Запах думки

Smell, мабуть, найбільш непристойний і одночасно один з найпотужніших показників нашого стану. Долінг Йога за системою Sidersky і дихальними вправами ви потієте дуже багато - і через шкіру приходить те, що ви їсти до. Цікаво, як низька якість і нежива їжа впливає на запах.

Як кажуть, що перше, що відбувається з йогами, що його тіло залишає стейку. Це відбувається через те, що отруйні речовини, пестициди, токсини і продукти розкладання виходять з організму, які йдуть там в достатку з водою, повітря, продукти харчування, коли ми живемо в великому місті і особливо якщо ми ще їсти м'ясо, продукти з хімічні добавки, дим і так далі. Вони виходять на практику пранами, йога, застібки.

Так я продовжував навчатися, паралельно оптимізувати свій раціон і життя, а поступово пропущений неприємний запах, поту стала як свіжа вода. Але після того, як один день заповнюється неприємними подіями і думками, запахом такого неприємного запаху під час домашніх занять, що я твердо закінчила навчання. Де це? Я думав, що я позбавлявся від більшості отруй в моєму тілі.

Коли я зробив експеримент, я раптом зрозумів, де він вийшов. В результаті негативних і неприємних думок, які перевели мене на попередній день. І це не міф чи фантазія – думки дійсно запах. Шлях мислення і емоційного фону генерують зміну хімічних процесів. Саме тому позитивні емоції, щастя, любов, спокійний стан розуму принесуть хімію тіла в стан гармонії, і жовчі, темні фантазії і ненависті генерують дуже реальний стейк.

Ймовірно це становище, що робить його більш чітким, думка дуже матеріалом. Видання

Джерело: Mindness.ru/ %D0%B0%B0%D0%BF%D0%B0%B0%D1%85-%D0%BC%D1%8B%D1%81%D0%BB%D0%B8