Глибоко на поверхні.

Саморобний чоловік. Більше і більше людей саморобні жінки. Напередодні радянських часів ця експресія прийшла до нас разом з Голлівудськими фільмами, книгами Дале Карнегі та Кока-Колою. Це зрозуміло, що в саморобній країні і люди повинні бути доречними. Але я не говорю про Америку. Я маю на увазі вираз: є частка децеїту, тітка. Це не те, що хтось завжди допомагає людині; буває, що він не допомагає або не допомагає багато, або він не помітить допомоги. Я маю на увазі, навіть якщо ви робите себе, це завжди з кимось. В якомусь мірі, звичайно, Він банальний. Але є широтності, які ви розумієте тільки з віком.

Ви виростите, зробіть кар’єру, створюйте свою сім’ю. Ви здавалося б, досягнете себе все: саморобно – і це. Але раптом, в якомусь моменті ви починаєте розуміти, скільки людей, які ви Не про подяки. Ви ніколи не були в курсі. Про те, як пов'язано все: люди, відносини. І ви починаєте шукати ваші близькі. Викладачі. Батьки. Мій батько. Як стати батьком самостійно.

Сьогодні я бачу, що моя поведінка і ставлення до інших - це модель, яку я взяв з мого батька. Звісно, Дад краще, добро, більш чарівний, але мій "реляційний" саморобний - з ним. З дитинства я пам'ятаю, як мій батько спілкувався з людьми: на роботі, в магазині, на вулиці, на вокзалі. І він здивував його. Звісно, власним способом. Але його.

І тепер я розумію, що буде моїм молодим дітям, у багатьох відносинах, потрібно робити з тим, як поводитися. І в будь-якій ситуації. Вони не мають іншої породи. Зрозуміло, що навіть кращий батько, навіть знаючи, як це зробити, не завжди діяти відповідно: він виправданий втомою і відсутністю міцності, відрізає якийсь запит дитини, не варто звертати увагу на щось. І в кінці, хто знає, не залишиться навіть невеликим, здавалося б неприємний момент пам'яті дітей багато років? Граф Лев Миколайович Толстого запам'ятався з двох років. Я пам'ятаю мій дитинство з спалахами. На щастя, переважно яскраві і яскраві. Вони завжди близькі. По-перше, моя мама і батько. Що ми сьогодні пам'ятаємо дітей? й

Для батьків, дітей завжди мало. Іноді я вже в п'ятий декаді!» В цілому вони самі, будучи в дев'ятому і восьмому десятках, відмінно розуміють, що ви не 15, і що вже їх діти. Але може проходити батьківське ставлення - об'ємний догляд, захист, захист?

Але навпаки вірно: для дітей батьки завжди залишаються «дорослими», старшими. А ви завжди хочете приховати десь в них, і спокійно, якось у вашій душі від реалізації, що вони знаходяться поруч. У той час як поблизу такого глибокого почуття безпеки. Не холодний вітер, не гіркий мороз, тому що Дад завжди там, завжди закриває себе від вітру і каже: "Фрозен, син?" Подаруйте мені руки, я зігріваю!

Автор: Володимир Legoyda

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8