Чому?

р.

Збереження, стимулювання?В рецепції завжди є загроза Вашій ідеї – самооцінці, самооцінці. «Я не заслугував. Я краще, ніж люди думають про мене. Якщо людина відчуває себе, вважає себе відхиленою, то очевидно, психологу: він доторкнувся дуже важливий рядок. Які питання вразливі. Ви не можете відмовитися від того, що це незворотно. Наприклад, якщо чоловіча людина дрочить вас в іншу леді, і у вас є ваш хлопець і не гірше, дозвольте йому бігти, де він хоче, ви тільки радієте: є так багато любителів навколо. Але якщо дата не прийшла до тебе, то вона стає сором'язливою: вони йдуть до всіх, але вони не приходять до тебе. Звісно, часто не пояснюються раціонально, але просто емоційно досвідчені.

Це може стати потужним стимулом для поліпшення. У комедії «Недоросл» в образі Митрофанушка Д. І. Фонвізин приніс своєму другу Саші Оленін, дещо перебільшуючи основні риси свого персонажа: лазіна, безтурботність, недбалість, навіть приступність. Оленін був дуже відхилений. Я почав навчатися. Він поліпшився в Страсбургі, Дрезден став відмінним артистом і одним з найбільш виосвічених людей Росії. Він був обраний президентом Академії мистецтв.

Опір - це захворювання?Але, алас, у більшості випадків, відступ не виходить за межі негативних емоцій. По-перше, він переповнений логікою, відлякуючи сумніви, самодобрат або, навпаки, мілітія відступається до людей. Людина перестає дійсно оцінити ситуацію, картина світу спотворюється, все починає з'являтися в похмурих тонах.

По-друге, і, мабуть, найголовніше, «чуйні» негативні емоції, як правило, накопичуються, даючи піднятися на дрібні і часто неадекватні проблеми, які потім розсипають в грандіозні скандали, розлучення, психічні розлади (до суїння), психосоматичні захворювання – гіпертонічна хвороба, виразкова хвороба шлунка, дванадцятипала кишка. За даними спостережень деяких лікарів, проблеми, які не вийшли з підсвідомого, стають поштовхом до виникнення раку, а також для нового зростання пухлини, що було видалено.

Натяжність гранати призводить до переоцінки відносин. Що таке? Повідомляємо, що ви були «відверті» на роботі. «Бос особливо дає мені таке завдання, яке я можу ледь впоратися з» (голова не до інтригу – кінець блоку приходить і кров з носа необхідно повідомити!). Або в сім'ї: «Я бачу, що не любить мене, сидить і дивиться футбол, щоб приниження мене» (і мій чоловік просто цікавить цей матч).

Нерідко накопичення дрібних гранат може привести до розбиття сім'ї. Якщо ви не поговорите з серцем в часі, не уточнюйте ситуацію, вимкнено «знижковий» правопорушення. Хто лікує всюди починає бачити «неправи» Де б ви пішли, буде болюча реакція. І тільки розірвав трикутник гранат може привести до справжньої проблеми: виходить, що кульприт кварель не був суп, не футбол, не друзі-подруги, але тільки дружина або дружина припинили звертати увагу один одному.

Де вихід?

Що робити, якщо ви серйозно відхилялися? Як вийти з притискного стану? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Після того, як ви є унікальними. Але оскільки всі ми об’єднуємо принципом людини, я ризикую рекомендувати наступне.

1,1 км Найкраща профілактика полягає в тому, щоб розповісти про проблему, перевести її з мови емоцій на мову логіки. Хочу зрозуміти, чому болить мене. Ви, нарешті, знаєте, що важливо для вас в житті. Якщо у вас є справжній друг, то друг, який готовий зрозуміти і послухати, відкривати до них. Не тільки ви будете знімати розумову напругу, можливо, вони допоможуть вам зізнатися, що ви не хотіли б визнати в особистому стані.

2,2 км Якщо ви не можете розірвати зубчика, зверніться до лікаря-психолога або лікаря-психолога. Іноді це тільки в третій або четвертий крок, який людина розуміє першопричину правопорушення.

Особливо важко для носійських чоловіків, які досягли віку, коли 18-річні зупинки звикли до них. Ані, молоді люди все ще захоплюють своїм професіоналізмом і інтелектом. Але такі люди хочуть бути попереду в усіх статтях: Я номер один коханець, і номер одного вчителя, і лікар, і митець. Вони залишаються впевненими, що вони неспроможні. І якщо вони почують гірку правду в своїй адресі, то вони не відступають від жарту. Але вони не можуть визнати їх істинним мотивом. Таке захоплення важко знайти першопричину також незгодні, і ви не можете обійтися без фахівця тут.

3. У Хороший спосіб боротьби з переадресацією, щоб написати листа на старий друг або зберегти щоденник. Потрібні висловити свою думку чітко допоможуть вам зрозуміти себе. І, можливо, переосмислення, яке вдалося виростити в проблему, не буде настільки значним, що ви витрачаєте час і зусилля на неї.

4. У Якщо у вас немає вірного друга, ніхто не писати, і потрібно говорити, набрати «доповідність». З незнайомцем (наприклад, з мандрівником) спілкуйтеся більш відверто, ніж з близькими, і це допомагає швидко зрозуміти ситуацію.

5. Умань Не приймати рішення прямо. До наступного дня, і перейдіть до ліжка. «Я думаю, що завтра. й

6. Жнівень Дуже часто і зробіть свій «Я» і подивіться всередині себе щодня, не тільки під час суднової частини. Регулярно запитайте себе, що важливо мені і що це не так. Дивитися на світ поважно - але не наважливо, серйозно - але зі посміханням. Будьте самодостатні на краще. А замість того, щоб тримати груд проти світу, посміхатися на ньому. Ви хочете дізнатися, як одна самодостатня людина – Сократи – лікують світ, і тому люди? "Мої вороги можуть вбити мене, але вони не можуть запускати мене. й

Цікаво.

У Росії «відсутність» означає несправедливе захоплення, образ і відчуття, викликане ним. У давні часи це слово було синонімним з ляпасом: коли не вдарив твердих, але так – злегка боляче. Немає синців, і це ще більш болюче, ніж якщо серйозно збити. Видання

Автор: Валерія Коростилва

Джерело: www.cosmopapin.ru/?q=book/export/html/12