Виклик позачергового

й Саролта Бан

Як старий друг шахти каже: «Життя це: нудний.» У деяких способах людське життя можна порівняти з величезним набором дитячих п'єс, укладаних в одному, як ляльок. Всередині арена спокійна і безпечна, одна проблема - іграшки рано чи пізно набридли. Зовні арени - так багато цікавого, і пальці можуть щипувати двері. Або щось. Троубл. . .

Всім почули виклик, і кожен відповідає йому самостійно. Найбезпечніший спосіб читання книги або включення до телевізора.

Потім ви можете сидіти прямо в арені, щоб привести цікавий і виконання життя, і найголовніше, в будь-який час ви можете натиснути кнопку дистанційного керування або заспівати книгу.
Хто.
І я в нозі.
Лапота! Ось мій пакувальник, ось мій кропива, ось моя подушка.

Я використовував, щоб грати в легендарний Morrowind комп'ютерний іграшка, і я думав, хто зупиняє мене з пошуку того, що я шукаю в цій грі, в реальному житті? Всесвіт завжди відповідає таким запитам.
Зроблено.
І тепер я в Big Game.
Через деякий час лежачи самостійно в відкритому повітрі в нічний перуанський степ, як і воїн після битви на Куликово поле, за межі всіх обмежень я знаю, постраждав жах всіх жахів, я думав:
«Чому я не грала комп’ютерна іграшка?» ?
Подумав, я відразу ж прокинув.
Але для мене ця думка викликала життєрадісна посмішка. Дякуємо!

Повернемося до нормальних людських обмежень. Я звик до жарту, що є два дуже небезпечні речі в цьому світі: любов і творчість.

Не пробулось серце, яке не було пробуване.
Глибока любов мертво до індивіда.
Обмеження будуть припинені.
Для двох душ, щоб зустрітися, вони повинні виходити з їх арени і зустріти один з одним.
Справжня любов завжди взаємна, не існує іншого способу.
Пакет сигарет ментолу є одним з кращих пультів, які придумали манкінд.
Індійці припинили війну з тютюном, білими людьми з любов’ю.
смішний.
А ще, як Висоцький санг:
«І ексцентрика — інші — дихання в суміші. Немає винагороди або покарання. й

Будь-який, хто вдихає любов повністю не повернеться. Це над. Життя без дихання любові буде довгою для нього.

Другий небезпечний ліміт – творчість.
Одне, хто неперевершено перехресує цю межу, доторкнувшись до Бога-виходу, якось стає втраченим до «нормального життя людини». й
Я один раз зустрів свого першого вчителя в театральному мистецтві, кандидата-фізика з нумерованого об'єкта.
Він сказав мені сумну і смішну історію.
Його дружина раптом пішов з ним.
Не бійся або попередження.
Його перше, що почалася страшна екзема, шкіра на руках, як ніби вирнула живу.
На щастя, він не був оброблений офіційною медициною.
А потім вийшов екзема і поезії.
Стійкий потік.
На час ми зустрілися, він вже опублікував три збірники і записав два диски.
Одна проблема, що не може працювати як фізика.
У моїй голові вірші замість формул.
Він запитав мене дивне питання:
Славік, як я не писати їх зараз?
Тексти пісень, а це означає: Це все ще робить мене сміятися, коли я пам'ятаю цю історію.
Він не розумів, як він був.
"Німа, - Я відповів йому. Ти поет і режисер, не фізик. Донісало слід п'ятити на часі.
І скільки їх творців вилікували шляхом припинення медицини?

Якщо вона не заявлена в якості миші.
У певній точці розвитку відносин одна любов стає недостатньою.
Я хочу вийти за межі.
Що б не плутати, вона завжди права.

Є жорсткі ліміти. Якщо я зустрічаю людину, яка офіційна медицина визнана термінальною талією, я кажу щось схоже:
«Зима приїжджає до кінця, або вашої старої особистості або вашого земного життя. Обрати.
Я знаю колишніх пацієнтів, які серйозно і віддалено, які подякують долі за те, що Всесвіт поставив їх перед таким суворим вибором, інакше вони будуть грати в їх арені.
Ті, хто тривалий час уникати проблем у їхньому житті, рано чи пізно знайти себе з проблемою.

Любов Всесвіту абсолютно безтурботна. Я вже писав, що будь-яка нерозчинна проблема нерозчинна на рівні свідомості, на якому він створений. І є два шляхи: для того, щоб ввімкнути когось вище і більш потужний для допомоги, який називається молитвою. Похід на правильний рівень називається розвитком. У світогляді: Всесвіт не може реагувати на наші пальми, щоб не заважати нашому розвитку.
«Допомогти фольгу гірше ворога. й

Про нас

Далі текст може містити інформацію за допомогою зчитувача. Якщо ви не впевнені, що ви повинні прочитати, не читайте. Якщо ви читаєте його, ви робите це на власний ризик.

Зберігаючи кордони так само, як і за їх межами. Arnold Mindell назвав реальність, в якій ми живемо договірна реальність.
Це зручно, коли світовий прогнозований і його закони відомі і можуть бути вченими в школі, щоб зберегти договірну реальність за домовленістю. Так добре для всіх нас.

Я пробудив цей ранок усвідомленням одного з сенсів сну в житті людини. Уві сні немає обмежень або узгоджених законів.
Може бути такий солодкий сон.
Кожна ніч свідомість кожного з нас любить всю красу і непередбачуваність
І вранці є чудова можливість повернутися в універсальний манежик. Чи не так красиво?!

Традиційна цивілізована наука не може припускати, що закони цього світу можуть бути вивчені і змінені.
Ренеготит.
Звичайно, не на власний ризик.
Просто попросіть Всесвіт, якщо він має щось нове.
Будь-які оновлення до системи?
Серед десятих біблійних команд не існує командування.
Люди легко розірвати будь-який з команд, але не зануритися на Матриці.
Як люди насправді виявляють закони, або запрошують їх?
Хочу жартувати, що офіційна наука не збуджена до тих пір, поки вона не розуміла, чому древній Інкас не використовували колесо, вони знали про своє існування, використовували його для ритуальних цілей, але не використовували його в повсякденному житті. Я думаю, що я не мав мозку!

Висловлення розуму. Це те, що створює необхідний кордон.
Кожна ніч на нашому сонці ми відпочиємо від цього кордону.
Багато чудових ідей і розкопок прибули в сонно-медитативному стані.
Хтось виїхав з універсального манежа, швидко захопивши якусь іграшка ззаду і повернулися до інших дітей:
"Подивитися те, що я приніс для вас."

Я спробував принести нові іграшки до психологів. Проведення майстер-класу організаторами 13-ї конференції «Гестальт».
Номер конференції дуже символічний.
Я пропоную вибір трьох семінарів: за великі гроші, «насичені фундаменти Гестальтового підходу», для символічних грошей, «ліміти психотерапії» та ніщо, «кінець психотерапії». й
Зараз я сумую, що переговори відбувалися на бокових лініях. Ми повинні наполягати на відкритій дискусії наших відмінностей до всієї конференції. Сама дискусія стане майстер-класом. У зв'язку з тим, хто зберігає договірну реальність, і ті, хто прагне зробити щось нове в її межах.
Місія як однаково поважна і необхідна. Як кажуть мої діти, «Це безпечно з матір’ю, це цікаво з вами. й

В усі часи «періори лімітів» подбають більш жорстко і активно, ніж піонери за межами. Це зрозуміло.

Тексти пісень, а це означає: Вони страшні!

Я хотів би цитувати як приклад, який не так довго, деякі п'ять сотень років тому, хто стверджує, що Земля, що переплетена навколо Сонця, може бути спалений на частку, щоб запобігти нові наукові дослідження. У багатьох старовинних культурах спроба білків розповісти про те, як виникло світ і викликає безліч розваг.

Arnie Mindell сказав, що будь-який психолог або психотерапевт рано чи пізно приходить до меж своїх знань і відчуває, що є щось за межі цих обмежень, але він не має способу або інструментів, щоб піти далі. Я додаю, що рано чи пізно будь-який бізнесмен, політик, лікар, хімік, фізик, ботаніст, janitor і в цілому будь-який розвиваючий людина підходи до таких обмежень.

Ангол один раз sang для мене. Я не чекаю, що це сталося, і я уявляю, що це може статися. Пісня ангела підвела мене в неприпустимий Поза, але мій розум став веселим охоронцем. А замість того, щоб дізнатися, що я був відданий, я раптом з гордістю завоював себе. Мій розум заповнюється як круто я!

Пісня ангела переїхала кудись до перифії. Перуанський майстер помітив мій стан, підійшов мене і буквально видалив всі мої понтії від мого розуму.
А ангелська пісня знову захопила центральну стадію, і знову почала приходити універсальні знання і принципи космічної гармонії.

Моя думка засихала більше, ніж раніше.
"Я найхолодніший!"
Ще один майстер прийшов і здався в розумі.
Як тільки
Я думаю, що я дійсно голодний для визнання.
Між космічною красою і гармонією і космічними понтусами я вибрав космічні понтії.
Майстри не допомогли мені більше. Неважливо, що дитина робить, . .

Однак, що сталося. Анжела пісня мене з моєї пісочниці.
І я зустрів інших людей, які почули ангелів.
Неперевершений крок.
Після того, як ви були до цього рівня свідомості, ви хочете повернутися туди знову.
Я хочу, щоб бути такими.
В іншому випадку це сумно.
Тепер, як ви читаєте ці лінії, можливо, один з вас спокійно співає ангела.
Що відбувається, якщо ви заспокоїте ваш розум і слухайте?
Ретельно. Ви не можете вписатися в старик. й

Обгорніть мости.

Розбити свою тривогу.

Знайти риси в мене.

Народжений Боже!

Зателефонуйте мені завжди,

Коли немає миру,

І можливо, ваш зірочок.

Покажіть вам щось інше.

Чим смішні дитячі ігри

У руках Отця створення.

І всі дні,