289
Захист від світла і світла
«Якщо Матір-в-лиза є монстром» Роберта Лукетика
По суті, коли я описую мій мати-в-право, як було вовк і мій мати-в-право як змії, я тільки говорю в частині.
Я описую темну сторону як, яка в одній формі або іншому знаходиться в більшості людей і активно проявляється в ситуації, де людина не може контролювати те, що важливо для нього, відчуває паніку. Але більш свідома мати, менш небезпечна її темна сторона.
Що таке наша темна сторона? Це захисна агресія, яка піднімається в нас, коли ми відчуваємо загрожені тим, хто цінний для нас. Він залежить від індивідуальних якостей людини, як сипучих, неприпустимих і життєздатних його темних сторін. Чим більш інтегрована людина, тим краще він керує своєю агресією, тим менш руйнівним для нього є і інші. Якщо агресія виражається досить культурно і захищає від реальних загроз, а не параноїдних, то це корисна функція і навіть джерело міцності.
Чому я не раджу дочок-в-праві і сини-в-одному луку перед матір'ю та матір'ю? Оскільки людина повинна спілкуватися з особою на рівні двох особистостей, такий контакт завжди розумний, дипломатичний, враховує взаємні інтереси. Не варто вести переговори з мафією, тобто тіньовою стороною, в будь-якому випадку, ви не погоджуєтесь. Крім того, якщо влада індивіда слабка, і людина контролюється мафією, цілком можна постраждати від таких угод.
Ми всі, ймовірно, бачили дочок-в-право, катування їх матір'ю-в-право і перетворилися в раби, а також сини-в-право, які їхні мами-в-право перетворилися в ганчі, приниження і розсіювання. Порада людей з емпатією і розумінням, проте не варто припускати, що всі люди мають достатній рівень свідомості чесноти і благородно. Хтось думав, що відстає. І хоча всі вони мають шанс виростити в цьому відношенні і стати кращими, вони не ростуть ззовні, і повинні боротися з чим.
Тому я хочу сказати дочок-в-праву і синів-навіть, що робити, якщо мати дружини так захоплений її материнським впливом, що вона не бачить живу людину в іншій стороні на всіх, але бачить тільки корисну або шкідливу їжу для її високого віку.
З усім розумінням, що мати чоловіка або дружини можна керувати низькими емоціями, ситуаційно або регулярно, потрібно захистити себе. Для цього існує кілька інструментів.
1,1 км Продовжити
Я вже написаний про це, але я не буду лаціна, щоб повторити його. Потрібно жити окремо. Проміси та осади не можна давати. Наша мета - контроль. Так, і пристосувати, теж, але не Пасивний пристосування, коли хтось погоджується дати все, що вам потрібно (наприклад, догляд в житті практично ніколи не знайдено), і активний, коли він хоче вирішити, що потрібно і що ні. Тому, незалежно від того, скільки ви хочете зберегти для квартири або автомобіля або відпочинку на океані, потрібно жити окремо, і якщо ви не можете, розділіть територію до максимуму, до власного холодильника і т.д. Не можна говорити про будь-яку самостійність. Це включає в себе фінансовий розділ. Відстань означає, що живе самостійно, не живе в іншій квартирі, але на гроші батьків і трохи блювотні рухи за допомогу. Ноп. Скоріш за все, якщо незалежне життя ще неможливе, не варто маррію, варто чекати дорослого.
2. Диплом
Посередник між матір'ю, якщо виникають сумніви про свою адеквасію, повинен бути дружиною, тобто її дитину. Ви не повинні любити чужу матір'ю, ви повинні лікувати їх правильно. Корисно, це означає виключити будь-які скандали і конфлікти, щоб виключити не за рахунок того, що вона попсує вас, але ви будете терпіти, в будь-якому випадку, але за рахунок такої ж відстані. Це, з будь-яким неприємним діалогом, який провокує вас конфліктувати, потрібно сказати, що добре і залишити дуже полоненим. Не потрапити в бій. Повідомте про те, що ви не можете говорити в цій темі. Нехай чоловік хоче, що він хоче з ним, ви не повинні спілкуватися з матір'ю на своїх умовах. Ви готові поспілкуватися тільки на умовах взаємної поваги. Дипломатична. Будь ласка, зауважте, що після того, як ви вже закривали свою маму в обличчя або на очі її дитини, вона занадто пізно, щоб побудувати диплом. Важливо заздалегідь діяти, тобто на перших ознаках конфлікту, на відстані себе і задекларувати свої справедливі умови, а саме взаємна полоімітність і скулярна відстань. Не буде ніяких умов, без зв'язку.
3. У Консистенція
Якщо ви не робите або не скажете нічого поганого, щоб мати-взагалі, і не дозволяйте собі бути вимушеними в неприпустимий зв'язок (подалі від конфлікту, фізично), бути послідовним і ви будете перемагати. Ви не можете бути твердими, ви повинні бути м'якими, але дуже послідовними і впевненими. Після того, як ваша мама або мати-в-права буде здатися, прийміть ваші умови і зв'яжіться з вами правильно. Не відразу, можливо, але в декількох спробах цей стиль буде освоювати. Ви також будете поважати і вірити, що ви можете довіряти дитині.
4. Реализм
Якщо ваш чоловік занадто немовлятний, і не тільки не може стати буфером між вами і матір'ю, але і не в змозі зробити без повного контролю і управління, алас, ви зробили неправильний вибір, і, швидше за все, поспішаючи шлюб. Не можна замаринувати дитину, навіть якщо він біологічно зрілий. Ваш варіант є або прийняти, якщо контроль і управління матір'ю враховує ваші інтереси занадто, або розсіювати, атлас. Завжди є варіантом того, що жінка незабаром зросте, але тут потрібно виміряти шанси і ризики. Чи є це розробка ресурсів? Без ресурсів шанси на зростання і відокремлення від мами мінімальні. У вас є достатня кількість ресурсів? Чим більше ресурсів ви маєте, тим простіше вижити і врятувати себе в будь-яких умовах, навіть найскладніших.
5. Ідеально.
Так, це найскладніший, практично неможливий стан, але якщо ви керуєте його не менше половини, тобто поводитися навіть якщо не бездоганно, але хоча б без явних лопатей, можна привести до найбільш неадекватного материнства до адекватного (з консистенцією і дипломатією). Будьте самодостатні, зберігайте свої обіцянки і поведінка, як дорослий громадянин. Вам нічого не буде показувати насправді. Якщо ви не працюєте, п'яте, ходьбаєте, і вчиняєте, як маринований або гірший злочинець, всі ці правила не є для вас. Ваша мати-в-права навряд чи неадекватна. Вона, мабуть, права в її страхі її сина. Видання
English, Українська, Français...