Коли ви раніше сповідалися про любов до ваших дітей?

Ви часто говорять слова любові? Займіть когось, захопивши їх?

Коли ви втратили свою любов? І ваші діти? Так, діти потребують вашої любові. й

У ряді повсякденного життя ми забуваємо про своїх дітей ... і як вони відчувають? Батьки є їх цілим світом, незалежно від того, як вони старі, вони ще діти, хлопчики і дівчата, принцеси і принцеси. . й

Ми будуємо кар’єру, створюємо будинок, робимо гроші, вимити страви, сидять на інтернеті ... «Особливе» смаку сина-дочка на ніч і скажемо «Сонечко, гарна ніч!» ... всі ... немає, ми хочемо, щоб платити їх з іграшки, гаджети, гроші, тому що наш час набагато дорожче ... час-гроші ... і ми купуємо посмішку нашої власної дитини, запалювання очей. й

Ми знаємо, що це не ми, хто зобов'язаний це зробити. Так, час зобов'язується ..., щоб ближче, тепліше один одному. й

За годинником є катання. й

Підрахунок хвилин ... tick-tock, tick-tock ... вимірювання годин до parting ... Неймовірно, жити зараз! Поговоріть про ваші почуття сьогодні! Завтра не може прийти... як ви кажете ваших дітей, які ви любите їх? Коли ви цінуєте хороші сорти? Я тебе люблю.

Ні, ви не любите себе, що ви граєте на дитину. . й

Не викидати свої захоплення дітям! Вони є тільки для того, щоб мати ви... але вони люблять вас так... вони не потребують вашої амбіції... вони потребують батьків... і їх любов. й

Візьміть їх, теж. й

Діти ідеально підходять... вони є великими вчителями ... вони не дорослі... все просто для них - Я відчуваю себе погано - Я крі... добре, я сміюся, вони все ще вірю в казки, дракони, unicorns і Unconditional Love... дорослі приховують за масками, гранатами. й

Вивчайте свою любов. й

Шукайте прямо в очі, доторкнувшись рук, шкіри до шкіри, прогрійте... це близькість... Дзвоните до ім'я... не винахіджувати зараз піклується про імена-Сун, Бунії Моуси, Масіка, Пупсіка – вони неспроможні... це натовп пустого, неприпустимо істоти, але це не ваша дитина, тепер... ви не бачите його... Не знайшов його з очей, не виділяються від загального потоку людей ... У вас є багато «буні».

І дитина є індивідуальним ... унікальний ... назвати його ім'ям ... пам'ятайте, як ви вибрали його ім'я ... з якою любов'ю, повагою ... це так багато, щоб ви ... пам'ятаєте, як ви смакували його ім'я. й

Як вона сидить у роті... Як він танцював на кінчику язика ... мелодично? Що смачна мелодія ...відновлення в свідомості... Скажіть, говорячи виключно до вашої дитини... Іван (Марія, Людмила, Назар) Я люблю тебе! З повагою,

Дивитися в його (гер) очі ... hug ... kiss...

На даний момент Unity... Натисніть Nirvana ... це так просто... Проста магія! Хвиля чарівної палички ... і ваш син або дочка цвіте ... квітка цвіте в своєму серці. й

Вашій увазі є Sunshine і Rainwater для квітів

Вирощувати сміливо... поломити товщину не завжди родючого грунту... Ваша «Я люблю тебе» спрямована саме на ціль і має ефект ядерної бомби, що вражає щастя... й

Пошкоджає всіх... всі поранені в серці... а потім знову тремті, які тонкі нитки, які з'єдналися з батьками і дитиною... тремтять, грають з новими квітами. стала більш очевидною... в самому серці глянцевими Данделями... ніжними, весняними, сонячними ... легенями, повітряними Данделями. й

Після того, як "Я люблю тебе" означає, що вам потрібно... ми всі страждаємо від самотності, непотрібності... Не даруйте дітям такі непотрібні "гіфти", дайте любов! Вивчайте свої почуття... Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Випічка ванн! ... для одного або двох або трьох ... опубліковано

Джерело: www.facebook.com/aktivaciaDNK/photos/a.577334685621618.1073741832.573391916015895/834927263195691/?type=1