360
Характеристика хорошого шлюбу - Чи є у ваших відносинах?
Добрий шлюб має такі характеристики:
І чоловіки приймають себе, не потрібно приниження іншого, щоб збільшити свою самооцінку.
Помилки та відмінності обговорюються, а не залякаті, щоб загрожувати пропорції, які можуть знищити відносини.
Кожен партнер прагне до відносин, хоче продовжити і розвивати його і не шукає шляхів відступати і втекти.
Потрібні зустрілися в хорошому шлюбі:
У безпосередній близькості - психолого-фізичний.
Секс.
Задоволення від діяльності та світу.
Приймання.
1,1 км Проксимість
Дві люди діляться своїми думками і почуттями; кожен робить зусиль для того, щоб дізнатися інші і дізнатися себе; вони емпатують один з одним. Психологічна або емоційна близькість створює атмосферу комфорту та комфорту. Фізична інтимація, не пов'язана з сексуальними відносинами, включає в себе всі вирази боділі ураження і ніжності, контакт, який необхідний людським істотам. Деякі люди були позбавлені цього в дитинстві, тому в дорослому віці вони намагаються не доторкнутися до партнера, виняток є сексуальним актом.секс.
Секс в хорошому шлюбі є спонтатине, задоволення. Секс в невротичних шлюбах практично завжди сором'язлива невдачі.
«Якщо я не відчуваю, що говорить книга, я не реальна жінка. й
Додаток: Все залежить від вашого партнера. Якщо він мав правильну техніку, то я міг би отримати більше задоволення.
Дитячі відносини: «Чи любив мене, він хотів би прочитати мої думки і розумітися без слів, що мені потрібно. й
Проекція прихованих почуттів неповноцінності на партнерці, полум'я, шкоду: «Я тонкий». Це ваша несправність.
Заздрити: Це не ярмарок. Решта чоловіків (жіночі) у світі мають великі почуття. Я завжди знаходився.3. У Задоволення від активності та навколишнього світу
Поширюючи інтереси і досвід роботи з особою, яку ви любите, ви збільшуєте задоволення і частість. Коли я кажу, що люди повинні розвивати свої інтереси, навіть якщо вони не можуть поділитися ними у спільній діяльності, я не маю на увазі, що вони просто йдуть самостійно, незалежно від партнера. Це спільний досвід, який зміцнює відносини і дає йому сенс.4. У Самоприймання
Дуже приємно розкритися на іншу людину, яка вірить себе, слабкості і страхи, і бачити, що він продовжує любити тебе, менш зацікавить ваших помилок, ніж себе. Справжня інтимність задовольняє потреби безпеки, прийняття та самооцінювання. Що відбувається в поганому шлюбі? Ви залежить від затвердження вашого партнера, оскільки ви не несете самоприймання. Ваш партнер надає вам всі види вірту, які ви не маєте права. Ви боїтеся розкрити своє життя і розчарувати їх. Це позбавляє Ваших відносин психологічної інтимності. Якщо ви не бачите причину, любов допомагає прийняти і приймати багато особистих якостей вашого партнера. Коли ви любите когось, його щастя робить вас багатими, але ваше задоволення в житті не повністю залежить від нього.
Джерело: psymanblog.ru/2011/06/priznaki-xoroshego-braka/