В’ячеслав Гусєв: Бездоганність та бездоповідність офіційної медицини

Без слів можна передати всю бездоповідність офіційної медицини. Можливо, деякі з моїх впевнених наполегливих критики можуть здаватися дивним. Але по волі долі я присвятив десять років мого життя до офіційної медицини, збираюся з студента до вченого. Два роки альтернативної медицини. У мене є право і можливість порівняти.

Створена машиною, оплачується машиною, підтримувана машиною, офіційна медицина не має інтересу до фактичного збереження і відновлення здоров’я людини. Його реальне завдання полягає в тому, щоб інтегрувати живих людей з машиною максимально можливо, щоб живі люди могли функціонувати толерантно як елементи соціального механізму, так і в той же час не занадто багато життя, що залишилося в них, щоб відокремити від соціальних передач. Я хочу, щоб хтось отримав деякі переваги від нього. Не існує власника автомобіля. У той же час я пощастило працювати з найбільш елітними передачами і всі вони можуть бути діагностовані однією діагностикою: порушення здоров'я тіла за рахунок загальної механізації свідомості. Якщо ви хочете бути елітним шестерні, отримаєте готовий до коронарного обходу. Чому виникає живе серце? Все має ціну, крім того, що безцінно. й

Звичайно, офіційна медицина, яка сама частина машини, не може і не зацікавлена в пошуку причин, що відбувається для здоров'я людини. Створено механікою, механічною в максимальній мірі, розглядається будь-який прояв життя у людини як патологія і має дійсно безпрецедентний арсенал для пригнічення цього життя. Стоп лежачи, мої дорогі лікарі, ви не бореться з захворюваннями, не існує ніяких захворювань і ніколи не були, ви боретеся з тими аспектами життя ваших пацієнтів, які не вписуються в прокриптове ліжко їх соціального функціонування. Для того, щоб приховати це, ви створили цілу міфологію, це ціле казкове поняття фантастичних діагнозів, це ціле наукове муру.

Не дарма, що є чудовим афоризмом у вашій середині: «Дякуемо жити?» Ви знаєте, що ви робили, коли ви створили цей вираз сучасної медицини. І діти найважчі. У будь-який новонароджений дитина занадто багато живих для своїх механізованих батьків. І він знаходить себе в досить складній війні. Дитина намагається відродити своїх батьків, батьки намагаються адаптувати його до машини. І звичайної потужності не дорівнює. Щомісячне створення - проти фармацевтичної галузі. Кіттен під баком.

Коли я спробував розібратися, чому молоді діти спекотні, я відкрив дивовижне явище. Вони можуть допомогти батькам. Ця точка є абсолютно точним і вірним в плівку: "Баутний зелений". Дитина, відчуваючи, що важко і погано для своєї матері сказати і робити нічого, може зробити тільки одне: поділитися своєю енергією з матір'ю. У кайзері Східна медицина, температура не сприймається як щось погане, але як просто міцне – Ян (чоловіче) енергія. Дитина феверіш – бо хоче дати щось коханим і, перш за все, до матері. (Що таке нещастя?) Не існує механіки в білих пальмах? «Щоб ви об'єкт, розгляньте позицію ворога не менше одного дня», - проконсультував прекрасний французький майстер Serge Genger I не попросити вас залучити до альтернативної медицини протягом десяти років, щоб мати щось для порівняння.

Якщо мама приймає цю сильну енергію, вона стане більш живою, дитина стане спокійним. Але в розумі матері немає ідеї, що вона може обмінюватися будь-яким з малюків. Більшість матері переконані, що їхнє завдання тільки дати, дати і дати знову. І вони, за допомогою механічних лікарів, пригнічують цей природний імпульс дитинства. «Ви повинні бути паразитами – візьміть тільки від мене, – мама заявляє її відторгнення дитини. Вона дуже боїться прийняти цю сильну і живу енергію, тому що якщо вона приймає її, вона прийде на життя. Читати початок статті. Так само, щоб допомогти їй. Його розум запам'ятовує, як він найщирішішим і несправедливим допомозі. Після того, як я був в аптеці, де мій батько придбав пачки антипіретичного. Що він купив, щоб звільнити слон. Більш-менш мудрі лікарі не радять знизити температуру занадто багато, що нібито за допомогою температури тіла бореться. Одержує поняття боротьби, прийнятих у улюбленому світі війни, навіть найпроширші лікарі не думають, що за допомогою температури дитина може прагнути допомогти батькам. Що ви отримуєте від них механіка органів людини.

І це лише один приклад. У моїй картині світу все, що відбувається до дитини під трьома: відображення чогось, що відбувається батькам. Цілувати їх, не малюкові. З трьох до дванадцяти років дитина поступово виділяється - і підлітковість дає можливість не бути безумовним помічником. Якщо мама довіряє свою інтуїцію, він стає кращим лікарем, але потім дитина не стане співати, а потім співати. Без припливу півглибок, система буде змушена перебудувати, а потім чоловіки повинні стати чоловіками, навчатися регулювати машину людям, а не людям адаптуватися до машини. Чому це потрібно, коли машина відповідає? Це так зручно відлякувати все на ній. Це не мій відмова - це просто так зроблено ...

Автор: В'ячеслав Гусєв

Джерело: idi.in.ua/pages.php?key=V_pomosch_roditelyam