Любов не має меж.

доб. 4

Питання: Як не виділяти потребу в кращому режимі?
Відповідь: Потрібні речі, які з любов’ю ніколи не походять. Ви ніколи не можете сказати, «Чи не так!»
Навпаки, чим більше ви подаруєте, тим більше ви відчуєте необхідність в кращому режимі.

Тексти пісень, а це означає: В іншому випадку це не називається любов! У любові ви не можете сказати, Досить! До цього не подобається. Якщо ви сказали, що ваша любов має ліміт, це не любов.

Якщо ви не розумієте це, попросіть дружину і вона пояснить її. Жінка відчуває це через її характер.

Чоловік хоче обмежити свою любов, тому що його духовний корінь є силою антисаїстого екрана, який говорить: «Нехай зараз і ні далі, я не готовий йти. й

І жінка, яка хоче відчути свою любов, не розуміє, як вона може мати будь-які межі. У нас є природа.

Але задоволення ніколи не віддає бажання любити; це тільки пробуджує більшого бажання. Якщо ви не даєте дітям, ви можете сказати: «Чому я не даю вам більше!»
Можливо, ви просто не можете давати більше і обмежені зовнішніми умовами, але ви не можете вирішити для себе, що є обмеження для надання дітям.

Любов переповнює всі межі. Ми не розуміємо, що це справжня любов, ми думаємо, що це означає заповнення наших шлунків.

Але любов - виконання бажання когось іншого, бажання заповнювати інший.
Тексти пісень, а це означає: І я відчуваю, що це незнайомець і це відстань між нами. З іншого боку, потрібно заповнити його.

Це про духовні, не просто поцілунки і голодування. Весь характер діє за цим принципом: відсутність і зміст, і все регулюється любов'ю.

За цим принципом все в природі з'єднується і досягає один до одного або переміщається. Це єдина сила, яка працює в природі, тому що Creator є силою любові. Немає нічого, але любов і ненависть (тобто любов з знаком мінуса).

Любов для сусіда - це не гарний слоган, але закон природи. Щоб виконати бажання іншого засобу, щоб відчувати себе вище часу, руху і простору, всі обмеження цього світу, тобто ввести духовний світ.Це приносить мені вічне життя. Я жив, як тварина, і я обмежений життям мого матеріального тіла в цьому світі.

Кредит: Михайло Лайтман

Джерело: www.laitman.ru/muzhchiny/13723.html