Zheng Fuzhong: Канал Kidney – канал вічного блаженства

Біржовий канал – це канал, який відповідає за щастя людини від народження до віку. Якщо ви хочете поліпшити якість життя, слід навчати і зміцнити нирковий канал. Кідний стан часто визначається спадковістю, пропущений від попередніх поколінь.

Якщо спадщина не дуже хороша, то все більше необхідно зробити зусилля. В іншому випадку, досягаючи середнього віку, людина швидко почне втратити здоров'я. Потрібні вправи, ще більш затверджуються на енергетичні канали, так як вони ремонтують пошкодження, викликані внутрішніми органами і системами.

Внутрішні органи, як частини механізму, який постійно використовується, можуть зношувати. Але якщо ви постійно виконуєте профілактичну роботу, очищаємо і змащуємо, термін служби механізму можна продовжити.

Потрібно звернути увагу на 3 активні точки каналу нирок - Тай Ци (Ki3), Фу Лю (Ki7) і Yong Quan (Ki1). Кожен з цих точок дуже ефективний.

Акупунктури

Поговоримо про Tai C першим. Він знаходиться на рівні верхньої поверхні щиколотки, злегка позаду, між сухожиллями і щиколоткою. Цей момент ефективний для всіх недуг, пов'язаних з ослабленою функцією нирок - лушпиння в області поперекової панелі, запаморочення, кільце в вухах, випадання волосся, розпушування зубів, задишка, звичаї в жіночому і ослаблення сексуальної функції, яка викликає особливу занепокоєння для чоловіків.

Я знала молоду жінку в своїх серцях, які страждали від захворювання, що ви не сказали всім про: нетримання сечі. Вона не могла бігти, сміятися, навіть кашель, бо з будь-яким фізичними зусиллями це сталося.

Ця жінка працювала в іноземній компанії як менеджера, була хорошою, але хвороба зробила її жорстким і вилученим. вона ніколи не пішла на корпоративи, вона ніколи не мала чоловіка. Її колеги вважають непристойним і вигідним для відпочинку.

За три роки вона відчувала китайські відвари, але вони були неефективними. Я дивився на рецепти відварів - все правильно закреться, повинна зміцнити функцію нирок. Але через слабкість і холод в селезінці і шлунку лікарські речовини були заблоковані в цих органах і не всмоктуються.

Я рекомендую, що вона розміщує банки на точках Шена Шу (Bl23) праворуч і зліва від хребта, а одночасно масажує обертальні рухи точки Тай С на щиколотках 10 хвилин. Щодня.

Через десять днів вона звернулася до мене і сказала, що на вісім-й день проведення процедури були блистри в районі Шен-Шу. Так вона боїться тримати кладки, і точки Tacy тепер так болючі, що це страшно доторкнутися до них.

Я сказав, що все це говорить про те, що функція нирок посилилася. Тепер можна взяти коротку поломку, дати організму самому гармонізувати стан. Ще один тиждень. Я прийшов на мій прийом щасливим і збудженим. Посилення ситуації нетримання сечі значно покращилося.

Стимуляція Shen Shu і Tai Xi точки є найкращим способом лікування недуг, викликаних слабкістю активності нирок. Особливо коли нижня спина щілини - тут ви відразу відчуєте ефект. Ми швидко і безпосередньо стимулюємо ослаблений орган.

Тепер перейдемо на Fu Liu. Літерально переведений, це означає повторення потоку – потік кровообігу. Він розташований на відстані 2 см. Ця точка є найбільш ефективною для лікування застій крові і запальних явищ. Тому використовувати його для запалення сечового міхура, вагінального, простатитового, а також для лікування запалення після викиду (аборції).

Для того, щоб впливати на цю точку, краще звернутися до фахівця. З точки зору ефективності, це не поступається використанню Luwei dihuangwan (и), тому якщо у вас є сухість у роті, ви боїтеся від тепла, не спати добре вночі, обов'язково приділіть увагу цій точці.

Yoon Quan Point (Ki1) на нозі. З давніх часів вважається, що якщо натиснути на цю точку 100 разів перед сном, можна домогтися довголіття. Його ефективність полягає в тому, що стимулює потік крові до нижніх кінцівок, що допомагає боротися з артеріальною гіпертензією, носовими кровотечами, головними болями, асоціаційними нападами та іншими проявами надмірного накопичення ци та крові у верхній частині тіла.

Найбільший терапевтичний ефект можна досягти при поєднанні стимуляції цієї точки з медикаментозною терапія. Наприклад, з підвищеним тиском, буде ефективно приймати лікарську рослину Вужую ( плодів евводії лікарських), подрібнити її в порошок, розвести оцет до стану лушпиння і застосувати його до точок Янг Куан на обох ногах перед сном, оберніть ноги марлевою або бандажем. Після 20 годин тиск почне знижувати, і ефект довго перенісся. У важких випадках процедуру можна повторити кілька разів.

При кровотечі з носа можна застосувати до точки Юн Куан грейл з часнику: при кровотечі з правої ностри - нанесіть на праву ногу, зліва - зліва. Набряклість швидко зупиниться. Цей метод можна використовувати для лікування хронічного риніту.

Зверніть увагу, що експерти не рекомендують стимулювати цю точку з акупунктурою. При масовій обробці точки слід натиснути його досить важко, поки ви відчуваєте біль. Якщо немає явного болю, або шкіри в цьому місці розслабляється, зуб довго зберігається при натисканні, не варто масажувати точку (як ви тільки додатково ослаблюєте нирки), але можна застосувати вищеописані препарати до неї.

Мастильні точки Tai Ci і Fu Liu дуже ефективний, ці точки можуть бути активовані при необхідності без будь-якого страху. Почати дію з точки, яка більш болюча, потім перемістити в менш чутливу точку.

Точки можуть застосовуватися як для лікування захворювань, так і для зміцнення організму при відсутності захворювань. Якщо одночасно з масажем точок, то на точках Шена Шу (блодерний канал), Гуан Юань (Rn4), Qi Hai (Rn6), то це може вважатися безпечним і збалансованим способом зміцнення всього тіла. Всім відомо такі засоби для зміцнення нирок, як Лужонг (ам), Гокі (ам-Лицій chinensis), Heche (ам), Dongchun shatsao (Kordyceps) (ам), тепер ви можете додати в ці цінні лікарські трави чудові точки Tai Xi (Ki3), Fu Liu (Ki7) і Yun Quan (Ki1).

Відповідність з читачами:

Питання: Чи є часті сечовипускання і рясне видалення сечі однаково?
Відповідь: Часте сечовипускання з невеликою кількістю сечі вказує на слабкість селезінки і шлунка, в такому випадку потрібно негайно почати приймати циньші (ления - Горгонові фрукти; сперми). Якщо сеча невелика і ноги набрякають, корисно пити Шаняо (ціна). - плювати. Qianshi і Shanyao є двома братами, загоює селезінка і приводять вологу від тіла, ви можете використовувати його в свою чергу, і ви можете і разом, головне - поспішати!

Питання: Мій чоловік (53 років) діагностував кісти в правій ниркі 4 роки тому. Як мені допомогти?
Відповідь: З консервативним методом лікування кісти, мені здається, що для вас є простий масаж ніг. Необхідно знайти область стопи, яка корелює з нирками і лімфатичної системою і при кожній можливості масажувати ці ділянки стопи чоловікові. Ефективність лікування і швидкість досягнення результатів залежать від індивідуальної і майстерності масажиста.

Питання: Я кладу мій син може на точках Шена Шу таким чином: Я тримаю можливість з кожного боку близько півхвилини, давайте їхати, ставити може знову і так на 5-6 разів. Коли я поставив першу банку на правій стороні, місце відразу перетворюється чорною, на лівій стороні реакція не так сильно. Після закінчення сеансу обидві сторони чорніють. Будь ласка, покажіть мені, я зробив право?
Відповідь: Справа в тому, що місця використання банок є показником ефективності процедур. Далі намагайтеся залишити банки довше, три хвилини. У цей час масаж точок Таі Ци (Ki3), Fu Liu (Ki7). Почати в точку, яка більш чутлива.

Питання: Мій син 11 років, від віку двох страждають від нічного нетримання. Нерідко застуди, кашлі, але при пропиванні холодної медицини підвищується нетримання незручності. На прийомі 4 різних фахівців з нетримання дитинства, але результат не є. Він захопив, як старий чоловік, обурює спеціальний пристрій, але його спина ніколи не випрямлялася. Він постійно перекручує волосся своїми руками, тому він витягує його. Поганий апетит. Я читаю у вашій статті, що корисно покласти банки на пункти Шена Шу, хочу, щоб запитати, скільки потрібно зберігати банки? Чи варто тримати його до появи слідів? Я масажую мій син з силою Yoon Quan точки (Ki1) на ноги, але він не відчуває болю. Чи можете ви сказати мені, якщо він краще покласти його на ці плями? Яка медицина? Чи можна врятувати сина від нетримання нічного часу?
Відповідь: У хлопчика є дефектні нирки, тому масаж точки Таі Xi не доторкнутися до Яну Куан. Yongquan для скидання, Taishi для наповнення. Хлопчик, щоб перевірити вміст кальцію в кістках. Також можна масажувати спину щодня з шиї до хребта з ребром руки. Банки на Шені Дуже корисними будуть точки шуму. Якщо ви тримаєте його протягом тривалого часу, ви можете зробити блисті, тому будьте обережні. Не поганий, але люди бояться отримувати інфіковані, так що я не просить вас блаженцям. Ви можете покласти банки по всьому хребта, це допоможе випрямити спину. Процес лікування не буде швидким, але якщо ви дотримуєтеся всіх рекомендацій, я думаю протягом трьох тижнів ви можете чекати результату. Видання

Автор: Ченд Фужун
Translated from Китаянка by Elena Buyanova

Джерело: yangshen.ru/kanal-pochek-kanal-vechnogo-blazhenstva/