416
Як Мінімалізм допоможе вам прийняти контроль життя
浜у 涓 蹇
Мінімалісти Joshua Fields Millburn і Ryan Nicodemus of Dayton, Ohio є постійними співробітниками великої корпорації і кращих друзів. За кілька років тому, в своїх серфах вони отримали шість-фігуру щомісячні кредитні картки та власні будинки з більшою кількістю номерів, ніж орендарів, розкішних автомобілів і модних гаджетів — коротко, американська мрія. Але не було радості.
"Істину ми не були успішними, - сказав Джошуа і Райан, "мої ми подивимося, як це, поєднуючи наші символи статусу, такі як трофейи на полиці, але ми насправді не були успішними." На деякий момент ми зрозуміли, що робота 70-80 годин на тиждень і покупка ще більше речей не заповнюється недійсною. Вони тільки приносили нам більше боргів, тривожності, страху, стресу, самотності, провини, удару, параноії та депресії. Це був солідний досвід. Для того, щоб зробити питання гірше, ми дізналися, що ми не маємо ніякого контролю над власним життям. й
Як дістатися до таких висновків, Джошуа і Райан вирішив знайти спосіб жити просто. Кілька місяців пошуку онлайн дозволили їм з часом знайти групу однодумців. Після зустрічі з ними друзі почали займатися практикою «константне скорочення»: процес, в якому всі майно, що не вважається необхідним, піддається репресії: одяг, електроніка, посилання та програми на комп'ютері, фото в папках. Мінімалісти кажуть, що «константний договір» – це звичаї постійно просять себе, «Що важливо?» Якщо другий салатний чаша не використовується і не має значення, чому це?
Дружини теж порізають на перегляд телевізора і кількість телевізорів у своїх будинках. Після того, як на їх думку, телебачення часто змушує нас витрачати наш найцінніший ресурс – час. Розуміння також страждає, ми виконуємо завдання довше і гірше. Тим не менш, поля і нікодмус кажуть, що не потрібно повністю відмовитися від телевізора: вам просто потрібно вибрати при перегляді його. Ви можете дивитися програми і фільми з друзями або навіть на своїх гостей, вимкнути непотрібні канали, позбутися від DVD і відеоігри, зняти телевізор з спальні.
Щоб зробити своє життя простіше, Джошуа і Райан почав «живо досить», незважаючи на вартість грошей, часу і енергетичного дозвілля, якщо це не дуже бажане. Крім того, на основі свого досвіду вони опублікували кілька книг і розробили програму «21 днів», яка дозволяє формувати звичку мінімалізму і повністю реорганізувати життя протягом трьох тижнів. До того ж, наприклад, «Для вечірки», де друзі допоможуть Вам упакувати всі ваші речі, крім того, що вам обов’язково буде потрібно – якщо ви проїдете в інший будинок. Також є пункт «Матеріалістський автомобіль», в якому всі речі, що лежать в машині, потрібно перевірити і попросити себе, чому вони є, і пункт «Здоров'я мінералів: дієта і вправи».
«Щасливий, ми думаємо, що намагаємось жити життям, наповненим сенсом, пристрастю та свободою», - сказав Джошуа і Райан. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Зростання і інвестиції – сквери щастя. Немає речей. Ці ресурси не можуть виглядати сексуально або рідкими, але це правдива правда. Без зростання і навмисне бажання допомогти іншим, ми просто раби для культурних очікувань, збитих в силі, гроші, статус, ілюзія успіху. Мінімалізм допомагає людям дізнатися про себе, «Ще значення робить речі до життя?» Видаляючи ярус від дороги, ви можете зробити номер для найважливішого: здоров'я, відносини, пристрасть, зростання і інвестиції. Всі заслуговують щастя. Кожен заслуговує на життя. й
«Ми не народилися жити в житті інших. У зв’язку з технологічними роботами не існує. Ще один американський мінімаліст, Джошуа Бекер, живе з дружиною і двома дітьми в маленькому місті Пеорії, Арізо. Бейк каже, що бажання змінити свій спосіб життя виник, коли він демонтував гараж. Він сказав, що «Чи не потрібно володіти цими начинками». Джошуа звернулася до свого двору. "Дія джукстацій була вражаючою, - каже він. Моя властивість була поплавлена в приводі. Мій п'ятирічний син відігравав на подвір'ї. Мій день опущений мене. Я знала, що треба змінити. Не додано значення для життя. Навпаки вони позбавили її. й
Сім'я почала дарувати, дати для переробки і відкинути зайві речі. В результаті Бекер сказав, що вони дали більше грошей, часу, енергії, свободи і можливість розвивати те, що вони пристрасували про: лояльність, сім'ю і дружбу. Щоб допомогти іншим досягти того ж, блоги Джошуа. Серед його розробок, зокрема, є список 10 дій, які полегшать життя.
Це включає не тільки зменшення кількості майна, але і зменшення кількості зобов'язань, цілей, негативних думок, боргів, слів і штучних харчових інгредієнтів в раціоні (насичені жири, рафіновані зерна, кукурудзяний сироп і натрію). Надмірний соціальний контакт (наприклад, розмова з соціальними мережами), перегляд відео та відеоігри також підлягають зменшенню. І Бекер консультує відмовитися від звички роботи в багатозадачному режимі, але, починаючи з того, як, згідно з ним, він знижує продуктивність.
Джошуа Бекер, разом з сім'єю, опублікувала кілька книг: «Вибір: 7 принципів, щоб допомогти очистити ваш будинок і життя непотрібних речей», «Як позбутися від зайвих речей, якщо у вас є діти», «Все про простоту» і книгу для студентів «Життя з меншим».
Однак основні поради Джошуа не порівнювати себе іншим. "Для людини хірург порівняти природний", - пише Becker. - Але це зазвичай не робить нічого хорошого. Так нехай нехай. Ми не народилися жити життя інших. Не існує сенсу, що вплине час і енергія на ревнощі. Замість цього ви можете розпочати життя і прийняти рішення, що сьогодні це правильний час. В кінці ми маємо одну спробу.
Джерело: /users/1077