321
Я втратив 130 кг жиру. Ось п'ять речей, які я пропусти.
"У мене було час, коли я зважився майже 200кг", - згадує Келлі Коффі. І це говорить вам про втрату ваги, яку ви ніколи не думали. Я зважився близько 200 кг. Я копав всюди, відіграв сині, ate what я хотів, коли я хотів, коли я хотів. Я ніколи не був складним. У 2003 році я втратив більше половини моєї ваги. За 2007 рік я мав кар’єру як персональний тренер. Сьогодні Я досить здоровий, щоб носити щільні джинси. Ви можете подумати, що я пам'ятаю років, я був супер жир з контемптом і життею. Пошкоджено, немає!
Ще раз переходить, так як я вирішив взяти на себе, частіше я вкрита бутами ностальгії. Це може звучати дивний, але ось п'ять речей, які я пропустив, коли я думаю назад до цього часу.
1,1 км Харчування
Жир дав мені природну фізичну силу. Коли я був тонким, мені довелося піти в тренажерний зал, щоб не відчувати себе безпорадним. Але незважаючи на щоденне навчання, я досі не відчуваю себе енергійною або сильною.
Довгий час назад, я можу підібрати диван і зняти його з вантажівки. Сьогодні я знаходжу, що важко перевозити сумки з магазину. Я пропускав владу, яку я отримав.
Я повинен визнати, що 90% всієї моєї життєздатності було витрачено на переміщення через вулиці під вагою величезного жиру, який я мав.
2. Комфорт.
Перед сном я завжди виклав гору подушок на клумбі. Мій чоловік сміхався на мене, але мені потрібно, якщо я збираюся отримати гарне нічне сон.
Я не можу спати на животі протягом десяти років. І було так важко, щоб я подушила, щоб зберегти свої кістки від болю, поки я був сплячий. Тепер подушки не приносять користь ні радості.
Одного разу я напишу окрему пост про те, як важко сидіти на дерев'яній лавці, коли ви зважите 200 кг. Кокс важкого чоловіка і дерев'яної лавки несумісні речі.
3. У Свобода вибору
Коли ви жиру, більшість флуктуацій у вашій вагі неочищені. Коли ви важить 200 кг, це не важливо, якщо ви придбали одяг, який більший або менший. Завжди повинен бути «резервований». Тепер я пропускаю, що свобода, тому що тепер я повинен зробити набагато більше турботи, щоб переконатися, що речі сидять на мене правильно.
Коли жінка страждає від ожиріння, суспільство перетворює своє життя в кошмар. Ви постійно судилися, недооцінених, демонізованих. Ви билися, бояться, і знеболюється. Чоловіки не хочуть поговорити з вами.
Але ті жахливі враження роблять вас сильнішими. Ви навчитеся емпатії, ви вчите емпатію, ви знаєте, що загартований характер. Ваш вид речей ширше, ніж інші. Ви добре, ніж більшість людей. Ви навчитеся оцінити здоров'я, не тільки краса ідеального тіла. Він ніколи не буде братися за надану роботу.
4. Дружба
Достатньо достатньо, щоб зробити друзів і підтримувати дружби набагато простіше, коли ви жиру. Жінки рідко побачили мене як суперника і були менш сором'язливі навколо мене. Моє велике тіло змащено пильним поглядом моїх друзів.
Але коли я втратив вагу, звичайного з'єднання і другоряди багатьох моїх друзів зникли кудись. Я поговорила перед - і вони потіли мені для цього.
В даний час вона відрізняється.
Не відкрився до мене, як вони робили раніше.
5. Умань Розмір
Я тепер жив з почуттям дивного невідповідності між розмірами моєї душі, серцем і тілом. Я використовую, щоб бути дійсно великим чоловіком. Я говорю голосно, відчув, і моє ставлення до людей було набагато більш толерантним.
10 років тому я змінив не тільки зовнішньо, але внутрішньо. Ви можете сказати, що ви хочете, але я знаю, що жир люди подобаються і більше задоволення, ніж тонкі люди. Моя особистість і мій емпатій почав усаджувати в пропорції моєї ваги.
Але я щасливий, що я закінчив життя мій формальний період як жирова дівчинка.
Сьогодні я працюю з жінками та чоловіками різних розмірів та різних талантів. Я люблю їх всім, тим, хто просто думає про зміну свого життя, і тим, хто вже наполовину.
І це те, що я кажу всім з них: Люблю ваше імперфікування, не знеболюючи його.
Автор: Костянтин Шиян
Джерело: ліфтинг.com.ua/YA-sbrosila-130-kg-gira-I-vot-pyat-veshchey-po-kotorim-ya-teper-skuchayu #11220