313
8 думок, які викликають паніки і 8 способів нейтралізації їх
й Літній вік
Хоча люди, які страждають панічними атаками, часто відчувають себе, як вони є єдиними у світі, що стикаються з цією проблемою, думки, які супроводжують курс панічної атаки, як правило, дуже схожі.
Я визначив 8 основних обсесивних думок, які тривожні та тривожні атаки палива.
Panic Думка номер Один - Я вмираю серця!
... Я торкнувся папою, постійним почуттям страху, паніки, що моє серце буде зупинитися і я гине. й
На момент атаки вона може бути різною, але ... .
Про нас
Наше серце призначене для роботи в умовах сильного фізичного та психічного стресу. Подумайте про наших предків, які захоплюють дику красу; спортсмени, які працюють 100 метрів, або самі танцюють на дискотеці; момент, коли кохана людина дає вам перший букет; солдати, що працюють в атаку, або похилилися в землю під гілкою кулі. Скільки людей померли від інфаркту? Чи ви самі, хто досвідчений панічний напад багато разів, живий або мертвий? Я впевнений, що ви виміряєте пульс і артеріальний тиск в момент ПА, які номери? Ваше серце, ймовірно, збиває більше 100 або навіть 120 збиває на хвилину, і ваш артеріальний тиск 160 або вище.
Це «ведучий» серця відчувається в звичайній обстановці як неприродний.
- Я не під гілкою кулі, я не працюю 100-метра, і вона б'є в грудях, як божевільний, так що щось неправильно з ним! - Ви самі розповідаєте. Тексти пісень, а це означає: І це думка робить вас ще гіршим.
У процесі життєдіяльності увага людини спрямована на мету, не на пульсі і тиску. Ми просто не помітимо їх, і це океї.
Якщо ви побували кардіолог, проводилися необхідні дослідження (ECG, ECHO-KG), і висновок лікаря написано в чорно-білому: ваше серце нормальне, органічні порушення не виявляють, то в момент паніки не існує загрози.
Панічна думка номер два: Я голодую!
Не знаю, що робити. Я боїться глухим. Нестерпний для мене. Я відчуваю, що я не дихаючи повітря, і повітря не проходить за межі горла. Відчувають тяжкість на грудині, різновид пригніченого дихання, відчуття застібки в носі, в горлі і в грудині.
Прийняття глибокого дихання не приносить рельєфу.
Я не дихає часто, 13 дихає в хвилину, я часто не бере глибоких дихання, хоча я зробив до. Може бути, це не так. Три дні в рядку почали десь близько 8-9 с. Якщо я не спати, то вранці, теж, що шок починається весь день. Що я не буду глухим, все буде нормально в момент задушення не працює. Все там.
Почуття, що ви не можете дихати повністю, що груди пов'язані з оболонкою, стрибок в горлі, що ви про сульфат, дуже неприємний, але. . й
Про нас
Вони не завадили смерті! Не більше, ніж в будь-який інший час. Причиною цих неприємних відчуттів є синдром гіпервентиляції, який буде описано в іншій статті.
Панічна думка номер Три - Я маю інсульт!
ПА відступив. І місяць тому, вони прийшли до мене. Їм катує життя вночі. Вони починаються з причини. Я працюю в стаціонарі і у нас є відділ судинної неврології. Шукаю багато молодих людей, я почав фіксувати на інсульті. І ось ми йдемо. Кожна ніч тепер вмирає інсульту. Сьогодні я поінформував про смерть однокласника і сімейного друга. І я сидю там кричу і рубав. Жінка, 46 років. Вивчено з голови toe.
Ви не розумієте, що відбувається вам?
Природна і нормальна реакція полягає в тому, щоб пояснити те, що відбувається, кажучи, що ви вже знаєте, що ви чули, дивлячись на лякане обличчя наратива і слухачів, що дядько С. є трагелінгом, пурпурним, грабливим повітрям, падінням, що має удар. Все, що відбулося в S - трагі. Люди хворіють і вмирають - це природний перебіг життя. й
Про нас
Потоки не мають нічого спільного з панічні атаки, тому ви можете розслабитися! Якщо у вас є інсульт, ви не зможете запустити будинок, зателефонуйте амбулаторію, зателефонуйте всім родичам, подрібніть будинок і подивіться вікна, чекаючи на швидку допомогу прибути! Однак, якщо це турбує вас, зверніться до лікаря-невролога.
Panic Думка номер четвертий: Я боїтеся відтінку!
Відчуття, що щось натискає на мене, хвилі в моєму тілі, відчуття, що очі закриє себе, і я зачарує або вмирає, почуття нереальності чого відбувається.
Ви часто не знаєте?
Коли ви прогуляєте минулі гаражі і пакет з променевих собак, захоплюючи найкращий вихід? Коли дикий здобичився древньою людиною, він зачарував? Якщо так, вижити людство? Заспокійливий не найкращий вихід в стресовій ситуації.
Боротьба або біг - відповідь тіла на стрес.
Якість паніки, що викликає недбалість, але що якщо це сталося? Як погано бути? Кінець світу? Пориньте, ніж смерть? Ймовірно не.
Про нас
Груша відтінку гірше, ніж непритомна!
Поява про слабкість часто виникає через запаморочення, що супроводжує гіпервентиляцію, яка в свою чергу часто є невід'ємною частиною панічної реакції.
Я збираю, лежачи в середині вулиці, як бум або п'яний. Які люди думають?
Що б ви думаєте, якщо ви бачили когось, як ви не зрозуміли?
Панічна думка No п'яти - Я збираюсь!
Почуття, що все це мрія, руки не руді, голос не шахтний і непристойний, особа як хтось інший, непристойний. . й
Скарб, читання цих ліній?
Про нас
Якщо ви дійсно знаходилися, ви знаєте, або ви хвилюєтесь про те, що ви зробите?
Ви вже знаєте, що тривожність, паніка, або відповідь на боротьбу-або ліхтарів є природним механізмом. А якщо ви не приводите цю думку, але живи її, то до вашого сюрпризу це буде «інструкція» менше і менше.
Пам'ятайте в Карлсон: У мене є нузер в обох вухах! Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааанаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Що таке шампан.
Номер мандата Шість - Я втрачу контроль!
Я боїться втратити контроль мого стану і раптом він буде гірше.
Коли виникає тривожна атака, вона може відчувати себе як втрата контролю.
Про нас
Все, що відбулося - перехід контролю від вашої свідомості до несвідомого, так що все ще під контролем, але в іншому випадку.
Panic Thinkt Number Seven - Я так слабкий, я не можу переїхати або я можу падіння!
З синього є напади страху, іноді здається, що зараз я просто втратити свідомість, мій голова запаморочення, руки гоління, слабкість прокатка, моє серце попає з грудей, хочу стрибати і бігти, але я боїтеся рухатися. . й
й Літній вік
Про нас
Відчуття слабкості викликається треморами і запамороченням, які часто супроводжують панічні атаки. Насправді, в момент паніки ви стаєте фізично не слабкіше, але сильніше, ніж в будь-який інший час, тому що кров кидає до мишей, вони насичені киснем. Таким чином, тіло готують для виконання реакції «боротьба або рейс».
Panic Thinkt Number Eight - Я впевнений, що я буду бути в незручному положенні!
"...Чому дивитися свій кожен рух, це не соромно... Це не за межами прийнятого... почав вислуховувати спонтанність, нібито розмазуючи мене... що необхідно бути розумно обережним... хитрощі десь не дали безкоштовної смоли для простоти її гучного сміху... її реакції почали соромитися... відразу перекреслилили все і голодувати знак на себе жив неправильно...
Я мав панічні атаки близько 3 років. Відчуття переважно не приходять, оскільки я відчув їх на початку зовнішнього вигляду, але я дико боявся, що атака буде відбуватися в громадській, особливо в громадській, так як по волі роботи і навчаюся постійно доводиться спілкуватися з новими людьми і говорити громадсько, що тримає мене в постійному нервовому напруженні. У той же час я відчуваю характерну рису, я боїтеся шукати людей в очах, відчуваю себе байдужим, як маленька дівчина, дика смарага, безпека, забути слова, я втратив, іноді страшно, що інші будуть бачити емоції в очах. Він прийшов до того, що я помирав на виступі і навіть мав невеликий тремт в голові. Дуже страшно, коли вся кімната виглядає на вас і чекає щось, я боїтеся плутати і забути все, я, ймовірно, боїться судом, я не скажу надію, і я не можу впоратися з почуттям страху. ?
Як часто ви насправді досвідчені приниження або розщеплення в результаті панічної атаки? Якщо це сталося, це дійсно, як ви можете уявити?
Про нас
Паніка - це короткочасна природна реакція. Якщо у вас є панічні атаки, ви можете бути впевнені, що відповідь вашого бою-або ліхтаря знаходиться в хорошому робочому порядку!
Автор: Литвинова Оксана
Джерело: www.b17.ru/article/8_mysley_vyzyvajyschih_paniky_8_sposobov/