Духовна імітація.

р.

Майже кожен раз я спілкуюсь з людьми, які вважають себе на духовному шляху, я бачу ті ж улюблені зупинки, де вони уявляють їх шлях. Легко зупинитися. Так багато, щоб більшість духовних шукачів ще не влаштували стопу на дорозі, комфортно влаштували в зупинку під назвою Сучасна духовність. І при цьому зупинятися є все душі бажання.

Ось довга серія освітлених майстрів і гуру з ще більшим рейтингом послідовників. Бібліотека сценаріїв та кращих текстів просвітлених людей. Ось група йогів у скручених позах, і ось сипучий килимок чекає на вас за розумну плату. Нескінченно мантри співають і збивають у екстатичній танці з благословенними обличчями. Але тут, за смаком якогось екзотичного напою, або ж зануренням чарівного гриба, ви можете відчути найвищий містичний досвід. А там, поруч, ціла серія золотів викреслила в рядку, з якого вона дихає тишу і миру. І вони називаються скрізь, пропонуючи чайні обряди, медитація і дихальні техніки, бойові мистецтва секрети, енергетичні комплекси, магічні хитрощі, ханістичні обряди, давні артефакти і духовні параферани для кожного смаку ... wow ... ви не можете перерахувати все.

гріх не зупиняється тут - що чудовий вибір. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І оскільки існує багато попиту і людей, які прилітають в вогонь, це добре, щоб спробувати, правильно? Правова логіка?

Ось чому люди застрягають на цю зупинку. Вони керуються логікою віку споживання, в якому навіть духовність кладуть на полиці. І тепер споживачі йдуть від відділу до відділу, вибираючи різні наряди духовно розвинених шукачів. А потім вони показують їх один одному, як трофеї від духовного супермаркету.

Ви думаєте, що я проти всіх вищевказаних? Ноп. Це океї. Не про що я вказаний. Це двері. Як я можу проти дверей? Якщо ви знаєте, що ви їдете, то це те, що ви іноді ходите до мети, і якщо ви не знаєте, це просто прогулянка по різних пам'яток популярного туристичного маршруту з духовними коментарями на ньому. А духовний туризм тепер дуже популярний феномен.

Духовний туризмДеякі духовні традиції порівнювати перший етап духовного шляху до життя бджіл. По суті, це не сам шлях, але тільки прелюдія до неї. Квітка з квітки до квітки і смакує їх пилок за смаком. Так духовний шукач знайомиться з різними підходами, релігійними тенденціями, філософськими поглядами, практиками та конкретними носіями знань та держав.

Нав'язується, що духовний шукач на цьому етапі буде принаймні теоретично боротися з основними питаннями, зрозуміти, які цілі духовного шляху є, які його власні нахили, і які прагнули напрямки ближче до нього. Цей етап може тривати протягом декількох років, і після закінчення терміну, духовний шукач, як бджоли, повертається до чаю, щоб засвоюти пилку і почати дарувати меду. Повернувшись до жовчного засобу, що зупиняється на зовнішній пошук, зупиняючи активне накопичення інформації та досвіду, і починайте перетравити все, що було накопичено в минулому. Це початок.

Але що я бачу? Я бачу, що незадоволені бджілами, не повертаючись до живого, ніколи не починав процес травлення і ніколи не починає секретувати мед. Що це таке.
духовний туризм.

МетаДуже рідко знайти чоловіка, який засвідчив відповісти на питання чесно про те, що він робить у сфері життя, яке він вважає духовним. Чому все це? Яка кінцева мета? Що повинен бути кінцевий результат?

У 99,9% випадків відповідь така ж. У духовних умовах і сублімії, але при вивченні чесно це завжди однаково. Нерідко люди говорять про духовне пробудження і визволення, а також на увазі щастя, блаженство, гармонія, ексстазія, влада, мир, визнання, роль запаленого вчителя і так далі. Щоб бути чесним, це всі приховані поняття задоволення. Задоволення загортається в хантомі духовності.

Насправді, всі ідеї про задоволення вкорінені в нашому минулому досвіді, тому якщо мета задоволення, то ви завжди будете справу з фрагментами вашого минулого в різних поєднаннях. Іноді дивні і містичні комбінації, але...

Знайте, що цей світ задовольняє всі запити без винятку. Він так потрійний. І якщо ситуація в світі така, що є мільйони духовних шукачів і є лише кілька пробуджених істот, то висновок простий: люди не хочуть пробутися, вони хочуть щось інше. І це ще одне величне, як духовність. Видання

Джерело: aayurveda.ca/spiritual/imitation/#more-6223