Zheng Fuzhong: Знайди справжню радість життя

Деякі люди, які живуть, шукаючи правосуддя. Вони завжди наповнять бампами. Інші, які живуть у пошуках правди. І розчаровує обличчя. У світі, критерії є відносними і суперечливими. Ви можете знайти справжню радість життя. Тільки шляхом навчання, щоб позбутися від внутрішнього забруднення можна знайти здорове здоров'я.

Хороше слово більш важливе, ніж будь-яка медицина.Якщо слово може торкнутися людину для душі, будь ласка, заохочуйте, чому не скажуть такі слова частіше?

Я прогулявся по вулиці, коли я раптом помітив, що на іншому боці вулиці я відчував свою руку. Я підійшов, і стара леді сказала, що вона нещодавно побачила свою лекцію на телебаченні, і вона подобалася їй дуже багато, особливо те, що я говорив в доступній і зрозумілій мові. Я не хочу, щоб компліментувати довгий час, я шукав спосіб, щоб уникнути і йти про мій бізнес.

Але мій бабуся провів мій ліктя непристойно: Я так хворий! Тиск стрибки, суглоби боляче, шлунок... Я уважно слухав лекції, і ви сказали чітко, і мій син купив мене своїх книг, але я досі не знаю, що робити. Я не можу знайти точки, притиснувши живіт протягом декількох днів поспіль, але я не помітив будь-яке поліпшення. Я думаю, що нічого не можу зробити. Лікар, що робити? ?

«Я думаю, що Ваше здоров’я не так погано.» Ви бачите мене з afar, у вас є хороші очі. Добре бачення свідчить про те, що все нормально з нирками і печінкою. Хороша функція нирок і печінки є показником, що основа тіла все ще міцна. З підвищеного тиску допомагає добре масажні точки Chi Tse" — продовжуємо говорити, натискаючи на точку Чі Цзи на вигин ліктя старої леді. - сказав вона.

"Якщо точка болюча, це ефективний", - сказав він. Від болю в суглобах допомагає ходити на колінах в ліжку. Від болю в шлунку, вправа «Лізардові люки на стіні» краще допомагає. Якщо ви виявите, що важко виконати цю вправу, ви можете просто красти на животі на ліжку, пересуватися. Якщо це не працює, знайдіть відро або басейн глибше, кожен вечір засихає ноги, відкидаючи холод від тіла. Це допоможе впоратися з гіпертонічною хворобою і артритом. й

Стара леді була веселою і сказала, що, як тільки вона прийшла додому, вона буде робити це прямо.

Я сказав: «Мати, не піддаватися.» Я можу бачити, що ваше тіло є міцним. Не закручуйте себе, не вплутайте казки жахів, і жити до 100 років! Стара жінка посміхнулася, виправила, почала подякувати мені і погладити її руку.

Як дитина, мій бабуся читати мене книгу, і були такі слова: «Ще слово зігріє в запеклі холод, а з білків слів і чил в спеку». Я пам'ятаю слова добре. Якщо слово може торкнутися людину для душі, будь ласка, заохочуйте, чому не всі ми говоримо такі слова частіше?

Неважливо, що б'єтовен або Батьки, до тих пір, поки вам подобається музика.Виберіть музику до вашої кришки. Якщо вам подобається музика, це добре. Неважливо, якщо це Beethoven, Beatles або chap.

Мій офіс не далеко від будинку. Прогулянка на тридцять хвилин. При літньому потоці я завжди ходию до роботи. І більше не за мету навчання, але слухати музику по дорозі.

Вулиця є широким, є кілька пішоходів, є парк поруч, повітря свіжий і чистий. Навушники кладуть музику близько до психічного стану, налаштовують кроки до ритму музики. І ніжки торкаються землі різними способами - це важко, потім легко, потім тензії, потім м'які. Але в будь-якому випадку, я намагаюся тримати свою ногу.

Це не означає, що вам потрібно увімкнути, вам просто потрібно уявити в стилі музики у вашій голові, як підошви доторкнулися землі. Це чарівне почуття. Здавалося б, що я просто ходив по вулиці, але всередині я відчуваю себе, як я танцюю. І так, танцюючи, я отримую в офіс.

Настроювання відрізняється кожним днем і я оберіть різну музику. Коли я сумний, я слухаю сумну музику, яка допомагає мені розслабитися. У гарному настрої я слухаю веселу музику. Коли я втратив силу, я обирає героїчну, оптимістичну, життєпідтверджую музику, вона дає мені силу назад. Коли я сердився і подразнений, мій нерв заспокоївся м'якою, спокійною музикою.

Немає смаку або кольору друзів. Ми працюємо над музикою. Я знаходжу до цього мелодія, і я знаходжу його дратівливим. Тож оберіть те, що в мелодії з душею – твою музику. Якщо музика торкається вас, це ваш. Неважливо, якщо це Beethoven, The Beatles або народний мелодія.

Я люблю музику з чітким ритмом. Увечері, коли місяць сяючий і ліхтарі горять, вам подобається почути спокійні романтичні мелодії. Часто я не маю часу слухати свою улюблену музику, але я стоячи на двері мого дому.

Що не подобається – це один з секретів здоров’я.Я хочу, щоб зробити те, що моя душа. Що потрібно робити з моїми хобі. Що мій талант? Що таке гістерика. І подумайте, що я обов'язково потрібно це зробити, але якщо я не зацікавлений в цьому, це тягар, то нічого хорошого прийде з нього. Тексти пісень, а це означає: І я намагаюся вийти з неї.

Я нещодавно поспілкував з колегою. Вона сказала, що я був дуже розумним, тому що я зумів знайти мій предмет. Я не можу сказати. Іноді люди думають, що ти розумний. Нерідко Я не стала винятковою особою. Я не помітив мене, а потім раптом всю країну почала говорити про мій інтелект і талант.

Коли нові публікації не з'являються протягом тривалого часу, деякі люди кажуть, що я збираю нові матеріали, роботу над книгою. Я не маю нічого більше сказати людям. Подумав, що я пішов в бізнес, і тепер я тільки зацікавлений у створенні грошей.

Ну, варто здобути деяку популярність, і відразу ж став об'єктом тісної уваги. Насправді, хто піклується? Мапа Я просто хочу відродити вулиці, ходити по деревах, ходити по старої вулиці, подивитися вікна маленьких ресторанів, дивитися людей в парку, дивитися зірки в небі. Що стосується грандіозних проектів, амбітних планів, це не про мене.

Я хочу зробити тільки те, що моя душа до того, що збігається з моїми захопленнями, нахилами, талантами, які доторкнуться до життя. Решта речей, навіть якщо хтось вважає, що я повинен зробити, але якщо я не зацікавлений в них, я не збираюся зробити їх добре. Так що я спробую не робити, щоб уникнути таких речей.

Ваші таланти і здібності, ваші захоплення і інтереси можуть розповісти вам, що варто і що не варто робити. Що ви можете, що ви думаєте, що ви повинні зробити, що ви хочете зробити, що ваша душа про.

З ким ми говорили на той час, дав мені комплімент, я не залишатися в борг, і сказав, що я радий бачити, як легко і успішно вона справляється з речами. Вона сказала: «Я дуже збуджусь про це, тому це буде добре. й

Це право. Я ніколи не знав, що викликати розум, в якому вона проявляється. Я думаю, що це просто красиві слова...

Автор: Ченд Фужун

Translated from Китаянка by Elena Buyanova

Джерело: tkm1.ru/triesse/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное