331
Методика скасування
На додаток до енергетичних з'єднань є чисто людські вкладення. Що про них? Після того, як вкладення позбавляє від свободи вибору і тих, хто кріпиться і тим, кому вони кріпляться.
Я процитую Цветков Є., Я відразу ж зроблю замовлення, яку я використовував свою техніку на практиці, результати дійсно дивовижні. Хто може зацікавити.
Для тих, хто не цікавиться, будь ласка, пропустіть цю техніку і перейде на інші однакові цікаві матеріали.
Єдине, що у вас є шанс. Не ігноруйте його. Якщо ваші стосунки немовляться, візьміть свій останній шанс. Він може потерти вас, але що може бути більш терористичним, ніж ваші безперечно відносини?
Ваш шанс відключити людей поруч з вами.
Це страшно, але ви можете вибрати, щоб грати в цю гру. Небезпечна. Але вона красива. Небезпечний, тому що ви можете oop від голови до пальця. (Чому ви маєте можливість заощадити тут, ви не будете посунути.) І це чудовий, що ви можете стати переможцем і повністю відсвяткувати ваш заслужений тріумф.
Але не перейдемо на наступний шлях до того, як ви зробили свій вибір тут. І ось шлях виділяється - так само, як в казці - це, як і в житті.
Додаток один. Ви заперечуєте. І він бере вас на наступний шлях.
Додаток два. Ви не можете відмовитися, ви вирішите, що гра закінчена для вас, і ви не пішли. Ви не виграли, і ви не втратите, і ви залишаєтеся з вами. Як ми почали?
Додаток три. Ви не заперечуєте, але обходячи цей рух, ви стрибайте на наступний шлях, щоб дізнатися, що ви ризикуєте. Ви розбили правила гри. Таким чином, ви перевищили повноваження. Світ виведе вас вниз. Не бути безглуздими.
Помічник:Процедура здійснюється без свідків.
Тут і зараз, покласти тіло прямо. Підігніть прямо без переправи руки або ніг. Подумайте про ваших близьких людей. У вас є тільки одна людина, яка близько до вас, але він єдиний, хто поруч з вами. Так, в будь-який час.
Підберіть перший. Подумайте його. Уявіть його акуратно. Як тільки його образ стає чітким і чітким, звертайтесь до нього:
«... (Ім'я, яку ви зателефонували йому) - мій найсвіжіших і близьких. Я знаю, що якщо ви не бачите і почуєте мене зараз, ви відчуваєте мене зараз повністю. І знаючи це, я кажу вам: ..., я тут і зараз (вказуйте саме місце і час) відмовтеся від вас!
Виконайте те ж саме для інших.
Я гадаю тебе.
Додаток 2:Ти залишив гру. Не бійтеся. Це ваш вибір.
Додаток три:Ви зламали правила. Світ виведе вас вниз.
Вашій увазі, щоб показати сміливість або пригнічення, які в основному однаково.
Щиро дякую за те, хто вперше пропустив процес! Для інших, це катастрофа. А їх несвідомо знає це. Але можливо, це їх останній шанс.
Про нас Не ходите на цьому шляху, якщо ви захопили попередження попередніх. Несвідомий знає це небезпечно!
Ви скорочені?
Вітаємо!
Ви спалювали всі містки.
Тепер ви нічого не втратите.
Ви перекреслилили межі людського розуміння.
Це природний, якщо ви відчуваєте себе як траєктор.
Ви зловили.
Вітаємо! У той, хто забрав Додаток першим, ви почуєте від голови до пальця. Чи не те, що вам подобається? Якщо ні, то сміливо приступайте до наступних ліній: Тепер ви освоїли арифметику, ви не можете більше причин, але думаєте.
Подумати, щоб показати себе самостійно і самодостатньо.
Для визнання позову про те, чи кимось є власник майна.
Ви відмовляєте його, щоб ви врятували себе.
А отже, ви врятували ваші стосунки.
Ви припинили родзинку.
Щоб відмовитися від того, щоб відмовитися від ваших претензій і претензій.
У зв'язку з тим, що принаймні одна людина бачить інші власні властивості.
Не можна говорити про свободу або повагу.
Перша якість любові повага до свободи інших.
Якщо ви не знаєте, що ви не хочете, щоб ви сказали.
Наврядно, інші відчуження від вас відчуттів, а також інсофар, оскільки він не має бажання бути якимось іншим майном, він непристойно відступає від вас, бо інстинкт самозбереження.
Пам'ятайте, що ніхто не може бути вашим. Ви можете зателефонувати йому “мінувати” за встановленими нормами мови, але в межах себе, підтримувати обізнаність, що все це не належить до вас.
В іншому випадку світ знизить вас. Ви будете нещасливі, але світ не піклується про своє задоволення.
Ренунсація – що дає свободу іншим. Ви відмовилися, тобто ви відмовилися від права володіти. А тепер у вас є можливість повернутися в нову ємність - в любові.
Ви маєте можливість розпочати нове життя, щоб створити нові відносини.
Справжня любов неможливе без першого визнання того, що ви любите.
І якщо ви заперечуєте цю людину, ви дійсно прийдете йому назавжди і в новій якості - любов.
Любов є лише там, де свобода.Ви маєте можливість розпочати нове життя, щоб створити нові відносини.
Повернутися з любов'ю або залишити в прощення
Повернутися до обряду знецінення.
Відображення на словах: Я відмовляється від повернення назавжди або назавжди. Повернутися з любов'ю або залишити в прощення. й
Тепер подумайте знову про близьких, які ви втомилися, і один з них.
І поверніть до нього: Я відмовляється від вас назавжди і з любов'ю!
Для відпочинку вас ввімкніть до них: Я відмовляється від вас назавжди!
Справжня любов неможливе без першого визнання того, що ви любите. І якщо ви заперечуєте цю людину, ви дійсно повернетеся йому назавжди і в новій якості - любов. Видання
Джерело: Yogawitheva.wordpress.com/ 2014/10/28/%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD0%B8%D0%B0%B0%D0%B0D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%8D0%D0%B1%%D0%B1%%D0%B8%D1%8F%D0%BE%D1%8F%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%82%D1%%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%B%D1%8F%D0%BE%D1%82%D1%%D1%82%D1%%D1%%D1%8%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%8%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D