Хвороби як спосіб отримати те, що ви хочете

Деякі практики несвідомі втечі, щоб задовольнити потреби, які важко реалізувати безпосередньо. Наприклад, хвороба як спосіб привернути увагу і турботу, як «легальний» відпочинок, не допускається в житті «чарівний» спосіб остаточно приділити увагу собі, так як можливість перенести питання, які ви не хочете вирішити, і багато іншого. О, що задоволення Я хворий з дитиною! Ви не повинні піти в школу, ви можете лягти весь день і дивитися мультфільми, кожен з них з'являється навколо, увагу гарантовано. Я ще пам'ятаю чарівний аромат і смак особливого малинового варення, який був доступний тільки якщо хтось хворий.

Я також пам'ятаю історії колеги про «благний відпочинок» в травматології. Про те, що часу вона була в, і мислити про роботу не помітили червоне світло. На роботі з’являться надзвичайні ситуації і терміни для проектів, які опікуються, і вона має гарну причину і спокою, і вона попросила лікарів не випускати її довше. Вона сказала, що вона нарешті спить і бачить її сім'ю. Все булочки.

Якщо потреби не зустрінеться безпосередньо, вони можуть почати задовольняти себе, але кроку. Якщо це не відстежити, хвороба на вимогу завжди знайдеться. Наприклад, ті ж батьки тільки подбають про своїх дітей, якщо вони тримають на своїх серцях. І люди, які не залишають лікарів, для яких лікар іноді слухає тільки людина. Діти, які отримують повну увагу і дружні батьки, тільки при хворих. Якщо захворювання надає відчутні вторинні переваги, відновлення стає складніше. Я пам'ятаю пару років тому, відео на сайті про собаку, яка побачила можливість годувати, починала пом'якшити і попередити бути хворим собакою в світі. Коли вона поранила її лапу до того, як компасіонувати людей почали годувати її більш ніж звичним. А собака зрозуміла, що limping може отримати більше їжі. Коли немає людей на увазі, вона frolic і виглядала абсолютно здорово (це було захоплено прихованою камерою). В цілому фуршети з захворювання є окремою темою.

Як працювати? Подумайте про і напишіть список бонусів, які дають вам хворобу. Пишіть все, що приходить до розуму без критики, навіть найнадійніших. Ви можете прийняти більше, ніж день, щоб компілювати список, і ви періодично повернетеся до нього. А потім відчуйте в кожен пункт, спробуйте його, це не, якщо це, важливо, щоб прийняти цей спосіб отримання вторинної вигоди без судових рішень, з вдячністю за розуміння, оскільки це був спосіб отримання вам щось важливе.

Знаючи причини, ви можете спробувати змінити спосіб, який ви хочете. Якщо причина була відсутністю відпочинку, важливо його організувати, якщо увага – відкрито донести до тих, чия увага важлива, що ви хочете бути ближче. У вас є можливість, щоб дізнатися причини, ви будете працювати проти стіни неможливості отримати те, що ви хочете в звичайному режимі. І це буде ще одна історія, спінінг, яку потрібно буде піти на ще більш глибокі причини, що дає можливість отримати те, що ви хочете. Тому більш продуктивно працювати з спеціалістами: з психологом або психотерапевтом в тандемі з лікарем. Видання

Автор Юлія Сипачевська

Джерело: ruslekar.info/Bolezn-kak-sposob-poluchit-zhelaemoe-3096.html