Метрдан: Чи варто дарувати алм?

Щодня переходимо до станції метро VDNKh. У падінні два африкансько-американці стояли біля входу і виходу. Може бути не американський, але обов'язково Afro. Один з них був «сандвіч» - віддавав якусь рекламу, я думаю, до піцерії. Ще одна - в гідній шкіряній куртці, якісне взуття - сати на картоні, тримайте ще один з написом: «Допомога для Христа».

Він вибрав маркетинговий рух так само: добре, хто послужить людиною, яка свічка, якщо 100 метрів добре однакова (не гірше одягається), тонко або погано, але чесно заробіток їжі, місце в гуртожитку і, можливо, дослідження?

На проспекті Миру зникнув картонний клопотальник. Враховувалися маркетингові помилки, а знак «Допомога для Христа» змінено на «Допомога в ім'я Аллаха». Також додано детальний опис знімків потерпілого, до речі, досить симпатія. Але щось гарне людство знову плутати і помістити з його «Алією» рівно біля православного храму! Ну, можливо, мечеть, хто знає?

Поза «69» Знову старий друг в переході VDNH. Він просить прощення Бога, і він просить прощення Бога.
Звуки, як смішна картина.
І старий питання: служити чи ні?

У будь-якому випадку, і ви все ще не знаєте нічого про "мілл-ман" напевно, крім того, він змінив його "живу аудиторію" без зв'язки очей! У складних разів більше запитують визначення. Більше кроків. Але більш і дійсно бідні.
Я мав зустрітися з оманами різноманітної смуги - від занурення дівчат з великими сумними очима до зрілих жінок з коли-небудь виспокійливим обличчям і клонованими священиками з фіерськими голосами (до речі, священики просять "до храму" в публічних місцях - за визначенням, клоновані). Вагітна (повно використовується, але навряд чи щасливі жінки), розміщена в місцях «козирки» старої жінки метро перехрестя, які «похили» час від часу, щоб не перетворити очі – коли ви прогуляєте однаковий маршрут щодня, легко помітити. Є мангар мафія, що зрозуміло.

В одній точці я отримав враження від щоденного «розподілу» Значна частина якої осідає в кишенях припливу і не на всіх бідних громадян. Він став... Не те, що це патологія, не те, що це боляче... але я дійсно даю данину?! Мафія, не мафія, але — тримати на, різдвяні палички! Я дотримую закон і жити спокійно.

Але обличчя тих, хто щиро подякував за дарування, тим, хто явно захопився їх становищем, розтягуючи їх руку з ледь помітним рухом, не відкриваючи руки до кінця – сором'язливі! Ті бабуси, які, привітаючи себе на стегні, продають хоча б щось для пені, щоб не зволожувати їх водоростями, але платити за свою працю.

«Зліва рука не знає, що робиться права рука. й
Подумайте про себе і виводимо висновки для себе. Я ще не знаю, якщо є загальний рецепт.
Я завжди пам'ятаю цей інцидент.

Один день, в іншому складному економічному періоді, мій майбутній чоловік пішов додому, і він мав 50 рублів в свій гаманець. Не прогуляйтеся. Ви не можете зробити його на свій Paycheck. На дорозі сидів мангар, і чоловік, особливо без мислення, вивів його скашею і приручив йому до нього: все те ж саме воно більш необхідно. Я дав з серця, і я заготів. Через короткий час друг назвав його і запропонував йому час роботи. День роботи, а в кишені - заслужили 5000 рублів точно!
1 в 100: це «математика» Господа!
Ми не робимо Хім за терміналом для оплати хороших...

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8