Ваш вид є вашим підсвідомим.

Життя однієї жінки – це гра російської рулетки: вони будуть вибрати – вони не будуть вибирати, я буде бажаний – я залишаю небажаних?

За цими дитячими виснаженнями на ромашкі, вирок від Destiny відчувається: «Відчуття залежить від тебе». Хтось інший вирішує ваше життя, але не ви!

Ви думаєте, що людина вирішує? Він не вирішує нічого про ваші відносини.

Як ви є маленькими дітьми, сліпо шукаючи найкращу любов ваших батьків через ваш партнер.

Для вас, а також для вас, заміняє образ батька, щастя якого у Вашому дитинстві не було безхмарно і ви, будучи дитиною, вирішили зробити маму або таду щасливими на всіх витратах. Коли ви зростите... Повторення ситуації з батьком

Почуття дитини: «не залежить від мене»

І в цьому пологовому стані жінка хоче бути дружиною?

Її підсвідомий говорить,

«Життєрадісні дівчата заборонені з дорослим...

Го, дівчина, йти додому... Дуже рано з'ясуйте свій малюк першим! Після того, як ви розумієте гру, ви граєте, ви будете готові до шлюбу. Стоп грати з людиною в відносинах між мамою і татом. У той же час, перейдіть і торкнеться, буде легше.

Як я знаю, що гра я граю сліпо?

Кожен раз, коли ви шукаєте підтримку у чоловіка, ви трохи дівчина, яка втратила любов з батька. За вашими очікуваннями ви передаєте пастеральні функції чоловіка і, відчуваючи себе некомфортно в місці вашого батька, людина протікає.

Щоразу ви тестуєте чоловіка для міцності, ви не довіряєте його, як ваша мама робить ваш батько, і ви не помітите, як ви перетворюєте здорового чоловіка в сина нездатність прийняття рішень.

Кожен раз, коли ви нав'язливо оберіть Алефонсе або, навпаки, жорстокий мачо, солодко співаючи в чарівні вуха про вічне кохання, не підтверджуючи будь-які конкретні дії, ви застряєтеся в ролі дівчини, яка сниться, що Дад повернеться і щастя в дитинстві продовжить.

Чи можна розбити з дитинства і стати жінкою, яка готова бути дружиною? Без поінформованості не існує дитячих рішень.

Якщо ви захочете стати щасливою дружиною:

1,1 км Дитина (який ви є) завжди є вирішенням проблем батьків. У своїй долі дитина показує мами і тато, що вони не знають про своє життя і тому страждають.

Від віку зачаття до трьох років дитина повністю об'єднує своїх батьків і не має вибору, але бути продовженням своєї долі. Дитина вирішує поліпшити ситуацію. Щодня. Коли він може.

Це рішення є смертельним для нього. Матриця його підсвідомості. Він не має вибору, щоб зробити щось інше. Він не може жити самостійно.

2,2 км Ви повинні повернутися до цього періоду існування Вашої відповідальності та реалізувати те, що сталося з батьками та батьками. Велике спасибі вам друзі!

Сім'я - 7. Проблеми цих людей, їх історії, свічок і секретів є вашим підсвідомим. Щоб зрозуміти свою історію, тобто з власним підсвідомим, потрібно долати свої почуття і емоції.

3. У Повернувшись до минулого ваших батьків, потрібно буде знайти джерело заборони любові, що вони не вистачає. Заборона любові завжди трагедія, яка сталася в сім'ї, втрата коханої людини. Сприяє необхідності цієї втраченої людини для своїх предків і вашої підсвідомості розуму заповнить любов – енергія для нового рішення.

Стара гра закінчиться і ви більше не будете хамоли, на які люди здогадують бути з вами для відпочинку вашого життя або вибрати когось замість вас.

Варто пам'ятати: Нове рішення без визволення від старого не можна зафіксувати в підсвідомому розумі. Війна з двох рішень.

Старе рішення повинно природно закінчитися за допомогою задоволення і любові. Тоді стане ресурсом і розведенням землі для нового.

Про те, що ви можете бути бажаними тільки для вас. Як сказав Юнг, «Коли внутрішня ситуація не реалізована, вона виходить без, як доля. й

Як доросла, особливо доросла жінка, означає усвідомлювати ваші внутрішні ситуації, дозволяючи вашим почуттям відчуттів від підсвідомих, направляючи вам усвідомлення вашого підключення до свого роду.

Ваш вид є вашим підсвідомим. Посилання на клан - сила. Любов в сім'ї - це ваш щасливий свідомий долі. Видання

Автор: Марк Якщораімов.

Джерело: www.markifraimov.ru/ ? p=3065#more-3065