396
Вітаний або інший спосіб відходи енергії
А один раз запитав мене, чому я маю на увазі Narushevich і Torsunov так багато. "Чому б ви це робили? Отже, ваша вага є більш високою, тому ви повинні бути більш авторитетними, так що пекл це те, що? ?
Кілька років тому я думав теж. Ось така річ, як привітна. Насправді вона буде обговорюватися сьогодні.
Не ділиться їжею!
У мене є довгий зв'язок з жадом. Я не маю на зв'язку. Немає іграшок, немає їжі. Ви можете піти на кухню, захопити яблуко, і їсти його.
І я був забачений перший раз мій чоловік хотів би поділитися. Я отримав одну яблуню. Або перенести два. Ще одна реальність.
Це не про себе, як ви можете подумати. Не має звички спільного доступу. Не було ідей, які потрібно, або чому. І це не просто яблука.
Я не знаю, як працювати в команді, наприклад. Здійснити відповідальність і успіх або відмову. Я знаходжу, щоб поділитися коханим чоловіком. І так далі.
В цілому, таким простим способом ми зробили друзів з цим громадянином, ім'я якого Грейд. Після того, як настає час, відчуття, що вам не потрібно нічого спільного. А потім...
Є різні форми жаді. На поверхні:
- Ви бачили самопізніх дітей? Маленькі китайські імператори? У віці, в якому всі діти проходять цей етап. А деякі з них залишаються назавжди, не без допомоги батькам. Коли у дитини є те, що він хоче, і навіть що він не хоче хвилею своєї руки (або дикий рок), де він веде його?
- І іноді чоловіки запасають гроші на своїх дружинах. Не купуйте подарунки, ювелірні вироби, дорогі речі. Мій чоловік казав, що ніхто не сказав мені. Але оскільки він почав дарувати мені більше подарунків, він зробив більше грошей. І попросив мене писати:
- Жінки часто витрачають гроші на себе. Навіть якщо є гроші. Це одна з причин, що мій чоловік рідко дав мені подарунки. Після того, як ви привітали, поєднуються з низькою самооцінкою, дають точно цей ефект. Я бачу себе, бо я не заслуги, Я не заслуги.
- Нескінченне накопичення грошей, які ви не можете витрачати в десять життя. Економія, збереження, збереження. Економія, облік, підрахунк. Він також про ненадійність Бога і світу. Що Бог не подбає про мене в нелегкий момент, і я досить поклав солому на себе зараз.
- Підраховуючи кожну копійку, ви витрачаєте на інших і не підраховуючи скільки ви витрачаєте на вас. Це односторонній варіант.
- Я не скажу їжу!) До всіх нас від пісочниці.
- Втілення успіху, що багато людей мали. Наприклад, солісти груп йдуть на сольні проекти, враховуючи успішність команди – тільки власний особистий.
- Зберігайте тиху інформацію про викладачів та керівництва. Якщо людина допоможе вам, важливо, щоб він заслуговував. Не для себе, це для вас. Повинен бути балансом між прийомом і наданням.
- Дружина може відчувати себе шкода для чоловіка. Я думаю, що це варить, але це не смачно. Здається бути близькою, але чути тільки проповіді.
- Ми можемо вітати не всім, а тільки тим, хто не належить нашій родині. Або бути щедрим з дітьми, але стиглою з чоловіком. В цілому вибірково підходити до цього питання.
- Знецінити роботу інших, приймати його надані. Наприклад, варто працювати тих, хто готує свято або приводить машину?
- Не ділиться інформацією. Бажаєте бути найрозумнішим, щоб ніхто не був розумним або щасливим
Ось чому мені легко бачити людей, які починають писати тексти та статті на матеріалах, на фемінності та сім’ї. В кінці світу переваги від цього. Так що я не пишу це?
Якщо це допомагає людям, що це важливо, хто є автором? Тому я не стежила встановлення посилань при копіюванні. І просто недавно я запитав вас, щоб зв'язатися з нами
Якщо я можу допомогти людям, навчати і розповісти людям, але я не (і я можу сказати, що мій привітний страх не розуміючи, чи щось інше)? Чи робить їх життя щасливим? Чи є цей колір мого повсякденного життя в яскравих тонах? Чи врятує світ від насильства та сорбу?
Якщо людина потребує допомоги і я не можу дати їй, чому не покласти людину в безпечні руки? Я роблю розміщення кожні кілька місяців. Ось мій графік. Ці цінності та пріоритети. Я не консультую. Я мама. Але я точно зроблю розділ на сайті, до якого можна звернутися. Так ви можете вирішити вашу проблему, не чекаючи мене, щоб повернутися до міста.
Якщо я є провідником енергії, а не генератором або власником, як це можна зробити? Матеріальна енергія, чи є гроші або майно, належить Богу. Ми використовуємо їх згоду.
Керівництво не може бути привітним. Якщо він робить все для себе і не робить нічого, все буде згорнути. Не досягнете своєї мети. Ось тут. Ви не можете брати когось іншого. Енергетика належить Богу. Ми просто використовуємо його.
Ви не можете заощадити гроші, щоб взяти його з вами. Не можна брати квартиру або будинок там. І навіть смартість тут немає.
Після смерті, тільки наші стосунки з іншими речовинами. Як ми спілкувалися з ними? Чи можна давати насос? Допомогти або відштовхувати? Ви збільшите кількість любові та доброти навколо вас?
Пам'ятайте, як добре Апостол Павло сказав:
Якщо я говорю в людських і ангелічних мовах і не маю любові, то я дзвонив мідь або cymbal звук. Якщо у мене є подарунок проповіді, і дізнатися всі таємниці, і мати всі знання і всю віру, щоб я можу перемістити гори і не любити, то я нічого не маю. Тексти пісень, а це означає: І якщо я віддаю всі мої володіння і дати мені тіло, щоб бути спалений, але я не люблю, немає використання для мене.
Внутрішня важливіше зовнішньої. Мільйони разів. Ви отримуєте більше.
Ми всі знаємо цей закон, але ми ще не навчимося бачити його всюди. Наше бачення часто чистота. Він зробив благодійну роботу і підвищив його дохід. Спасибі, це вже досягнення.
Що робити, якщо ми пішли далі і глибоко? Ви можете подарувати світу.
- Більше любові.
- Більше інформації та знань
- Більше догляду.
- Більше радості.
- Підтримка
- Більше допомоги.
- Детальніше
- Більше міцності.
- Детальніше
Вітаю, що є громадянином липким і дратівливим. Позбутися від неї важко, він не розуміє натяків, сходження всюди і сліпо охоплює території.
Ви можете відмітити її тільки поступово очищаючи від центиметра в душі. Довга подорож починається з першого кроку.
І як Св.-Експопері говорили в молитві, «Лорд, навчити мене мистецтву невеликих кроків. й
Автор: Ольга Валяєва
Джерело: www.valyaeva.ru/zhadnost-ili-eshhe-odin-sposratit-energiyu-zrya/
Що говорить вам тіло. Ми створюємо здоров'я і захворювання самі.
Просте Рецепт для здорових отемальних файлів