391
Багатий рол: Вбити кальмарів міф
Випускник Стенфордського університету та Cornell Law School, Rich Roll є письменником, всесвітньо відомим спортсменом, консультантом зі здоров'я, чоловіком та батьком, джерелом натхнення для всіх людей у світі. Він є першим з двох людей на планеті, щоб завершити чемпіонат Ironman triathlon п'ять разів на п'ять Гавайських островах. Останнім часом, Багатий Рол написав статтю дебункінгу squirrel myths і обмін досвідом.
Я їсть рослинних продуктів. В основному це означає, що я нічого не їсти з обличчям або матір'ю. Тварини знаходять це цілком прийнятним. Я також ультратвердий спортсмен. В основному, це означає, що я не запускати швидко, але я можу піти в будь-який день. Моя дружина знаходить, що цілком прийнятна. Вважають, що слова «веган» і «атлет» просто несумісні. Викликати його нездійсненною незгодою. Я тут, щоб розповісти вам, що це неспроможність.
«Чи ви отримуєте ковдри? ?
Не ходиться без цього питання. Якщо я був сплачений долару, коли я запитав, що це питання, кожен з членів сім'ї вже був пропущений в травні.
Більшість веганів відгукуються на це питання. В умовах постійної бойової готовності вони відразу ж приймають оборонну позицію, готову до потужного кидання, щоб ввести в вічної боротьби карніворів і травників. Оскільки всі харчові системи завжди були тісно пов'язані з релігією та політикою, емоції легко нагріваються. До того, як ви блінк, стріли вже літають в усі боки, а дебат перетворюється в щедру заливку бруду на один одного. Безперервний, безперечно непродуктивний цикл, залишаючи кожну сторону ще більш зануренням в його занурені собачі і ніколи не веде до будь-якого конструктивного і цілого.
Я не знаю, що. Саме тому більшість людей знайдуть вегани неприємні. Замість атаки, я тепло вітаю питання. Я маю власний інтерес - Я бачу можливість для продуктивного обговорення. Тож намагайтеся зараз обговорити цю дискусію. Я маю на увазі, продуктивна дискусія. Я описую вам своє бачення цього слонової стоячи в середині кімнати, нічого не менше, нічого не менше.
Ми живемо в суспільстві, де ми свідомо привели, щоб вірити, що м’ясо і молоко є єдиним дійсно цінним джерелом білка. Без вражаючої кількості протеїнів тварин неможливо бути здоровим, нехай тільки успішним спортсменом. Це повідомлення всюди. З відносно недавнього (і дуже високопрофільного, я повинен визнати) рекламні кампанії молочної промисловості, що штовхають казки шоколадного молока як універсальний засіб відновлення після фізичних вправ (єврейський блискучий!), до кричущих етикеток і притулку кількості висновків експертів спорту на користь тваринного білка. Білок, протеїн, протеїн – заклина, яка посилена казкою «більше, краще».
Якщо ви є професійним спортсменом або кошеним рослином, це загартоване поняття настільки глибоко вкорінене в нашій системі колективної вірності, що будь-яка спроба викликати його негайно сприймається як неприпустимий.
Я приходжу до висновку, що це поширене поняття є кращим глуздом, якщо не є непристойним. lie інженерія з добре фінансованої дезінформації машини, створеної добре фінансується, потужною Big Food Industry та м'ясною, молочною та яєчною індустрією, яка витрачала космічну кількість маркетингових доларів, щоб переконувати суспільство простої ідеї: наше життя залежать від білків тварин, майже стільки, скільки повітря та води.
Просування протеїну тварин не тільки на основі кришки, вона просто вбиває нас, припускаючи нас, щоб з'їсти плоди заводських ферм, фаршировані гормонами, низьким волокном і високим насиченим жиром. Я нерівноважно переконаний, що така дієта (незважаючи на популярність раціонів, високо в тваринному жирі і низькому вуглеводах) є причиною сучасної епідемії серцево-судинної хвороби (на #1 вбивця у світі) і багатьох інших захворювань сучасного людства.
Дійсно, протеїн є важливим поживним речовиною, абсолютно необхідно не тільки в будівництві і ремонті м'язової тканини, але і в обслуговуванні широкого спектру важливих функцій нашого організму. Але це важливо, якщо ви отримуєте білки з рослин або продуктів тварин? Скільки коштує білок?
Білки складаються з двадцяти різних амінокислот, одинадцять з яких можна синтезувати нашим тілом природно. Другі дев'ять, які ми називаємо незамінними амінокислотами, повинні вийти з їжі. Технічно, наші органи потребують певних амінокислот, не протеїн на с. Але, з якоїсь причини, ці дев'ять незамінних амінокислот вважаються дорогативними продуктами тварин. По суті, вони спочатку синтезуються рослинами і знаходять в м'ясних і молочних продуктах тільки тому, що тварини їдають рослини.
Незважаючи на нову хвилю хістерії з останнім часом журнальним чохлом, що боре слів «метелики спиниться!», верхні медичні посадові особи встановлюють раму за критики, в якій виявляються казіно і сироватка, що сприяють значно дегенеративним захворюванням. Сім'я білків, знайдених в молоці, пов'язана з розвитком різних захворювань, включаючи рак.
На особистому рівні, охопивши життя рослин вісім років тому, відновив здоров'я і повністю поновив себе, вдалося побудувати свої відносини з спортом в новому вигляді. Незважаючи на те, наскільки важко це для суспільства, щоб вірити, мій виступ зріс. Не тільки через зміну дієти, але, швидше, це був прямий результат повного прийняття цього нового способу харчування і способу життя.
І я не тільки на цьому списку.
Просто попросіть підлокітників Девід Картер Дублендських Ридерів.
Просто дивитися це відео, де сильний Патрик Бабум'ян розбиває світовий рекорд для максимального масового підйому людини, перетягування 10 метрів по стадії 1,200 фунтів - приблизна вага інтер'єру автомобіля.
У цьому відео веган Френка Медрано виконуючи речі до свого тіла, що ви не змогли навіть уявити.
Так само MMA / UFC – Mac Danzing, Jack Shields
У нижньому рядку є те, що кожен з цих спортсменів, як багато інших, розповість вам те ж саме. Замість стейка, молока, яєць і сиру можна вибрати інший варіант і прикрасити харчову ланцюг з рослинними продуктами, які стануть джерелом необхідного білка. Наприклад, дикий рис, квасоля, мигдаль, ленти, конопляне насіння, кеноа і спіруліна, а також менше рослинно-протеїн-багатих продуктів, таких як картопля, солодка солодка картопля і банани, візьмуть вас до найвищої точки, яку ви прагнете.
Навіть якщо ви їсти нічого, але різноманітність свіжих фруктів, ви все ще не будете страждати від дефіциту білків (або навіть будь-якої конкретної амінокислоти). Протягом багатьох років я серйозно завантажив своє тіло, зробивши витривалу атлетика протягом 25 годин на тиждень. Я вірю, що рослинне харчування значно підвищується і прискорила свою здатність фізично відновлювати між навчальними сесією – Свята Грайл досягається високою спортивною ефективністю. Сьогодні я можу сказати, що у віці 47, я більш здоровий, ніж я коли-небудь був – навіть здоровий, ніж коли я був світового класу, плаваючий в Станфорді наприкінці 80-х років.
І незважаючи на все, що ви чули раніше, я говорю, що більше білка не означає краще. Сприяє потребам білка вашого тіла і зупинці. Що стосується професійних спортсменів, так як я знаю, немає дослідження показали, що споживає білок за межами рекомендованого RDA мінімум (10% щоденних калорій) стимулює додатковий ріст м'язів або прискорює відновлення від фізичного навантаження. Незважаючи на це, більшість людей, більшість яких веде малорухливий спосіб життя, як правило, щодня споживає три рази кількість білка, необхідних для розвитку і обслуговування оптимального здоров'я. Видання
Джерело: mashamizzi.wix.com/green-mango#! Багатий-Roll-Murder-Myth-O-Protein-/cmbz/DCDB9C4A-0761-4840-B8CD-41F0E7B54A4E