Песто з вишні

Француженка каже, що з грибним соусом можна навіть їсти підошву. Соус Песто, я думаю. В цілому соус надає особливу насолоду будь-якій страві і може доповнювати свій смак, підвищувати і, можливо, змінити. Соуси – кулінарне мистецтво. Я дуже простий рецепт, абсолютно доступний інгредієнтами. Слід зазначити, що він має виражений часниковий смак.

Песто з вишні

Інгредієнт:

Скарлет. Горіхи. Соняшникова олія. Сир твердий. Сіль, перець, смак. Я взяв продукцію в довільній кількості. Якщо ви хочете розм'якшити соковитий смак, додайте ще вершкове масло і горіхи. Ваги з горіхами перекручують через м'ясорубку, перемішують, додають сіль, перець, рослинне масло, знову ретельно перемішують.

Для сиру необхідно натерти, і можна додати в блюдо відразу, або можна посипати зверху безпосередньо перед застосуванням. Пармезан смачний, звичайно. Але я вирішив використовувати всі товари від вітчизняного виробника. Але все безкоштовно робити, як він любить.

До речі, цей соус дуже корисний, якщо ви шукаєте вітаміни і мікроелементи. Здоров'я, всі! Бон привіт! Видання

Джерело: oblacco.com/sous-pesto-iz-cheremshi/