Людина. . .

Прочитавши цю історію, я раптом пам'ятав щось інше.

Зрозуміло, я часто чую, наскільки важко і страшно це говорити дітям про смерть близьких. Це дуже реальні випадки, коли дитина не сказав місяців, що людина, яка любила, більше немає. Тато мовчить про смерть своєї матері (навколо зліва), мама мовчить про смерть батька (в іншому місті). Я не говорю про мої дідусь.

І так, що це сумна і частина життя дійсно перетворюється в драму.

Важко говорити про що-небудь таке табу. І, чим більше натягу ми маємо про ці теми, тим складніше говорити про це з дитиною. І коли люди запитують мене, «Як мені сказати?» Я розумію, що це не про слів.

Ось історія. Собачка. Не важливо, якщо це історія або історія.

Усе було добре, моя дружина отримала лише ревнощі, три дітей-погоди тільки в радості, бізнес розвивався в такому темпі, що можна жити з ним, і не привертало увагу до себе або з податкової служби або від братів. В короткі терміни, щастя і пил повністю. Спочатку я не вірю, то я використовую, щоб думати, що це завжди буде так.

І в двадцятиріччі з'явилася тріщина в житті. Починався з диких синів. Мої батьки вивели мене строго, і як я виросла, вони покарали мене не хвилювати мій пеніс навколо, але щоб вибрати хорошу дівчину до моєї кришки, маррі і побудувати сім'ю. Я зробив, і я не пошкодив його. Я навчаю своїх дітей. Тільки якщо час змінилися, або інші дівчата пішли, але не
Може бути, син такої дівчини повинен знайти її, щоб подивитися на очі, а не нижче талії, тобто в його пурпурі або в своїх брюках. І є гроші, і він отримує освіту, і Бог не відступив його зовнішній вигляд, і всі ці бруди вішуються на нього. І хлопець кинувся, і ми переживаємо про нього, коротко, він став несмішним в будинку.

Він отримує гірше. У лікарні, загинув через тиждень. Септембар КСНУМКС Батько-в-право, він не може впоратися. І батькам дружини були тільки золоті люди, між власними і батьками ніколи не зробили різниці. Ми приймаємо батько-завдяки до нас, доброти є місце. Дружина щаслива, діти щасливі, він спокійний. Тексти пісень, а це означає: Я був тонкий, але!

Мати-в-праві мали собаку, або чорному терору, або піднятому, або просто чорному шашлику. Вони взяли його на гору. Всі загибки, діти укуси, занурення на мене, сором'язливі, проходив разом, як ніби в паху. Він назвав цинологів, дала гроші без облікового запису, щоб вони могли навчити його, як боротися з ним, без використання. Вони кажуть, що це простіше ставити до сну. Його батько-в-право вирішив, що коли собака померла, то він повинен піти. Ми залишили його на інший час.

Діти йдуть влітку в джинсах, з довгими рукавами: укуси від мене приховують, м'яко мій дід. По осені прибули крани, стали брутальні, пригнівши на їх шкірі, лікуючи. Увімкніть його також потрібно обрізати. Ми пішли на всі салони, де такий зло не береться. Нарешті, пізнавані люди атакували одного майстра, який взяв його. Зателефонуйте, встановіть час: 7 ранку

Зайдіть його. Витягування в. Собачка - рабиця. Молода дівчина крихітних розмірів виходить. Так і так, я кажу, будь-які гроші, навіть під наркозом (і я думаю, що він загинув під цією анестезією, не існує сил. Вона бере лей з моєї руки, каже мені, щоб приїхати рівно десять до десяти, і спокійно веде його.

Я замовив. Я бачу цю дівчину ріжучу волосся між пальцями на пуш-дозі. Він стоїть на столі, стоячи прямо, гордо, без руху, як ліевтенант в параді, з гумовим помаранчевим кулькою в роті. Я припинив. Не доки він ріже очі на мене, що я зрозумів це мій собака. І це squirrel каже мені,

Я покажу вам, як її очистити.
зуби і кіготи скорочуються.

Я не можу стояти зуби! Задовольнить всю історію як це. Вона думала, і вона сказала,
Ви повинні розуміти ситуацію. Ви знаєте, що його господиня загинув, і він не був. У своєму розумінні ви припините його від дому при відсутності господині і заспокоїте його. Тим не менш, дідусь не згасає. З тих пір він не може відходити, він намагається виїхати з дому. Поговоріть йому, як чоловік, поясніть,
Калм вниз.

Я завантажив собаку в машину, поїхав прямо до старого будинку матері. Порожня, її запахи неприпустимо. І сказав він. Собака прослухала. Я не робив, але я не зробив. І взяв його на кладовище, продемонстрував його могилу. Тут з'являв себе рідним. Відкрили бульбашки, запам'ятовували, пропонували собаку, знову розмовляли. І раптом він зрозумів! Його обличчя джек і
Він прокинувся, потім кладемо біля пам'ятника і кладемо довгий час, підштовхнув обличчя під лапами.

Я не кинувся його. Коли він вийшов, ми пішли на машину. Собаки не знали, але з'ясували, тому відразу не вірили. Він сказав мені, як перукар показав мені і що сталося. Син не встигав слухати, захоплює куртку, автомобільні ключі, просить на адресу strigalikhin.
- Чому б ви?
- Дад, Я змащую її.
- Я збуджусь. Ви не бачили її. Може бути не дата.
“Да, якщо вона в положенні собаки, не розуміє мене? й
Через три місяці вони одружилися. Три онуки зараз ростуть.
І собака? Спокійний, спокійний, слухняний, неймовірно розумний старий собака допомагає їм малюкам. Вони щітають зуби ввечері. Видання

Кредит Маямунка Patricia

English, Українська, Français...