326
Як зменшити пухлину з артрозом
Одним з найбільш поширених недуг у літніх людей є артроз колінного суглоба. При ходьбі виникає гострий біль в ураженому суглобі, який не відходить з часом і в стані спокою. Ми пропонуємо вам рецепти, надіслані нашими читачами.
Я забув, що біль суглоба.
Моя порада для життя, вона тестується на себе. На 60, я повністю припинив ходьба. Остеоартрит, артрит і біль у суглобах. Введено високий артеріальний тиск - 230/120, діуретики. Я також донор. Калій повністю видалений з організму.
Я запечаний курячим желе з желатином. Дві ложки їжі. Візьміть два тижні, поки біль в суглобах зникне. Смачне лікування.
Ще одна проста порада. Необхідно взяти свіжий мед, розтопити, купити родзинки без насіння і алое (листки). Ет перед сніданком 100 г по черзі: мед, родзинки і алое, всі окремо. Курс лікування становить 20 днів, але не більше одного року. Я прокинув сіллю з цими начинками.
Скорик Надія Івановна,
Ростовська область,
Салський район,
з. Ново-Єгорлик
Тибетський настоянка
Рецепт цього настоянки може бути корисний для страждання від деформування артрозу колінного суглоба і стегна суглобів, атрофії м'язів рук і ніг, а також багатьох інших. Я використовую цей універсальний настоянка протягом тривалого часу. Візьміть найбільшу нижню частину алое (рослини до цього тижня не поливають), розрізати її дрібно. Також дрібно нарізаний великий червоний гіркий перець (тут з насінням). Змішайте алое і перець і додайте столову ложку (з гіркою) подрібненого сухого келандину до суміші. Поставте все в півлітрову скляну баночку і перемішайте її знову. Залийте 400 мл горілки. Закрийте баночку з фольгою, і зв'яжіть її тканиною зверху і вставте її в темне місце. Наполягати протягом трьох тижнів, помішуючи щодня.
Настоянка наносити наступним чином: змочувати заспокійливе місце рідиною (не рубати), накрити вовною шарфом, зверху ковдрою. Політають протягом 20-30 хвилин, болять підніжжя, відступи від набряків. Трави, які знаходяться в настоянки, можуть застосовуватися до кісток на великому пальці, інші заспокійливі місця - таким чином, нічого від загоєного настоянки втрачається.
Котова М.Л.,
вонеж
Зробіть роботу колін
Деякі люди знають це: коли ви не знаєте, де покласти ноги в біль, ви не можете відкинути взуття самостійно, і ви не можете ходити нормально. Ви не знаєте, як позбутися від цього страждання. Але я вирішив боротися з хворобою і розпочати з наступними. Я забрав свинячу сітку (внутрішній свинячий жир), загорнув її навколо колін, віофан зверху, а потім пов'язав її. Зберігати цю пов'язку на тиждень і ніч, не знімаючи. Але я попередив, що це буде щіпка, відьма, бинт буде падати, але потрібно бути хворим, а через 7 днів змити все і змащувати коліна з дитячим кремом. Один фільм буде залишатися з свинини через тиждень, всі жирні вени підуть до коліна - відмінний мастило.
Це буде достатньо часу для ваших колін, щоб працювати, вони будуть вигнуті, як я зробив. Далі слід використовувати різні тертя, почати ходити на колінах, починаючи з одного кроку і т.д. Крім того, потрібно щодня масажувати коліна. Я не буду сказати, що я повністю вилікував, але я 80% вилікував.
Я тепер прогуляю вільно навіть над тривалими відстанями, працюю в країні цілий день, навіть копаючи землю, але ще є лунки захворювання - Я все одно не залишає колін самостійно. Руб, масаж.
Светогорова М.Д.,
до. Таганро,
Ростовська область
Традиційна медицина рекомендує
• З артрозом колінних суглобів: змащувати коліно медом, змочити марлю складати в 3 шари в горілці і застосувати його до коліна, зверху - целофан і краватку з вовною шарфом. Пригнічує 2 рази на добу, вранці і вночі.
• Втратити сиру картоплю, не нагрівати, посипати сіллю і краваткою на суглоби. Картопля 10 і 2 ручних солей.
• Картопляна настоянка. У вирощених картопляних бульбах виріжте паростки, промийте і пропустіть їх через м'ясорубку. Отримана маса заповнюємо півлітрову баночку і залийте горілку до вершини. Наполягати в темному місці протягом двох тижнів, процідити. Увечері перед сном зробіть дуже простий компрес: змочіть кришку з настоєм картоплі, покладіть її на хворий суглоб, покрийте целофаном, і зв'яжіть її вовною шарфом зверху. Тримайте компрес до ранку. Курс лікування становить десять діб. Біль знижується після перших трьох процедур.
• З поліартритом: взяти чорно-радіш, зробити грейл з нього і нанести його на заспокійливе місце. Зробіть тканину заправку і накрийте зверху плівкою. Удосконалення може відбуватися після 3 процедур.
• Залийте листя хрін і залийте спиртом. Наполягати протягом 20 днів. Потім натирайте шви з цією сумішшю, і нанесіть попередньо здобичну капусту лист.
• Мелет 1/4 пакета маргарину, додати трохи води, 1 яйце і 8 столових ложки житнього борошна. З змішаного тесту намотайте 2 коржі, нанесіть їх до колін, загорніть вовною шарфом. Тримайте не менше 2 годин, знімаючи, змащуйте коліна з маргарином, обгорніть і - в ліжку. Видання
Джерело: hozvo.ru/news/your_health/Kakumenshitopuholpriartroze/