384
Земельні твори індійського фотографа Аніль Саксена
Anil Saxena (Anil Saxena) - це індійський фотограф, який створює дивовижні надреальні фотографії, де за допомогою комп'ютерного графічного редактора Photoshop створює незвичайний, грайливий малюнок, де життя людей і тварин переплетена з природою в досить оригінальному вигляді. Важко поєднатися з допомогою графічного редактора в одну добре програну фотографічну сцену, дозволяють створювати такі колажні малюнки, які дійсно дивують і радують. І як сам автор каже: «Якщо мої фотографії роботи успішні, а комп’ютерні технічні вдосконалення пішли неочищені, то я працював за полум’я». Аніл Саксена живе і працює в найбільш пишному місті Індії, Мумбаї. Anil Saxena (Anil Saxena) - це індійський фотограф, який створює дивовижні надреальні фотографії, де за допомогою комп'ютерного графічного редактора Photoshop створює незвичайний, грайливий малюнок, де життя людей і тварин переплетена з природою в досить оригінальному вигляді. Важко поєднатися з допомогою графічного редактора в одну добре програну фотографічну сцену, дозволяють створювати такі колажні малюнки, які дійсно дивують і радують. І як сам автор каже: «Якщо мої фотографії роботи успішні, і комп'ютерні технічні вдосконалення пішли неочищені, то я працював за полум'я. й
5667965
Видання
Джерело: allfreefoto.ru
Посадка насіння квітів - поради садівників
Пазли для водія: 5 найважчих перезменувань повітря у світі