоб отримати правильний результат, цей тест може використовуватися тільки досвідченими фахівцями. Але якщо раптом хтось хоче перевірити себе і принаймні оцінити, скільки він від психопата, то я бажаю вашу дивність :

1,1 км Яскраво проявляється чарівність

2,2 км Великий задум

3. У Необхідність мотивації / схильність швидко зануритися

4. У Патологічна брехня

5. Умань Маніпуляція людей

6. Жнівень Відсутність смертності та провини

7. Про нас Повільні почуття

8. У Відсутність симпатії для інших

9. Навігація Паразитне життя

10. Контроль за поведінкою

11. Тумультуозний секс життя

12. Ранні поведінкові проблеми