405
Головний незаконний відвал в Москві
На мальовничому березі Москви, прямо навпроти Коломенського, 10 км від Кремля, є величезний незаконний відвал побутових відходів.
Я не вірю. Ну і не можна, прямо в центрі Москви, 50 метрів від води. Але ні, це правда. Це величезний, стічні відходи. Всі гнилі, димки, Камасмі приносить сміття тут щодня.
Це те, що воно схоже на повітря. Я захопив незаконну область полігонів в червоному кольорі.
Ви можете побачити паління скидання. На правому – диверсійний канал Курянівських очисних установок, кажуть, що ця вода може бути п'яний. Пельмен знаходиться в 20 метрах від каналу. У центрі каркаса є два водойми, заправка на їх берег.
І з іншого боку Коломенського.
Земельна заправка розташована у відрядженнях за межами території с. Куряновська. В даний час на території ВАТ Корбен Капстрой. Розміщується тут глухий, м'ячі очі кілька. Вони кажуть, що в 90-ті роки тут забрали корпси, і зараз сміття.
Габаритний зображення
прямо зараз. У середині 2014 р. в середині 2014 р. Були два.
Великий я знімався (проектований прохід 4386 до Москвиреки). Малший (Проектний прохід 5112).
Це те, що це місце, схоже, нещодавно. Немає...
Посадка ріжучих дерев.
Це те, що вона виглядає як з землі.
Р
10-метровий вал побутового сміття.
Місцеві активісти з пельменем намагаються боротися. Минулого року можна було заблокувати основні візити, обговорити питання на зустрічі депутатів і навіть написав запит на Собианін. Тимчасово, це припинило зростання полігону, і невелика навіть почала чистити. Але з січня поточного року сміття знову вивозиться.
Щоб зупинити ріст полігону, необхідно не менше поставити безпеку при вході до сміття. Але, як це виходить, немає грошей в бюджеті на охоронний охоронець.
Загальна побутова руббська.
Кожен знає про скидання. У газетах про неї з'явилися історії на телебаченні. Голова правління Сергій Григорьєв, також знає, що він неодноразово назвав міліцію, просить встановити охоронні повідомлення там, і так далі. Але він не отримує багато допомоги. Представники префекту також прийшли, закріпили очі, пообіцяли допомогти зрозуміти, але нічого не зробив.
Вони надягають бруду зверху. Пельмен завжди на вогні.
У верхній частині дороги, яка приводить сміття.
Це те, що він виглядає так.
Р
І це екскаватор, який посипає сміття з землею. Земельна ділянка береться відразу, копаючи отвори.
861526
Коли я пішов до екскаватора, працівник швидко збігався.
Траш – свіжі.
6039560р.
З полігоном формально намагаються боротися - в'їзди до нього тьмяні... Але це не допомагає, звичайно.
Як я розумію, деякі компанії виграли тендер на утилізацію сміття, і для того, щоб не платити офіційні полігони і не їхати далеко, вони вирішили просто відварити сміття на відходи біля річки.
581768
Тепер сніг буде плавати і все це буде протікати в Москву.
На іншому боці ходити невибагливі люди.
Санітарно-епідеміологічні правила та правила встановлюють санітарну зону навколо полігонів в 1 км. До краю води річок, таких як Московська річка, повинна бути не менше 200 метрів (зона водозахисту).
р.
Я все ще важко вірити, що в Москві на берегах річки Москва біля очисних споруд можна сміливо існувати майже на рік величезним незаконним відвалом. Хто знає про неї, але ніхто нічого не робить. Що таке лов? Майбе Собианін не знає. Якщо вам не складно, напишіть Сергія Семеновича кілька слів про цей відвал в прийомі мера.
І допомогти розкласти слово, чим більше людей дізнаються про це, тим швидше буде видалено сміття. Це можливо в Москві.
Джерело: zalt.livejournal.com/1295327.html