Чотири факти, які супроводжують людину протягом усього життя

Я знаю кілька типів чоловіків, які жінки вибирають, щоб мати стосунки з. Перший тип чоловіка хоче, щоб жінка дала йому повністю, щоб він був одним з найважливіших сенсів. У таких відносинах жінка стає господинею, піднімає дітей або господиня вже має, діти залишаються няними, і жінка піклується про себе: йде в фітнес клуби, солярії, салони краси або жінка йде на роботу, але не отримує достатньо грошей там. У короткі жінки першого типу стають залежними від чоловіків, демонструючи мало або не соціальна активність, яка в собі не добре і погано. Відрізки починають виникати, коли людина вирішує піти в іншу жінку, або втратила свою роботу або повністю гине. Тоді питання соціальної активності, заробітку грошей, власних захоплень і інтересів, сенсів життя, і великим, починають стати дуже гострими.

Другий тип чоловіків довгий і наполегливо підкорює жінку, яка любить, душивши її трояндами, даруючи дорогі подарунки. Коли фортеця стає підкореною і людина стає дуже важливим і значним, один з найважливіших сенсів життя або найголовніших, він залишає. Для нього підкорена фортеця не більше інтересу, і він наборів завойовувати нові і ті ж питання власного значення починають виникати.

Список йде на. З іншого боку, коли людина стає сенсом життя жінки і вона залишає її, вона також працює.

Я думаю, що ви можете пам'ятати різні приклади з власного досвіду або досвіду.

Я часто бачу, що відносини партнери, на досить несвідомий рівень, навчати один одному не зраджувати себе і свої значення в житті, їх інтереси, їх друзі, їх робота, їх звички і щоденні насолоди: лежачи в бані з піною, читання припливної любов'ю, сидячи в кафе з другом, поспілкуватися з іншим на телефоні, переглядаючи футбол на телевізорі з пивним мусом, розведення насіння на кухні і т.д.

Коли партнер відмовляється від деяких значних речей для себе і другого партнера перетворюється в це дуже сенс, іноді єдиний, він стає безперешкодним першим.

Американський психотерапевт Бренда Девіс у своїй книзі «Журні через райдужну капусту» у порівнянні з людиною з ромашкою. Середина ромашки, її основа, є свого роду людської сутності, щось важливе, автентичне, духовне засади людини, і пелюстки є різні соціальні і несоціальні речі, які, безумовно, важливі: будинки, сім'я, батьки, стосунки з коханою людиною, робота, хобі, заробіток грошей, улюблене пелюстка, подорожі по всьому світу і так далі. Але коли один з пелюсток зламається (відповідає коханій), серце підстава болить, але підстава залишається живою, а новий пелюстка виросте на місці рваного пелюстки. Але якщо людина кладе в свою основну базу відносин, і вони раптово падають, хамоли гине - серцевина зламана.

Неперевершена терапія описує чотири дані, які супроводжують людину протягом усього життя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Наступним є відсутність постійного, стабільного значення життя. Протягом життя людини, його глибоке і хвилинне значення змінює: в дитинстві значення може бути поїздка в море або покупка гарної сукні, в дорослому віці це може бути сильний сімейний зв'язок або улюблена робота. Значення може змінитися, з'являються нові, старі.

Ще одна дана мортальність, скінченність нашої істоти в цьому світі. (Я думаю, що тут немає необхідності.)

Кінцева реальність є самотністю. Усе життя, або будь-яка його частина, людина може бути самотнім. У своєму бізнесі, його погляди на життя, дії, думки, почуття без однодумців або партнерів, які можуть прогрівати і підтримувати в складних випадках. Це саме те, що я пишу.

Все виглядає трохи сумно, але точка моєї статті не зробити вас сумним. Якщо такий момент у вашому житті з'явився або про те, щоб статися, або ж life-партнер почав linger протягом тривалого часу на роботі, і коли ви зустрічаєте бос і складну фінансову ситуацію кампанії, пам'ятайте, що вам подобається зробити більше, ніж в світі. Може бути йти покупка з другом або їсти морозиво, або можливо, ковзання, танець або вишивка хрестиком? Як довго ви були до кіно і зробили щось приємним?

У вищезазначеній екзистенціальній психотерапії було надано вибір. У цьому випадку вибір як використовувати час, який вільний, або що робити з таким партнером лікування. Ви можете самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Усесвіт відповідає таким же чином.

Автор: Ольга Вербицька

Джерело: idi.in.ua/pages.php?key=pablo%20drug