Неймовірна історія: погляд, який поруч з вами

Це реальна історія, яка сталася в Московській області в одному з лікарень в хірургічному відділі.

Перша особиста історія, лікар, який взяв пацієнта, багато медичних умов, але в принципі все зрозуміло.
У нашому хірургічному відділі з'явився чудовий ранок, згідно з амбулаторією, чоловік 45-50 років. Зняти площину через погіршення під час польоту.

На огляді - астеник, виникає жовтість шкіри, печінка + 10 см. від під реберовою аркою, бамперою, щільність поні. На УЗД кілька вузлів в печінці, маса метастазів в ретроперитонічному просторі. На FGD - рак шлунка з загальним ураженням. Ми не бачили такого недбалого малюнка протягом тривалого часу. Онкологи не взяли - невиліковні, ненадійні.

Коли запитав, чому він не був оброблений раніше, пацієнт відповів, що він знав його хворобу, але його робота була директором великої приватної будівельної фірми, молодої дружини, яка бажала показати світ і не хочу її загасити, тому все затримало лікування.

До речі, він і його дружина були вилучені з міжнародного літака, що літають з Франції. «Побачити Париж і вмирати. й

Хворий, як я писав, був непрозорим. Крім того, вона почала поступово навантажувати, на фоні ракової інтоксикації та печінкової недостатності. Він був призначений для подвійного підопічних ... Є такі в кожному підопічні для серйозної тади.

У мене було підвести цю палату і лікувати, якщо це може бути викликане лікуванням, а точніше зняти страждання цього хворого.

Гемосорбція, детоксикація терапія, е.маси трансфузії, знеболюючі речовини, симптоматична терапія трохи поліпшила стан, ніхто не зажадала грошей на лікування, але пацієнт пішов до логічного кінця.

З бесід з пацієнтом я дізнався, що він має кілька квартир, будинків, декількох відділень компанії по всій Русі. Недавній одружений, аж до того, як він дізнався про свою хворобу, божевільно любить дружину. Коротко, як і в пісні, для дружини все це ... "ринги і браслети сукні, і куртки ...", а також автомобілів і квартири, Париж і Каїр. . .

Як очікується розмова з дружиною – молода, доглянута, красива жінка. Проведено діагноз дружини і ймовірний результат захворювання. Я помітив дуже спокійну реакцію на цю новину, яка є трагією для сім'ї. Насамперед, все було розбито на певній немовляті дружини через її юнацтво, шок новин.

Ми всі зустрілися, в нашій практиці, що після таких новин родичі, здавалося б, вихованці, а потім тільки зламали деякі емоції. Це нормальна реакція, і деякі ...

Але це було...

Після того, як пацієнт відчував, що він ослабився, він, поставивши в порядок документацію та його справи, через адвокат переніс всі свої «додатки та зобов’язання» дружині. Він ще не був.

Зробивши це, він впав в кому, з якого він вийшов періодично на годину або два.

Після підписання всіх документів дружина зникла. Ні, вона звернулася, запитала, чи загинув її «повний чоловік», але вона ніколи не побачила її знову в лікарні.

Але це не страшно.

Хворий, вийшовши з коми, постійно просить запросити дружину. Я попросив моєї сестри, медсестри, мене... Зателефонуйте нам, будь ласка, зв'яжіться з нами, зв'яжіться з нами. Але в vain ... З нами, якби ми не пустили дружини.

На даний момент прийшов, коли з'явилася сила пацієнта.

Він почав вмирати о 10:00, коли він вперше припинив дихання і серцеву активність. Реанімація в таких випадках не здійснюється, згідно з цією експертизою за мною і анестезіологом. Дихання, пульс, тиск не визначений протягом 10 хвилин, смерть підтверджена і записана медична історія. Хворий покривається листом, і зліва в палаті, як був індивідуальним, протягом 2 годин, перед тим як прийнятий в спеціальну кімнату.

10:50. Моя сестра прибула в шок! Пацієнт відчинив свої очі, кинув лист, назвав дружину. Запуск в приміщення. Хворий свідомий, дихання, тиск, пульс "місаючий", але є. Встановлення системи, користь плагіна не встигли витягнути. Пацієнт просить дружини. Я зателефоную їй, поясніть ситуацію, будь ласка, приходьте! Я згоден, що я буду тут.

11:30. Кардіак арешту і респіраторного арешту. Перевизначення разом з головою. Відділення та анестезіологи, головний медичний співробітник, всі доступні індикатори моніторингу життєвих операцій пацієнта підключені. Ось нульовий скрізь. Свідоцтво про смерть. Не писати історію. Перший запис смерті хворого повинен бути вилучений з історії. Зачекайте два години...

12:00. Хворий приходить живий, знову один запит – Я хочу сказати добра до дружини. Вся лікарня в шоку. Зателефонуйте дружині знову, разом з керівником відділу - будь ласка, приходьте! Я на мій шлях. Чекати.

13:00. Пацієнт знову загинув. І знову, консиліум, свідоцтво про смерть. Анестезіологи починають викликати всі свої інститути і всі професори, чи це відбулося в минулому або на практиці. Ми починаємо атакувати їх. Зайдіть в аварійну кімнату або поясніть, що відбувається!

14:00. Пацієнт отримує живий, всі пристрої починають давати сигнали. Зателефонуйте дружині знову. Я зателефоную цю істоту в спідниці, я снижню на телефоні, я називаю все... Я думаю, що, можливо, я прийде до скарги на образ, і до чоловіка буде виглядати, неперевершено. Є тиша в трубі, і тепер я збираюся.

Кожна емоційно виснажена, сестри кріться в дитячій. Тільки стара медсестра Баба Вера сидить на руці пацієнта і стикається своїми руками, кажучи: "Чи хворий, дорогий, тепер вона прийде, ...be пацієнт ..."

15:20. Смерть пацієнта. .

16.40 A.M. прибув живий ... Дзвоните до дружини... Ми не зателефонуємо в будь-який час. Я отримую.

17:20. Дід...

18:00. Він не викликає нікого, він просто дивиться. Ми сидимо поруч з ним, мене і Баба Вера, разом, ніхто не має сили, щоб подивитися на неї. Вона нагадує, що коли вона була медсестри, в військовому полі лікарні в Великій Вітчизняній війні, була схожа справа. Тоді день, як і так, періодично відродив, загинув юний солдат, який назвав його матір'ю.

19:20. Ще одна смерть пацієнта. Єдиною відмінністю цього часу був два слова, які він витертий, як якщо в глузії, не прийшли.

Ми чекали два години, були всі ознаки смерті, плями тіла. Загинув пацієнт.

Низькі години спереду, повторне повернення "звідти", просто сказати добра, один останній раз, щоб побачити кохану людину. Я не маю слів. Не існує слів, щоб пояснити дія цієї найулюбленої людини.

Вона, дружина, прийшла на наступний день, щоб забрати золото чоловіка, хрест, кільце і золото годинник.

Баба Вера подарувала їй. Послухаючи вухо, вона сказала щось до неї, жінка виповнила бліду, і вибігла з агрегату. Як я не кажу її, я маю на увазі, Baba Vera вона сказала її, вона не сказала до одного разу.

Близько 6 місяців. На клінічній конференції гінекологи повідомляють про серйозний пацієнт, який був видалений з поїзда з глибокою матковою кровотечею, на фоні раку матки з метастазами і знежиренням. Добре, як кажуть гінекологи гінекологічні, хірургічні хірурги. Так, він відзначив себе, що серйозний пацієнт в гінекології, і це все, це їх проблема.

Але після обіду Баба Вера прийшов до мене і сказав: «Як би я сказав її, він візьме вас з ним і тут в цій лікарні, яка виходить.» Вона була прийнята з кровотечею в гінекології...! !

Я не знаю, що вона розмовляла. І Баба Віра каже, що ви мене катували про дружину чоловіка, який загинув весь день, і моя дружина не прийшла. Так, я сказав, що ви не сказали прощадитися в людських умовах до вашого чоловіка, і він любив вас дуже багато ... так він скоро візьме вас з ним і ви будете вмирати в одній лікарні ...

Я не ходив до цього хворого, я не виглядав на неї, я став знежиренням і знезаду в моєму серці, я нічого не сказав про неї, як зробив Баба Вера.

Вона загинула в день пізніше.

Шукайте, хто поруч з вами...

Веб-сайт: www.journal.com