Dolce Vita або 10 речей, щоб дізнатися з італійців

Р

Італійці майстерні багатьох мистецтв. Мистецтво красиве життя, мистецтво адаптації та виходу, мистецтво життя в даний момент і насолоджуючись ним. Я думав, чому не приймати уроки з них? Так, не все, що глухо виходить для італійців, може бути «земленим» в іншій країні завдяки різним об'єктивним факторам. Але їхнє ставлення до багатьох речей саме те, що робить життя звичайної італійки захопленою «линою підлітою». Їжа - це задоволення, харчування - обряд італійці, які живуть за розкладом. Він звучить неймовірною, але це. Тільки графіка особливий. Увечері з 17-1930 по 20-21 годин в домашніх умовах або в ресторані.

Що робити на ходу? Запуск з чашкою кави в руці? Швидка їжа? Всі ці заходи необхідні, застосовуються тільки як останній курорт. Навіть якщо італійка має 30 хвилин на обід, то вона буде пастою в кафе з друзями/колеями, не закускою на екрані монітора або з планшетом/смартфоном/книжкою в руці.

Найкраща їжа - це те, що ви ростете, де ви просто готували, і з'їсти відразу. Харчування - це задоволення, яке повинно бути спільного з кимось. Зважаючи на те, що заспокійливий і обмін досвідом є невід'ємною частиною обряду, вона робить їжу навіть тастером.

Р

Комунікація – двигун соціального життя, розмова – це мистецтво Ви можете вільно спілкуватися з незнайомою людиною, але не на катування погоди та природні теми, але так що це було цікаво? Італія є місцем, де організатори мережних курсів будуть зіткнутися з неминучим банкрутством, так як кожен опанував це мистецтво з дитинства. Тільки в останній місяць я раптом знайшов себе на довгому бесіді з пісолом в крихітному поході піци, з потурбувачем місцевої кіно бібліотеки, з дамою, яка займалася скандинавською ходьбою на пляжі, потім з представником в кафе, який виявився власником сімейної майстерні для пошиття рукавички.

Асортимент тем від цитрусових поглядів та порівняння вина між Veneto та Abruzzo районами Цезаря до відносин з Клеопатра та домінування римської архітектури в регіоні Емілія-Романь. Такі розмови дають харчування для думки, збагачення нових знань, дають нові знайомства і розширити межі. Я боївся, що ці розмови взяли б багато енергії, але ні, вони заповнюють мене.

Життя не про зачіски. Це просто життя. Ось і зараз, зупинка. Хит. Дивитися. Повідомляємо, що є життя навколо вас. Особливо смішний, щоб побачити американці припинили на повній швидкості. Мої ноги все ще проходять через, очі все ще шукають цілі, і де бігти? Кожен вже взяв чашку кави і виглядає на них як навпіл: Повільнитися, народи! Дуже важко відключати від постійної щітки і відчуття, що ви не будете там – ви пропустите деякі можливості, щоб зрозуміти, що можливості сидять спокійно вздовж дороги і дивитися, як ви кинуєтеся по ньому.

Італійці живуть з почуттям, що вони можуть зробити все. Це значно знижує стрес навколо вас. Ви раптом перестаєте дрочити і почати це робити. Навіть з тригодинною сиштою. Навіть з постійною затримкою всіх і всіх. Це просто те, що ваш фокус змінюється.

Подаруйте собі час на все, що ви робите (для їжі, довге прогулянку додому, дозвілля розмови з другом) і ви будете приємно здивовані, як швидко ці витрати окупляться. Повільний вниз - це шлях до кращої якості життя і... швидше прогресу в багатьох сферах життя.

Якість життя є пріоритетним числом 1. Парадокс: для того, щоб зробити життя краще, вам не потрібно ще більше грошей. Навпаки, виходячи з вищого заробітку, задоволення навколишнього середовища, ви починаєте втратити якість життя. Навіть якщо все вже досягнуто і побудовано, ви будете витрачати ще більше енергії на збереження вашого статусу.

Дуже структура життя в Італії така, що вона залишає за собою номер для задоволення і якості життя. Про нас Насправді, це зроблено таким чином, що всі маленькі речі, які утворюють основу якісного життя вже будуються в нормальну рутину дня. Щоранку в кав'ярні і газеті, час провести день з сім'єю, забрати дитину з школи або взяти з собою напляшку; час зустріти друзів і закусити в аперіті і так далі.

Нехай це буде повторне сто разів, але це не досягне всіх! Не жити в роботі, але працювати жити. А час жити добре.

Будьте в собі. Італія сповнена спокус: смачна кава в кожну чергу і смачні десерти, великі вина, смачні морозиво (так, я розумію, що це все про їжу), інтер'єрні магазини і магазини з аксесуарами, з яких неможливо залишити без покупок. Так, чому ні? Ідея не заперечувати себе невеликими радами, і тому - щодня.

Важливо: це не про проблеми з харчуванням, це не про надмірне панування себе, це просто трохи, коли ви хочете продовжувати відчувати, що життя гарне!

Зайдіть час з родиною. Коли ви закінчите гроші, забути ваші досягнення, поширення по всьому світу, все, що залишається твоєю родиною. З постійною політичною і економічною нестійкістю, яка характеризується Італією по всій історії, сім'я часто була єдиною місцем, де ви будете укриті і не зраджені.

Це не так жорстокий, але сім'я є важливою. Італійські недільні вечері, до яких збираються всі близькі та далекі родичі, вже стали доведеними, італійськими чайними чаєм на своїх сімейних зборах, але ... спостерігати. Попри шум і шум, нестерпні тітки, втомлені коронним блюдом бабуся і постійні розмови про фігуру і футболу, сім'я продовжує давати відчуття стабільності і безпеки.

Ми часто орієнтуємося на якість, на відміну від кількості. Італійці вірять, що якість настає тільки після кількості. Що робити, коли дитина йде або дізнається, але скільки часу ви витрачаєте разом.

Прогулянка з дітьми. Скрізь. У Італії діти допускаються скрізь. Я, звичайно, не про формаль може / не може, але про те, що ми раді бачити вас з дитиною всюди або тільки в тих місцях, які обладнані спеціальними дитячими залами. У Італії ви можете зустріти всюди. Я бачу дітей в вишуканих ресторанах, салонах краси та бутиках, не кажучи вже про звичайні кафе, траторіях та магазинах. Вони швидко принесуть вам особливий стілець, зробіть задоволення малюка, знайдіть щось, щоб зайняти трирічний - в цілому, якщо у вас є дитина в руках, то ви не зміщуєте, який відхилений доступ до гідних місць.

І ще одна радість: дитяче меню є винятком, не правило. Ні тьмяні курячі груди та пюре! Діти добре харчуються, як і дорослі, так і добре харчуються.

Здоровий спосіб життя не є вибором індивіда, це спосіб життя, тому паста і піца не впливають на фігуру. Середня італійська їсть 26 кг макаронів на рік і зношує розмір М. Цікаво, що я важко зустріти італійців, які на дієті. Дієтна дієта - дієта. На основі декількох простих правил: зберігати баланс овочів / борошна / білкової їжі / фруктів, варити тільки свіжі інгредієнти, використовувати прості рецепти, контроль порції.

І другий аспект італійського здоров'я: на нозі і на велосипеді. Автомобіль для поїздки в масштабні покупки або роботи, якщо ви працюєте далеко. Торгівля не є щотижневим супермаркетом, це щоденна прогулянка в пучок невеликих магазинів і ринок для свіжого запеченого хліба, песто приготованого, риби спійманий. Зустріч з друзями - парк, площа, пляж, вечірка в барі або недалеко від нього - всі на ногах.

Одягає фарбу чоловіка. Італійці дуже багато про те, що вони роблять на інших. І ви знаєте? Це добре. Це красива. Люди на вулицях приємно бачити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Шорти, барвисті сорочки, муфти влітку в центрі міста десь в Римі або Флоренції – незаймана. Якщо хтось одягається, то вони 100% туристи. Щоб бути добре (не обов'язково дорогі!) і доречно одягатися, щоб поважати себе і інших. Дуже особлива історія - як вони ручать шарфи, шарфи шишки, шапки та інші аксесуари. Як один з моїх друзів сказав: Я продаю душу, щоб дізнатися, як зв'язати шарф!

Я не можу скаржитися на мій недолік, але деякі речі, які я хотів би знову пам'ятати в Італії. Дуже базові речі, але за допомогою них чудово змінюють атмосферу навколо вас.

Де ви йдете, посміхатися і вітати всіх людей там. Коли я входжу в невеликий супермаркет біля будинку, кожен працівник вітає мене, чи він стоїть на виїзді або займається укладанням - це не важливо. Тепер я кажу hello першим, і я проходив звідти, коли я відчуваю, що я був в гарному місці, не просто купуючи молоко. При розмові з людиною, відповідайте свою думку, тримайте на зв'язку. Якщо ви відштовхуєте, скажіть «соррі», а інцидент перетвориться в обмін компліментів. Хто буде називати ці речі суспільним настоєм, нехай так, але приємно жити без неї, і суспільство в цілому стає добрим. Видання

Джерело: znaki-v-puti.ru/2015/03/10-veshhey-kotorym-stoit-pouchitsya-u-ital/