Типові жіночі питання після чоловічої невідповідності

Р

Як правило, все починається з часу:

до Що відбувається з ним?

Тоді є довга історія про те, що вони не мали сексу протягом тривалого часу, він все частіше затримується на роботі, стала дратівливим і невиліковним.
Навіть найуспішніші спроби натиснути:
- Чи можливо він має когось? - зазвичай призводять до зловмисного:
до О, приходьте! Він не може зробити це!
У той же час «не в змозі» звучить щось схоже: «Дуже, я знаю мій малюк, він так timid і shy ...»
Відповідь: «У вас є так, і вона не може». Може бути, чому він ... Я дуже віддаю перевагу не говорити в цій точці.
Після того, як я пауза в цьому місці, жінка отримує швидкий інсайт:

Чи має він середній криз?

Очевидно, що відповідь, «Так, це!» надала їй повний набір «по догляду за дитиною».
Але я не хочу, щоб виштовхнути людей, щоб переповнювати реальність, тому що психіатрія не далеко від спроб офіційно прийняти свого чоловіка.
Так мій відповідь evasive:
- Ну, ви знаєте, що криза середнього життя іноді триває життя.
Після ряду невдалих спроб в'яжеться чоловік в материнській ролі жінка починає проголосувати частіше і частіше:
до Ви дійсно думаєте? Не може бути! Я не вірю тебе!
(І це незважаючи на те, що я, як реальна «поклоніння Чукча», що нічого не скаже)
Але незабаром все падає на місце. Найскладніші теорії відчужливих конспірацій і хитрощів іноземними розвідувальними агенціями заміщуються хворобливо зрозумілим розумінням, що правильну відповідь на цю нерозчинну таємницю є надзвичайно простим.

- Як він міг?

1046325

Що я чую це питання, я плутаюся.
Що ви думаєте? Чи не описувати її точно, як це робиться? Після того, як він зробив його з нею, вона вирощується жінка. Вимкнено, можливо...
«Я не вірю!» Я довірив його за роки! Це просто не може бути! І сльози, сльози, сльози...
Звичайно, для мене це надзвичайно неприємний етап нашої бесіди, але є абсолютно ніякої точки в інтерференції, потрібно лише вижити.
Похил чи пізно, вона заспокоює, і нові питання починають приходити до неї:

- Розкажіть мені, будьте всі чоловіки обману?

О, як вона хоче почути: «Так, без винятку!»
У цей момент мені здається, що дивний міф «чоловічої полігамі» був придуманий жінкам, не чоловіками. Щось таке «правоважність», – це неминучість, що завжди простіше приймати.
Але я нещодавно знайшов праву відповідь на найпоширеніше питання про чоловічого обману:
- Для тих, хто думає це важливо, так!
На жаль, кілька людей, які бажають копати деталі цієї відповіді. І тут звучить ще один "класичний жанр":

Що я зробив неправильно все це?

Це питання, як правило, запитується в секретній надії, що розуміння причин може призвести до їх усунення. І, в результаті ситуація повертається до первісного стану.
Я хочу пояснити щось тут.
По-перше, що початковий стан вже в принципі неприпустимо.
- по-друге, що її чоловік може бути океї, і це не точка.
Якщо жінка все ж керується перетравленням першої думки, то я повинен настоюватися з другим.
Щоб пояснити, що чоловіки обманюють частіше, тому що все погано в домашніх умовах (наприклад, вони просто залишають), але просто навпаки, досить складно. Тим не менш, якщо ви намагаєтеся не дозволити «поворотному» руху її думки в напрямку «чоловічого полігамі».
Це погано, і це питання може якось вирішити ...
Але останнє питання, як правило, найбільш «навиків» для мене:

- Я маю шанс?

Це де мій мозок остаточно опинився: «Час чого? й
Імовірність того, що він залишає себе практично неісную. Якщо він дійсно хотів, він зробив це прямо зараз. А потім весь цей час ми будемо говорити про щось абсолютно різне: як вижити розрив, як і в якому порядку зустріти дітей, як перебудувати життя, як знайти іншого чоловіка і т.д.
Тексти пісень, а це означає: Тексти пісень, а це означає: Я був свого ставлення до галуцинації.

Але питання «Чи є шанс?» і «що це?» все ще продовжуємо пережити кола.

П. С.

І все це – незважаючи на те, що після чоловічої невідповідності жінки можуть мати питання, які дійсно повинні бути адресовані:
- Як і в яких способів змінити відносини після обману?
- Які і які конкретні зусилля повинні змінитися?
- Чи має сенс тримати їх на них?

Але ці питання, на жаль, звучать найменше в поточній ситуації.

Автор фото Борис Новодержкін

Автор: Борис Новодержкін

Джерело: www.bori.ru/tipichnye-zhenskie-voprosy/