338
Як поговорити з дітьми: Прості, потужні та ефективні слова
Прості, потужні та ефективні слова. Ви не знайдете «завдяки тебе» або «порушення» тут, хоча вони також важливі. Нагадуємо, що ми вже знаємо, як ми відчуваємо і неправильно.
Хіспер
Під час своєї школи я не подумав, щоб зібрати свій голос студентам або будь-яким іншим. Кричуща - прояв власної слабкості. Але діти, особливо молоді діти, відповіли більше на інтонацію, ніж до мови. Як ви досягнете неприємностей без високих тонів?
Провен: Єдина медицина, яка працює краще, ніж лікування (навіть, якщо це для кращих намірів) полягає в тому, коли ви згинаєте до вуха дитини, зробіть контакт очей, і почати говорити дуже спокійно. Це вимагає високого самоконтролю від батьків. Але це дає дивовижні результати.травень.
Не дивлячись на те, що ваша дитина не завадить безпеці. Заборона може спровокувати тантруси, особливо якщо дитина, яка не чує голодний або просто втомився. Альтернативою є «майбе» – хоча б ярмарок. Це краще, ніж додавати паливо в вогонь з нескінченним NO. Якщо діти просять, "Чому ми зараз?", Я спокійно скажу, «Мебе». «Якщо ви одягнете всі іграшки на полицях і швидко знімете плаття». Це допомагає мотивувати дітей, які живуть відповідно. А потім все просто: видалені іграшки, одягнені – вийшли зовні, не знімали – не пішли. Важливо, щоб дорослі зберігали свої обіцянки. Слова «ми побачимо» і «по-перше» працюють так само.Про нас
Дорослі неправильні, теж. Що робити? Ми не беремо. Ми готові до апологізації родичів, друзів, колег. Наші діти потребують судів стільки, скільки дорослих. Ця модельна повага для інших. Діти дійсно повинні бачити цей вид спілкування – хороший приклад встановлює формат поведінки в майбутньому, а також допомагає зрозуміти, що ніхто в цьому світі ідеальний, який, в цілому, є вірним.Стоп.
Відбувається сигнал, який зупиняє дитину, перериває дії, які ми хочемо зупинитися, і каже нам, що робити замість. Якщо діти кистіться по квартирі, не можна читати лекції, просто скажуть "Стоп!" і дають інструмент: "Сісти на столі і скласти головоломку / побудувати замок." Познайомитися з дитиною заздалегідь, що "Стоп, гра!" діє на всіх без винятку за будь-яких обставин: всі дії зупиняються (якщо гра не дотримується правил, стає небезпечною, неприємною, занадто...). Головне не зловживати цей потужний інструмент, інакше він перестане бути ефективним.Очі.
Все ретельно прослухайте, дивимося в очі співрозмовника. Коли я хочу переконатися, що хлопці дійсно слухають і чути мене, запитаю, "Чи є очі?" Порада: вимовляючи її чудово спокійно, бажано відлякутися, з посміханням або нейтрально, інакше діти не хочуть виглядати на вас. Хто хотів би бачити сердитий і кричущий чоловік? Після того, як очі фіксуються на вас, у вас є увага дитини.Вивчайте.
Якщо наша дитина помилиться, фраза «Це океї, це океї – ми всі вчимося!». Також корисний для захисту від невидимих поглядів, від людей, які дивляться на нас судженням. Після того, як всі ми навчимося, в тому числі тих, хто свердлить наші очі.Ви можете
Змініть дитину, коли він сумнівається. Невагомий сигнал, що дитина досягне бажаного результату, якщо він кладе трохи більше зусиль до тренування. Розкажіть, що ви знаєте, що вони можуть. І обов'язково ознайомтеся з секретом: багато чого, що ви робите з легкістю, ніж потрібно так багато зусиль.ЗАМОВИТИ
Коли діти просять питання, дайте їм очі і увагу. Коли діти говорять про щось, слухайте. Будьте з дитиною. Це означає так багато чоловіка. Один день, на шляху додому з дитячого садка, мій трирічний син, запитав сто першого питання, зрозумів, що я автоматично відповідав «так-но» (потужність після роботи дня працює), і я ще хотів би підтримати розмову. Я чув напоху, “Дуже, мама, розмова!” Ви не знаєте! Діти відразу відчуйте, як зануритися в розмову з ними.Зареєструватися
Не дивно, що де діти є, це завжди шумний і неспокійний! Відмінюється розважальні програми. Але деякі речі залишаються безглуздими. Наша любов для дітей є одним з них. Дуже важливо розповісти їм. Особливо в ті дні, що вийшли неправильно, почуття вичерпуються, і сила виходить. Це частина вечірнього обряду перед ліжком. Я занурю сина і скажу йому: «Мої любить вас дуже багато і завжди будуть любити тебе, що відбувається». Дуже важливо, щоб діти знали, і почуєте, що наша любов до них є безумовним і безумовним. Постійний. Недорогий. ЗареєструватисяЛога.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Хороший сміх - чудова кнопка скидання, якщо ви будете, перемикач.
Правда, ці 10 слів не просто допомагають батькам, тому бути міцними, приєднатися до батьківського словника.
Джерело: talumala.com/en/mir-semi/deti/vospitanie/5072-kak-govorit-so-svoimi-detmi