Ексир медового здоров'я з турмериком і гінгером

Я дуже радий, що я занурився на овочеву кухню - чим більше я варю, тим смачним, цікавим і доречним стає для мене - крім смаку, багато різних пов'язаних ззамінно цікавими темами відкривається. Наприклад, пошук їжі як медицина. Хіппократи один раз сказали: «Таке харчування має бути лікарським засобом і ваш препарат повинен бути їжею». Нещодавно мені здавалося б, «легко» втратила актуальність у сучасному світі, сповненому медикаментами та зручним медичним обладнанням. Я погоджуюся з Comrade Hippocrates з ентузіазмом.

До речі, я не один – для багатьох людей на планеті (80% (!) всіх людей на планеті за статистикою ВООЗ) з дуже обмеженим доступом до західних лікарських технологій і препаратів, профілактика і лікування захворювань з їжею, як один з найважливіших складових терапії, все ще натуральний і ефективний.

Однак, на заході, виходить, що також можна лікувати харчовими продуктами, зокрема, деякими видами цукрового діабету, серцево-судинної системи і далі на західному списку. В результаті ситуація виходить парадоксальною і сумною: з одного боку, вже досить багато клінік, які протягом десятиліть зберігають повноцінне життя, в тому числі бездіяльним пацієнтам з точки зору Західної медицини, пацієнтів, досягають повного ремісії цукрового діабету, догляду за мігренами, алергією, астмою - і все це базується на зміні способу життя, кутовий камінь якого є харчовою (забуджена звичайно :)

З іншого боку, кожен день виростають так звані «Західні» хронічні захворювання і стають молодшими практично до наших очей – знайомі діабезичні діти, ви майже не звертаєте увагу на численні алергії і астматики, удари побили реальну чергу кулемета, що характеризується жорстокою непередбачуваністю.

І лікування, як правило, відбувається для швидкості і зручності в безсонні з захворюваннями - в західному порядку: миттєво пучок таблеток, які тимчасово лікують щось, і чим мутилат, але весь процес проходить без особливих зусиль і вигідно для фармацевтичної промисловості.

Крім таблеток на столі, мало змін у житті пацієнтів: для сніданку є неординарні сендвічі з білим хлібом і ковбасою, в холодильнику пляшка соди, в ресторані - стейки, дорогий і мармур з хрусткою картоплею, в дитячому садку - булочки з млинцями і соком, в шкільній кав'ярії - піца з ковбасою, в кафе спортивного центру - велика кількість дивно-червоних барів, фаршированих цукром і іншими менш відомими речовинами ...

Тим не менш, всі це не турбували мене до недавнього часу – це буде дивно очікувати інакше від нас, героям нашої інформації насиченого часу – тим, хто оточений 24 години на добу багатоформатними дзвінками і спокусами, щоб їсти або пити щось їстівне, що зручно виробляти на великому масштабі і зберігати назавжди, а потім перекусити все з парою таблеток.

В цілому такі відбиття привели мене до ідеї, що було б цікаво показати на практиці, що така їжа може бути смачною, яка корисна і загоєння, а не деструктивна або просто нейтральна для тіла, наприклад, вона дозволить вам до 70 (і вони прийдуть, відповідно до науковців, в переважній більшості населення) не довести до цього віку з інсуліновим апаратом і коронарним шунтуванням, але прийти з світлом, життєрадісним кроком.

В дусі думок - рецепт приготування медового концентрату за холодний час з турмеричною і імбирною!

р.

Медовий еліксир з ірмерним і імбирним турмериком, особливо популярний в індійській кухні, має дуже потужний протизапальний ефект - а саме, при запальних процесах, як правило, починаються хронічні захворювання. Різні дослідження свідчать про ефективність турмеріки при високому артеріальному тиску, артриті, профілактиці і, відповідно до деяких даних, навіть лікування онкологічних захворювань. Крім того, низка досліджень свідчать про те, що турмерик може бути ще більш ефективним, ніж традиційними лікарськими засобами в їх лікуванні.

Щоб максимізувати переваги, намагайтеся використовувати хороший мед (закінчення від перевірених джерел, без добавок) і свіжої іржавійки, так як активні речовини поступово втрачають свої властивості з тривалого зберігання.

Інгредієнт:

Половина склянки меду
3 чайні ложки сухого турмерного або 2 чайних ложки тертого кореня
3-4 столові ложки свіжого імбиру
Кедр і сік одного лимона
1/2 чайної ложки чорного перцю для кращого поглинання турмеричного

Процес:

В меді перемішати всі інші інгредієнти і перемішати до однорідної консистенції. Якщо ви, як мені, необхідно забрати мед з баночки з великими зусиллями, додайте 2-3 столові ложки теплої води до суміші, щоб помішати його легше.

Щоб приготувати напій в склянці теплої води або чаю (гаряча вода небажана, так як при високих температурах мед втрачає свої цілющі властивості), додайте близько 2 столових ложки медової суміші і перемішайте. За смаком можна додати імбир, турмерик або лимон до медової суміші.

Випийте кожен сірий день, щоб зберегти енергійність і енергію, з холодами або просто для задоволення!

Джерело: buckwheatandspinach.com/honey-ginger-turmeric-bomb/