385
Якщо ми лікуємо людину, як він, ми робимо його гірше.
Ми повинні зупинити мислення про сенс життя, а замість того, щоб почати думати про себе, якби ми є тими, хто життя шукає сенс, щодня і час. І наша відповідь на неї повинна складатися не тільки розмови і медитації, але і дії і поведінки. В кінцевому підсумку, життя означає відповідальність за пошук правих відповідей на питання, які він просить і розв'язує проблеми, які постійно просять кожного з нас.
Ці завдання і, відповідно, значення життя відрізняється від людини до людини, з одного моменту до іншого. Не можна визначити загальний зміст життя. Питання про це не можна вирішити судом. «Життя» не означає щось невизначене, це дуже реально і бетон. Так, його завдання є дуже реальними і специфічними. Вони формують долю, яка є унікальною і дуже різною для кожної людини. Різні долі, як і різні люди, не можна порівняти один з одним. Яка ситуація повторює себе, і кожен вимагає відповіді. Іноді події, які відбуваються з особою, можуть вимагати негайної дії. З іншого боку, це мудре, щоб прийняти очікування і розглянути варіанти повільно. Буває, що людина повинна просто прийняти долю, щоб перенести його хрест. Кожна ситуація є унікальною, і завжди є однією правильна відповідь на кожну проблему, яка виникає.
«Якщо ми лікуємо людину, як він, ми змусимо його гірше, ніж він. А якщо ми вважаємо його, як він повинен бути, ми дозволимо йому стати те, що він може стати. Ви знаєте, хто сказав, що? Не мій пілотний інструктор, навіть не мене. Goethe - сказав він.
Не варто давати успіхи, це не повинно бути кінця самі – чим більше енергії, яку ви закінчите, тим ймовірніше ви пропустити. Успіх, як щастя, не може бути переслідуваний; він повинен стати непристойним ефектом вседержаного віддалення до однієї причини, не до себе. Щастя повинна статися просто, і це правда для успіху: ви повинні дати це без думки про це. Я хочу, щоб ви послухали, що ваша свідомість говорить вам, і спробувати зробити це, використовуючи всі ваші знання. Тоді ви побачите, як в довгостроковій перспективі – тривалий термін, я напругою – успіх буде наситити, бо ви забули думати про це.
Коли я пішов до пілотування уроків, мій інструктор сказав мені, "Якщо ви хочете отримати схід, але є сильний бічний північний вітер, зробити його регулювання - прицілитися на північному сході, а потім ви будете де ви повинні бути." Якщо ви літаєте на схід, ви будете закінчуватися на південному сході. Я б сказав, що це правда для людини. Якщо ми лікуємо людину, як він, ми робимо його гірше. Але якщо ми переоцінюємо його і думаємо про нього краще, ніж він, ми допоможемо йому стати тим, що він може бути. Тільки ідеалісти – справжні реалії.
«Якщо ми лікуємо людину, як він, ми зробимо його гірше, ніж він. Але якщо ми вважаємо його, як він повинен бути, ми дозволимо йому стати те, що він може стати. Ви знаєте, хто сказав, що? Не мій пілотний інструктор, навіть не мене. Goethe - сказав він. Тепер ви можете побачити, чому я написав в одному з моїх статей, що це найбільш підходящий максимум і мотив для будь-якої психотерапевтичної діяльності. Видання
Джерело: теоріяandpractice.ru