Народні методи боротьби з колорадським жуком

Як скатерти нас колорадського жука, іноді руки падають, люки і люки з ніде. Увечері ви відтінете кущі чисто, вранці ви подивитеся, і це знову помітно невидиме, і личинки також вдалося відкласти. Я не хочу використовувати хімічні продукти на мій сайт. Як дізнатися, чи допоможе вона?

Вже так багато хто прочитав і репрочитав про приголомшливо ефективні народні методи боротьби з колорадським жуком, що логічне рішення зріле - особисто перевірити їх ефективність. І не надягаючи його в довгий ящик. Дон, зроблено.

По-перше, ми перевіримо методи, які використовуються безпосередньо під час посадки, і тільки пізніше, якщо бджоли атакує картопля, ми систематично перевіряємо народні методи захисту стебла і залишаємо безпосередньо. Сьогодні в один день висаджують 7 свердловин картоплі того ж сорту Impala спеціально для експерименту, а також проростання. Це, на старті, посадковий матеріал для всіх отворів є однаковим. А потім в 3 з 7 отворів висаджували рослини, які нібито відлякувалися від колорадських жуків.

Боби.

Я вибрав кущ так, щоб не плутати в довгих пагонах кучерявого.

Соя

Тут з насінням, ми маємо проблему в с. в цілому, знайдемо тільки кучерявий, нам доведеться поставити підтримку.

береза золи

Для чистоти експерименту мені довелося лукати до ближнього, розрізати гілки берези восени. Я попросив йому кілька гілочок, ясен на 1 отвір був досить.

Горіхи

р.

Це посадка на консультацію місцевих фермерів картоплі. За ними цей сорт гороху нестерпний запах для квітів. Я сумніваюся, але я вирішив перевірити його. Що робити?

Детальний фотозвіт про прогрес експерименту буде розміщений двічі: під час масової інвазії буряка та під час збору врожаю. В той же час ми перевіримо, чи росте бобова культура поруч з картоплею фактично підвищить врожайність.

Решта 3 отвори з 7 до тих пір тільки картопля. Я хотів розповісти вам, що висаджувати: Я планував настурцію, календула і оксамиту. Хто знає, що ще більше знезаду для колорадського жука? Тільки бажано не дуже рідко, але де візьмуть їх в с., бо потрібно сідати в неділю.

Джерело: www.7dach.ru