Де я, хто я: вам подобається, що ви?

й

Дуже часто ми дуже незадоволені собою, але дуже важко зрозуміти, що потрібно змінити і, головне, де почати. Чи варто намагатися змінити свою особистість, або слід орієнтуватися на прийняття себе? Що таке основа самооцінки? переклад статті письменника Івана Кане опубліковано у своєму блозі Рапширо.

Один день, мій улюблений радіоведучий CBC, Sheila Rogers, оголошений на повітрі, що вона була відключена ранковим шоу, щоб прийняти перерви. Я був вражений, як вона пояснила причини цього рішення. Вона сказала, що протягом багатьох років її колега регулярно залишає за собою будинок godforsaken десь на півночі: подрібнює дерево, читає, ходи з собаками. Я думаю, що я люблю, коли я там." За словами Шеїла, ранок покаже її відчуття точною протилежністю: вона повинна була опинитися в 3:30 ранку, піти в студію і змусити себе в режим роботи до сходу.

Коли я почув, що я сидів у моєму офісі. Я впевнений, що я був у часі. Я не хотів себе говорити про клієнтів на телефоні, спілкуючись з підрядниками, сидячи на зустрічах. Думаю, що нічого краще, я відразу ж вирішив побудувати будинок на півночі і запустити там кожну пару місяців, щоб подрібнити дерево і фліп книги, сидячи на плиті.

Що думав, "Я люблю, хто я?" прийшов до мене більше, ніж один раз на наступний рік, і я в кінцевому підсумку зрозумів, скільки питання було зроблено. Ви повинні бути впевнені, що ви робите щось нормально. І якщо відповідь немає, ви повинні попросити себе, як це сталося постійною частиною життя, і якщо це необхідно.

«Маса ненаповнених обіцянок може лише знизити нашу самооцінку далі: вона викидається з неї, поки ми досягнемо того, що ми хочемо або усвідомлюємо, що нам не потрібно.» Іноді, здається, що ми природно залучаємо заходи, які годують нашу впевненість. Але насправді, для самої частини, ми керуємо очікуваннями, інерцією, і відповідно до винагороди. Тим не менш, для перегляду лоусного фільму на третій раз, і для того, щоб викликати друг, ми часто вибираємо колишнього - не тому, що обіцяє більш приємне проведення часу, але тому, як правило, ми голосуємо за безпосередні нагороди: передбачуваність, простота і свобода від ризику. Якщо ви не впишетеся на цю картину.

«Я люблю себе, коли я роблю це?» відрізняється від питання, «Чи подобається це?» Якщо ви не знаєте, що ви будете мати себе в цій точці. Будь-який з цих заходів може перетворюватися в звичку, і це може зайняти багато років, перш ніж відчувати себе погано.

Ми завжди відчуваємо, що ми переїхали занадто далеко від кращих в собі. Якщо ви не можете з'ясувати, що неправильно, тому ви повинні повернутись і відреагувати свої пріоритети. Побачивши власні помилки, ми часто rush, щоб зробити список важливих речей – таких, написаних 1 січня: більше бігу, менше сидячи в домашніх умовах, закінчуючи книгою, поважаючи відповідально. Але ця маса ненаповнених обіцянок може тільки додатково знизити нашу самооцінку: вона викидається з неї, поки ми досягнемо того, що ми хочемо або усвідомлюємо, що нам не потрібно. Самооцінка, здається, нерозривно пов'язана з самоідентифікацією, яка може бути відчужена, якщо ми займаємося тим, що робить час нашого життя значущим.

«Бетуен перегляд фільму «Люд» на третій раз і зателефонувавши другу, ми часто обрали колишнього — не тому, що обіцяє більш приємне проведення часу, але тому що ми схильні голосувати за негайні нагороди: передбачуваність, простота і без ризику». «Що робити, коли я люблю, що я?» – це найпростіший спосіб зрозуміти, що ви відсутні (і що занадто багато в житті). Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я люблю себе, коли я бігу і їздити на велосипеді, і я не люблю, коли я сперечався онлайн про політику. Звичайно, є заходи, які вимагають значних зусиль, але винагорода в цьому випадку також може бути відмінною.

І звичайно, ми можемо, якщо нам подобається все, що ми робимо, або якщо ми зупинимо це. Здається, що це літмус тест, який дозволяє дізнатися, що важливо і що це не так. І, наприклад, це дає відповідь на питання, на якому спорт вибрати, щоб повернутися у форму, якщо ви відчуваєте, що ви пропустили цей момент. За допомогою цього питання можна скористатися компасом або картою. Допомагає швидко пересуватися замість того, щоб просто потрапити на випадання, де краєвид виглядає більш гостинно. Не робіть ніяких вимог до себе і вашого способу життя і не оцінюйте їх. Просто запитайте собі це питання, як життя йде і найважливіші елементи проявляються самі. Видання

Джерело: теоріяandpractice.ru