328
Дедятне місце. Як взяти перший крок
Посміхатися, «Чи щось». Не важко. Почати. Тоді ви поліпшите. А ти не сміється, бо це те, що це найбільша проблема. Виглядаєте, як ви прогуляєте по кімнаті. Незважаючи на те, що сам пошук абсурдний, так як в кімнаті немає дверей. У номері є ваша картина світу. Ейнштейн заявив, що проблема не може бути вирішена на рівні свідомості, на якому він створений. Це означає, що робити круги всередині бетонного куба, в якому немає опцій за принципом, незворотно. Що робити? Розкажіть мені, як я можу написати таким чином, що цей текст переглянувся з вашим досвідом? Це просто. Я пішов через це, я відчув його, і я борвся з безсилістю, щоб підняти навіть пальцем, коли він прийшов до реальних дій, не поведінкою на автопілот.
Я дізнався, що ви можете. Для того, щоб знайти вихід і перемістити камінь з мертвої точки, потрібно зупинити відбілювання себе так важко для відсутності дії. Це один. За кілька днів без почуття винності. Непросто. Але це досягнення.
Похід на картину світу Найголовніше, щоб зробити вашу картину світу, перемішуючи його з іншими світоглядами, які мають значення для вас. Простіше кажучи, почати спілкування з людьми. Це не дуже важливо, що або що. Отже, по крапці в порожньому бетонному приміщенні почнуть проникати нові кольори та нові предмети. Не фокусуватися на дії. Не намагайтеся позбутися від того, що не працює.
Зацікавити шанс
Чому так важко діяти? Через суть, перший крок - логічний початок великого шляху, ціла модель. І ось чому мозок так боїться відповідальності, якщо вона не виправдала. Тоді ви будете розуміти, що заперечення самої помилки є абсурдом. Помилки ніколи не трапляються. Будь-яка помилка просто змінює маршрут. Це означає, що будь-яка дія є правою, доки вона відповідає вашим моральним значенням.
Винахідна дія та її активна поведінка. Взявши шанс пасивно і тому простіше.
Що означає захопити шанс? Більшість і частіше ви взаємодієте з різними людьми, чим більше буде варіантів завдань або проектів, в яких можна знайти в принципі. Перемикач в будь-який. Просто вкажіть вашу допомогу і потік обов'язково підберіть вас. Дуже подобається підйомник, де ви скажете мотузку своїми руками і починаєте підніматися вгору.
Руська муфта Довгий, що ви були в стані мертвої точки, важче, це для вас, щоб діяти. Тож не порівняйте себе з галопаливними підприємцями, які захоплюють надкомп’ютерами. Як після травми людина навчається ходити в невеликих кроках, заміс кожного суглоба. Так ви повинні рухатися на невеликих перемогах.
Зайдіть назовні - виграш. Знайомтеся з новою людиною – великою перемогою. Ми поговорили за хвилину, чудово. Будь-який випадок нагадує плівку, яка дуже важко втомлюватися, але якщо ви невістка - то її сила інерції несе далі, ніж ви.
Ваше колесо також іржі, його механізми міцно прикріплюються один до одного. Таким чином, навіть міліметр руху, навіть невелика пластина іржі, яка засвоювалась в результаті дії, в її силі і значенні, після чого буде порівняно з мільйонами угод.
В будь-якій зміні світу. Через будь-який рух може прийти і світиться надії. Я розумію, що деякі люди прочитали цю статтю з посмішки. Ви йдете на допомогу. Я консультую вас з цим текстом і з людьми, які виросли на мертву точку. Допомогти їм пересуватися, запропонувати їм урок. Не ігноруйте його. Залізо цієї мозкової пастки є те, що абсолютно хтось на будь-якому рівні розвитку може впасти в неї, так як я колись впав в неї.
Автор: Михайло Дашків.
Джерело: molodost.bz/knowledge/mertvaya_tochka/