Ось як працює. Немає болю, не зростаючий

Є матеріали, які називаються письмовим. Хто просто не може допомогти писати. Цей текст є одним з тих, хто є.

Ідея статті виникла давно, завдяки матеріалу Андрія Сідерського на Facebook. Він описав свою історію з керованим апендицитом. Два тижні після операції він зустрів свого китайського вчителя на вулиці. "У вас є велика проблема", - сказав Китайський, вказавши, вказавши, куди було додаток. «Чича?» попросили Андрія. «У десяти років ви будете знати», – відповів майстер.

Бліндна механічна медицина вважає, що після видалення чогось, людина загоює. Не вірно. Він стикався, коли він кинув.

"Сучасна біла медицина", - сказав лікар Перуян, професор, екс-університет ректора Jorge Gonzalez, "Відзначає хворий орган і залишає погану енергію в організмі". Якщо ви робите щось про цю енергію, орган зацікавить себе. Неявний висновок для сліпої медицини. Але до того, як вони знайшли спосіб матеріально зафіксувати невидиму рентгенівську радіацію, вона також здавалася, якщо вона не існує!

У мене був мій додаток видалений. Коли я був у шостому класі. Я пам'ятаю, як почалася проблема. Я не розрахував свою міцність на річці і прокинувся до баржа, яка була далеко. Я сподівався відпочивати, але слизька сторона баржа не може чіпатися. Я повернувся. Посередині я почав висуватися. Глибина називається мені. Загибель засідань. У мене був біль в животі. На ніч знаходилася амбулаторія. Я пам'ятаю прокидку почуття поступається. До цієї операції я хотів ввести VGIK, і після того, як він пішов в медичну школу, як батьки радять. Я завоював свою зустріч з глибиною, виявленою міцністю, тампоном. Але я все ще дивлюся мої стосунки з цією темною енергією страху, яка залишається в животі. Вона прокидається і заважає в своїх діях на найбільш неправомірних часів.

І я пам'ятаю мій єдиний бот ниркової коки в моєму житті. Тоді я розумію, як все працює, і всю ніч я прийняв цей біль, давав собі до нього, дозволяв мені змінити, перетворювати мене. Я не сказав, що це було легко. Але на наступний ранок біль відійшов. Навіть мій голос змінився, він став міцним, більш сміливим. "Чому ж ти з вами зараз, - сказав Маринка. Все, що атакує нас, це неприйнятна сила. Немає нічого іншого.

Також була історія з пан-синуситом - запалення всіх пазух носа. Відчувається, якщо вся голова знаходиться в затирці, що повільно, але обов'язково усаджує. У день до того, як я піддав оксамитовому терапевту. Людина, яка не знає, що запитати. Я подарував йому багато, що виходить далеко за мої можливості і бажання. А енергія протесту пов'язана з ним. Про день і половину всієї історії тривало. Я усвідомлю, що мені потрібно, щоб покласти в сторону все, відключати всі мої телефони, і прийняти те, що було woken в мене, прийняти цей подарунок. З якоїсь причини цього часу було важко викласти медичні знання десь, що тихо збочений мені, що без «лікування» я не збираюся. На два ранку все заспокоїлося. Клютчі зламалися в моменті, якщо вони не були. І я розумію, що я не вирощував принаймні два замовлення.

Я не знаю, якщо я маю сміливість, щоб завжди зробити це. Але я знаю, що мені доведеться лікуватися після всіх операцій, після чого кожен зуб знімався або загинув.

Ось як працює. Без болю, не росте. Без страху немає відваги. Не приймаючи зайвих частин, немає ніяких зцілення, не гармонії.

Будь-який, хто працює на все ще потребує загоєння, навіть більше, ніж до операції. Саме тому легендарний хірург Пирогов заявив про свою славну фразу: «Хірург – дисграрія для медицини, вона повинна бути тільки невідкладною, медицина повинна бути терапевтичною». З губ хірурга ця фраза звучить особливо щирою, бо він знав, що він говорить про.

Іноді виклик дуже великий. Великий При вартості. Якщо ви берете завдання в подарунок і не як покарання, все потрапляє в місце.

Я не знаю, чому так важко писати про такі речі. Невірно складно. Як прокидати після анестезії. Видання

Автор: В'ячеслав Гусєв

Джерело: ezotera.ariom.ru/ 2015/03/06/nozh.html