Як кредити руйнують здоров'я і привід люди божевільні

Кредити вже давно і міцно вводять наше життя, даючи нам можливість купити те, що ми хочемо, поки не забуваємо і вимагає оплати, і не тільки в грошима.

1,1 км Тривалий стрес.

Більшість кредитних позичальників потрапляють в стан тривалого стресу, якщо вони розуміють, що вона стає більш складною для оплати, і стан тільки погіршується, як їх кредитний портфель виростає (мортаж, автомобіль, котедж, ремонт, відпочинок тощо). Люди стають більш дратівливими, легко втрачають свій темп. Починайте турбуватися про можливе зменшення заробітної плати або зміни в курсі обміну, не кажучи вже про звільнення. Такі люди постійно відчувають внутрішній підсвідомий натяг.

2. Смішні сімейні відносини.

Кредити найчастіше приймають протягом декількох років, тому людина більше не пам'ятає, що саме зумовило його нервову стан і виглядає з причин навколо нього, часто зрушуючи полум'я на своїх родичах. В результаті стосунки з близькими погіршуються, кварелі та взаєморозуміння стають більш частими. Якщо особа, яка приймала кредит самостійно, підтримує всю сім'ю, то він починає скаржитися на свою другу половину, що він або вона витрачає занадто багато, а борг ще не був оплачений! Дітям звинуватили про те, що для чогось купувати. І це впливає на дітей особливо сильно, можна часто почути фразу: «Да буде платити всі кредити, потім я купую все, що я хочу!» Діти в таких сім'ях піддаються екстремальному стресу.

Все це спроба позичальника здійснити всі витрати під контроль і перенести відповідальність за борг до близьких. В результаті більшість сімей повинні підпорядковувати свої життя в заходи з аустрації, витрачаючи менше, ніж вони витратили до отримання кредиту.

Коли батьки заробляються, ситуація стає непристойним, так як ні батьки мають час або бажання лікувати один одному і їхні діти з розумінням. Сім'я живе на порошковому кегі, від оплати.

3. У Витончені стосунки з друзями. Люди, які мають проблеми з виплатами, намагаються уникнути зустрічей в компаніях, оскільки це часто пов'язано з витратами, не всюди зараз популярне лише для того, щоб пити горілку, приходячи до відвідування один одного. Багато людей воліють зустрітися в кафе і ресторанах, тому позики люди змушені стати майстрами брехні і скуштувати, щоб не витрачати занадто багато під час таких бенкетів. Просто сказати, що немає грошей, вважається сором'язливою, так що придумайте більше чуйних прикусів не відвідувати дружні зустрічі і дні народження. (прибули, діти хворіють, занурюють в країну, і т.д.)

4. У Змочувати фізичне здоров'я.

- Життя з постійним стресом без світла в кінці тунелю. Мортгаги можуть перетворювати життя в 10-40 років пекла.
Наше тіло в такій ситуації просто не може відновити нормально. Підвищені рівні адреналіну в крові перешкоджають імунній системі, що означає, що всі бактерії і віруси починають атакувати нас при венгезії.

5. Умань психіки надходить до змінного стану.

- Людина в стані перенапруження не може адекватно реагувати на труднощі, перестає бути гнучкою. Будь-який непланований труднощі викидає його з балансу, змушує його розбити. Таким чином, він просто економить енергію, як на машині з майже нульовим паливом, намагаючись їздити якомога швидше, щоб доїхати до станції. Тільки на відміну від автомобіля, під час життя "на кредит" заправка попереду всіх і ні.

Як допомогти вам?

до Ви навчитеся самостійно відновити своє тіло. Ви повинні зупинитися у вигляді темних сценаріїв дощового дня і почати відстеження моменту, коли мозок починає робити такі прогнози для майбутнього. Вам необхідно орієнтуватися на даний момент, тому що це ваше життя, не те, що станеться на день після завтра або 5 років відтепер. Це не означає, що ви не повинні планувати все, ви просто не повинні на ньому жити.

до Ви повинні навчатися відпочивати, обов'язково випустити пар через фізичні навантаження. Не дозволяйте контролювати стрес. Завжди пам'ятайте, що кредит тільки частина життя, в якому є кімната для багатьох різних позитивних моментів, які ніколи не будуть повторюватися.

Джерело: болтай.com/topics/kak-kredity-vliyayut-na-zdorove-i-psihiku/